kanabis 22 419 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Warzyw jem sporo bo przewaznie kasze robie z kurczakiem i bakłazanem, porem, cukinią, papryką itd. Z reszta by sie zgadzało, tyle za ja z kupką nie mam problemow, standardowa procedura po kawce z rana. Tyle ze te piardy i nadety brzuch. Przyznam sie jeszcze bez bicia ze lubie cole zero <wstydziochaspartamfe> W sumie lubie dzwiek roznoszących sie gazów prawdziwego faceta, no ale mam kobiete i nie moge byc za bardzo samolubny. To lactocontrol brzmi jak cos z laktozą związanego a ja raczej nie mam z nia problemow bo moge nawet napic sie kawy, zapic mlekiem i mnie nie ruszy. Pokolenie czaernobyl. Moze sprobuje najpierw z tymi probiotykami Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mega śmierdzące gazy są oznaką namnożenia się candidy,cola zero raz na jakiś czas ok,ale za często nie dobrze,fosforany w niej wypłukują wapń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mega śmierdzące gazy są oznaką namnożenia się candidy,cola zero raz na jakiś czas ok,ale za często nie dobrze,fosforany w niej wypłukują wapń. no i aspartam i benzoesan sodu też do minerałów nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Też nie,ale z badań na szczurach wynika że człowiek musiałby pić setki litrów coli na tym słodziku by było toksyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Mega śmierdzące gazy są oznaką namnożenia się candidy,cola zero raz na jakiś czas ok,ale za często nie dobrze,fosforany w niej wypłukują wapń. To znaczy nie są śmierdzace mieszcza sie w granicy norm unii europejskiej. Raczej chodzi o czestotliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Czyli takie pytanie jeżeli po 3 dniach nie przechodzi i mam mdłości po posiłku to kierować się do lekarza czy warto jeszcze poczekać ? Ogólnie ostatnio dokucza mi straszne zmęczenie potrafię spać 2 razy dziennie co w ogóle mi się nie zdarza . Rano nie jest źle ale już po zjedzeniu śniadania znów ulewanie i wzdęty brzuch . Przeyeebane to jest ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Czyli takie pytanie jeżeli po 3 dniach nie przechodzi i mam mdłości po posiłku to kierować się do lekarza czy warto jeszcze poczekać ? Ogólnie ostatnio dokucza mi straszne zmęczenie potrafię spać 2 razy dziennie co w ogóle mi się nie zdarza . Rano nie jest źle ale już po zjedzeniu śniadania znów ulewanie i wzdęty brzuch . Przeyeebane to jest ;/ Kup sobie biosterol z Megabola,zioła w nich super wpływają na trawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ma ktos ksiazke Bilczynskiego fit od kuchni ?Fajne przepiski tam sa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Mega śmierdzące gazy są oznaką namnożenia się candidy,cola zero raz na jakiś czas ok,ale za często nie dobrze,fosforany w niej wypłukują wapń. To znaczy nie są śmierdzace mieszcza sie w granicy norm unii europejskiej. Raczej chodzi o czestotliwosc. Weź sprawdź czy przypadkiem nie masz czerwonych plam na języku. Chodzi mi o to czy język nie jest cały jednakowo różowy/lekko białawy. Pamiętam, że miałem podobną sytuacje co Ty jak piłem gainery. Przeszło mi jak je odstawiłem i brałem na osłonę żołądka tablety co bierze się je przy antybiotykach. Wszystko mi przeszło a język różowy jak szyneczka był Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Biały nalot rano po obudzeniu na języku to candida,żółty to problemy z żołądkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Gainerow nie pijam z jezykiem ok. Wczoraj znow mialem sytuacje ze ogladalismy kabarety i zapier,.dolilem takiego bąka ze mało tynk nie opadł ze scian przy wszystkich. Oczywiscie kazdy udawal ze nic sie nie stało xD SPrawa jest powazna. Jutro kupie te probiotyki litwinianki i zobaczymy , czekajcie na dalszy rozwój wydarzen! Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Gazy jeszcze idzie przetrzymać jakoś ale nudności ulewanie się i ciągłe zmęczenie jest zabójcze. Ale kupiłem ranigast pro i jak na razie polepsza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 No ulewanie i przelewanie się w żołądku to oznaka złego trawienia u którego podłoża też może leżeć zachwiany pasaż jelitowy,w sklepach mają Verdin complex za 6 zeta,można zobaczyć czy pomaga.Wbrew temu co mówią,ja jem i popijam zieloną herbatą,gdyż garbniki zawarte w niej pobudzają trawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja mam cały żółty język Litwin, candida wyszła negatywnie, laryngolog nie wie co mi dolega. Co doradzasz? Gastroskopię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Gastroskopia,bo to raczej coś z kwasem z żołądka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Radzilbym zrobic próby watrobowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Też obstawiam na żołądek. Zanim będziesz oglądał swoje kichy to idź do gastrologa i zobacz co on powie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wiecie w jakich sklepach idzie dostać napoje 0kcal oprócz tej paskudnej coli/pepsi? Może jakieś owocowe albo też fanty sprite i inne. Szukałem w Piotrze i Pawle i nic nie było , to samo w Almie i Realu. Chciałbym kupić by żelków 0kcal sobie narobić bo z coli są paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dziwne, w Piotrze i Pawle niedawno widziałem Fante zero i Sprite zero. Poszukaj jeszcze w sklepach z kuchniami świata i importowanymi produktami. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Slice lemon (od koncernu Pepsi) ma chyba 0 kcal i jest całkiem znośny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Rozgladalem sie za maslem orzechowym, najlepsze jakie znalazlem to marki sante 90% orzechow, moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Sam czesto takie pozeram. Wczoraj jednak kupilem w piotrze i pawle masło z 94% - cena o 2.5 zł wyższa. W smaku dobre. Jeśli masz czas i chęci, zrob sam: Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Banny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Można robić bez blendera, maszynką do mięsa, z tym że masę lepiej ze dwa razy przez tę maszynkę obrócić, bardzo smaczne wychodzi i o wiele tańsze od "słoikowego". Dodaję jeszcze oliwę i oczywiście sól. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ale co z tym masłem robicie? Smarujecie chleb zamiast masła? Do czego jeszcze można użyć? Myślałem, że to jakaś filozofia, żeby dodać jakiś olej, masło, sól, i ujwieco a to tylko orzeszki ziemne do blendera i zmiksować. 6 minut filmiku obejrzałem, żeby wiedzieć jak w pół minuty te masło orzechowe zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jem lyzeczka jako zrodlo fatu lub dodaje do owsianki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi