wronerro 257 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 http://www.sfd.pl/%5BLC%5D_%C5%81atwy_sernik_piekarnik_-t599744.html Smakowo jak dacie konkretną odżywkę waniliową i aromat to cudo. wrócę z pracy to nakurczam wersje z czekoladowym bialkiem, akurat do meczow jak znalazl Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Daj jeszcze kakao odtłuszczone, to wyjdzie mega Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 @Szprota. Nie musisz mieć od razu ściśle ułożonoej diety. Wrzuć po prostu więcej posiłków bogatych w białko i dobre węgle. Na śniadanie wywal płatki kukurydziane i zastąp owsianymi, jedz owsiankę, albo z jogurtem naturalnym i jakimiś suszonymi owocami. Może też z serkiem wiejskim. Do szkoły może być kanapka z kurczakiem, rybą wędzoną, tuńczykiem, twaróg z dżemem. Na obiad pierś lub jakaś ryba, do tego ryż lub makaron i warzywa. Na kolacje mogą być jajka, albo ryba wędzona. Po jakimś czasie możesz sobie jakiegoś shake,a proteinowego wrzucić. Generalnie, obadaj sobie w necie produkty bogate w białko, wartościowe tłuszcze i unikaj pustych węgli jak właśnie Corn Flakes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tylko lepiej aby przed treningiem brązowy ryż, a po biały Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sam basmanti wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Basmati to mój ulubiony, fajny daje zapach jak sie gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tylko lepiej aby przed treningiem brązowy ryż, a po białynie zaczynajcie znowu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tylko lepiej aby przed treningiem brązowy ryż, a po białynie zaczynajcie znowu xD To że tobie nie zależy by szybko uzupełnić straty z treningu to nie znaczy że każdy tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajnie to wyszło musze przyznac Mysle ze jak sie ochłodzi wstawie do lodówy i na mecz bedzie goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Trochę z wyglądu jak spalona bułka. Nawet bardzo, ale w smaku musi być ok. No i nie opadało, więc propsy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No na żywo wygląda ładniej, własnie jak typowy sernik babci stefy. W smaku tez fajne. Ja robilem z miodem , aromatem waniliowym i truskawkowa odżywką Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Teraz obliczyłem sobie WO tego sernika i ma zaje.biste 100g kcal 250 b 35 t 6 w 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Ide po twarog, nie wytrzymam. Jesli mi posmakuje, to odkrylem dzieki wam wysokobialkowe ciasto lowcarbo - idealna zakąska.Edit: ok, piecze się. Znalazłem jeszcze puchę brzoskwiń, wkroiłem w kostkę ze 300g owoców:) Edit2: za(pipi)isty. Słodki dzięki odżywce WPC i brzoskwiniom, a przy tym prawie sam materiał budulcowy bez kiepskiej jakości kalorii. Zjadłem 1/8 już na gorąco, ale taki pływa nieco - lepiej poczekać aż wystygnie i uzyska sztywną konsystencję. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No ciekaw byłem jak ci wyszło. Ja musze powiedziec ze teraz na zimno jest naprawde zaje.bisty no i przynajmniej wiesz ze nie grzeszysz jedząc xD Ale o brzoskwinie z puchy to on az sie prosi, nastepnym razem musza być Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A z jakim twarogiem robiliście? Jestem ciekaw czy dzięki półtłustemu twarogowi robi się bardziej zbity a mniej gumiasty. Teraz jeszcze jakiś fajny pomysł na sos czekoladowy niskokaloryczny i będzie sernik z prawdziwego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Szprota już chyba zrezygnował z diety Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie ma mulącego smaku? Ile tego idzie na raz zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie ma mulącego smaku? Ile tego idzie na raz zjeść? Bez problemu bym sam oszamał całą blachę jakbym się w makro zmieścił.Gorzej że mojemu psiakowi strasznie przypasował i zjadł mi połowę blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie ma wręcz przeciwnie, oczywiscie mowa o zimnym, a pewnie z brzoskwiniami wręcz przeciwnie, deserowy świeży smak Dżej dżeja ja zjadłem 100g ale mysle ze i ze dwa razy tyle idzie zjesc, bardzo dobrze wchodzi, tylko nie wiem czy jest sens jesc więcej skoro to juz i tak ponad 60g białka. Szarku moznaby moze z dipem czekoladowym spróbować tyle ze nia mam jak bo jak wiadomo babka mi zżarła Ja robiłem z chudym z biedry bo akurat taki mialem na stanie. i powiem ze jest swietny bo ten z biedry ma jakąs taką rzadszą konsystencje i dobrze sie miesza z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Co do sera: z jęzorem na wierzchu pobiegłem do lewiatana i mieli tylko twaróg Mlekpol półtłusty - kupiłem 2x275g (złodzieje życzyli sobie po 3,90 zł za sztukę - to chyba dużo za dużo, ale nie miałem gdzie już iść. W Lidlu są chyba najtańsze twarogi) + odżywka WPC 80 Ostrovit truskawka (dość sztuczny aromat daje, chyba wanilia byłaby najlepsza). + 8 średnich jaj standard. + brzoskwinie z puszkiW smaku nie muli może właśnie dzięki owocom. Pokroiłem całą blachę na 8 porcji i zjadłem dziś 3/8 w ciągu godziny - resztę sobie zostawię na dwa dni. Makrosy za taką dawkę wychodzą w okolicy: T: 21,8g W: 25,3g B: 72,4g kcal: 590gChyba więcej na raz nie ma sensu jeść, za dużo protein dla nerek w krótkim czasie (prawda to, czy mit?) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To w sumie dobrze rzecz na sniadanie, nie? Możnaby z jakimiś płatkami, suszpntmi owocami, albo bananem zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Eureka, no przecie na śniadanie to będzie idealne:D Rano nie mogę w siebie niczego wcisnąć, ale pozostałości ciast nie raz zdarzało mi się szamać przed wyjściem do roboty. Połącze przyjemne z pożytecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To w sumie dobrze rzecz na sniadanie, nie? Możnaby z jakimiś płatkami, suszpntmi owocami, albo bananem zjeść.W zamyśle to miał być low carb posiłek na kolację, ale jak ktoś chce to mozew pakować płatki, Wyjdzie pewnie jakiś zmutowany placek :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie słyszałem jeszcze o jedzeniu twarogu na śniadanie.Zawsze myślałem że kazeina na śniadanie to nie za dobry pomysł ale niech się wypowie ktoś ogarnięty. Chociaż i dużo tego wpc tam jest ... Ja bym dorzucił jakiegoś owoca i bym zajadał. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja jem z uwagi na to, że potem długo jestemes syty, bo kazeina się wolno wchłania. W sumie nie wiem, czy dobrze robię... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi