Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Warzyw jem sporo bo przewaznie kasze robie z kurczakiem i bakłazanem, porem, cukinią, papryką itd. 

Z reszta by sie zgadzało, tyle za ja z kupką nie mam problemow, standardowa procedura po kawce z rana. Tyle ze te piardy i nadety brzuch. Przyznam sie jeszcze bez bicia ze lubie cole zero <wstydziochaspartamfe>

W sumie lubie dzwiek roznoszących sie gazów prawdziwego faceta, no ale mam kobiete i nie moge byc za bardzo samolubny. 

To lactocontrol brzmi jak cos z laktozą związanego a ja raczej nie mam z nia problemow bo moge nawet napic sie kawy, zapic mlekiem i mnie nie ruszy. Pokolenie czaernobyl. Moze sprobuje najpierw z tymi probiotykami

Czyli takie pytanie jeżeli po 3 dniach nie przechodzi i mam mdłości po posiłku to kierować się do lekarza czy warto jeszcze poczekać ? Ogólnie ostatnio dokucza mi straszne zmęczenie potrafię spać 2 razy dziennie co w ogóle mi się nie zdarza . Rano nie jest źle ale już po zjedzeniu śniadania znów ulewanie i wzdęty brzuch . Przeyeebane to jest ;/

Czyli takie pytanie jeżeli po 3 dniach nie przechodzi i mam mdłości po posiłku to kierować się do lekarza czy warto jeszcze poczekać ? Ogólnie ostatnio dokucza mi straszne zmęczenie potrafię spać 2 razy dziennie co w ogóle mi się nie zdarza . Rano nie jest źle ale już po zjedzeniu śniadania znów ulewanie i wzdęty brzuch . Przeyeebane to jest ;/

Kup sobie biosterol z Megabola,zioła w nich super wpływają na trawienie.

Mega śmierdzące gazy są oznaką namnożenia się candidy,cola zero raz na jakiś czas ok,ale za często nie dobrze,fosforany w niej wypłukują wapń.

To znaczy nie są śmierdzace mieszcza sie w granicy norm unii europejskiej. Raczej chodzi o czestotliwosc. 

Weź sprawdź czy przypadkiem nie masz czerwonych plam na języku. Chodzi mi o to czy język nie jest cały jednakowo różowy/lekko białawy. Pamiętam, że miałem podobną sytuacje co Ty jak piłem gainery. Przeszło mi jak je odstawiłem i brałem na osłonę żołądka tablety co bierze się je przy antybiotykach. Wszystko mi przeszło a język różowy jak szyneczka  był :D

Gainerow nie pijam z jezykiem ok. Wczoraj znow mialem sytuacje ze ogladalismy kabarety i zapier,.dolilem takiego bąka ze mało tynk nie opadł ze scian przy wszystkich. Oczywiscie kazdy udawal ze nic sie nie stało xD

SPrawa jest powazna.

Jutro kupie te probiotyki litwinianki i zobaczymy , czekajcie na dalszy rozwój wydarzen!

No ulewanie i przelewanie się w żołądku to oznaka złego trawienia u którego podłoża też może leżeć zachwiany pasaż jelitowy,w sklepach mają Verdin complex za 6 zeta,można zobaczyć czy pomaga.Wbrew temu co mówią,ja jem i popijam zieloną herbatą,gdyż garbniki zawarte w niej pobudzają trawienie.

Wiecie w jakich sklepach idzie dostać napoje 0kcal oprócz tej paskudnej coli/pepsi? Może jakieś owocowe albo też fanty sprite i inne. Szukałem w Piotrze i Pawle i nic nie było , to samo w Almie i Realu. Chciałbym kupić by żelków 0kcal sobie narobić bo z coli są paskudne :D

Ale co z tym masłem robicie? Smarujecie chleb zamiast masła? Do czego jeszcze można użyć?

Myślałem, że to jakaś filozofia, żeby dodać jakiś olej, masło, sól, i ujwieco a to tylko orzeszki ziemne do blendera i zmiksować. 6 minut filmiku obejrzałem, żeby wiedzieć jak w pół minuty te masło orzechowe zdziałać.