Opublikowano 16 września 201410 l Ja pier.dole i znowu zaczyna. Napewno mniej niz w syntetycznym prochu. Co za typ Uprzedziłem go w napisaniu tego samego co ja , nie pomądrzył sie i juz ból dupy
Opublikowano 16 września 201410 l Ludzie co dzień jedzą tony tabletek i jadą na ostrej chemii a ty się będziesz kłócił jeden z drugim czy zdrowsze i lepsze mięso czy proch żeby uzupełnić białko?
Opublikowano 16 września 201410 l Bo ignorowanie działa tak, że przezwycięża "kurde, ciekawe co o mnie napisał" xd
Opublikowano 16 września 201410 l Nie wierzę, że tylko Kanabis miał coś do powiedzenia na mój temat...
Opublikowano 16 września 201410 l Napieraj wpc 3 razy dziennie, dorzuć owoce na zdrowy kibel z rana i już.
Opublikowano 16 września 201410 l @Andreal Ja na twoim miejscu uciąłbym tłuszczy dowalił węgle i białko ale to zależy jak twój organizm odbiera takie ilości tłuszczu. Ja wolę tłuszczu mieć na granicy normy 1g/kg a dorzucić większość kcal w węglach i białku.
Opublikowano 16 września 201410 l Kabanol nawet mnie ignorować nie umie To na chu.j odpisujesz na mój post?
Opublikowano 16 września 201410 l Kabanol nawet mnie ignorować nie umie To na chu.j odpisujesz na mój post? Bo twa irytacja jest warta użerania się z twoim intelektem
Opublikowano 16 września 201410 l Naprawdę jednego i drugiego chyba trzeba zignorować. @ szarku Spróbuję coś z tym zrobić, ale sami wiecie jak to jest z obiadkami, czasami trzeba się po prostu podporządkować. @jj Owoców jem wystarczająco, gorzej z warzywkami Edytowane 16 września 201410 l przez Andreal
Opublikowano 16 września 201410 l Naprawdę jednego i drugiego chyba trzeba zignorować. @ szarku Spróbuję coś z tym zrobić, ale sami wiecie jak to jest z obiadkami, czasami trzeba się po prostu podporządkować. @jj Owoców jem wystarczająco, gorzej z warzywkami To raczej postaw na zielone warzywa(najlepiej brokuły),odkwaszają,mają mało węgli,przyśpieszają metabolizm.
Opublikowano 16 września 201410 l Ja ostatnio zasmakowałem w fasolce szparagowej, kupuję mrożoną w Biedrze. Jedna paczka mi na dwa posiłki starcza, ale spokojnie można rozdzielić na trzy. Wrzucam na patelnię, dorzucam cebulkę, potem zrobioną wcześniej pierś z kurczaka, doprawiam pieprzem, solą i papryką ostrą i wbijam dwa jajka. Węgli ostatnio nie jem na obiad, bo za dużo słodyczy jem ostatnio.
Opublikowano 17 września 201410 l gdybym dodał do swojej diety jeszcze fasole to nakur.wiałbym takie bąki że mielibysmy wyje.bane czy putin zakręci kurek czy nie
Opublikowano 17 września 201410 l Ja i tak walę tak, że sam ze sobą nie mogę wytrzymać, wię mi to nie robi.
Opublikowano 17 września 201410 l A mówią, że swojego się nie czuje. To musi być naprawdę srogie jak dusisz się we własnych bąkach.
Opublikowano 19 września 201410 l Szukałem sobie po sklepie jakiś fajnych produktów do sernika w wersji fit i znalazłem budyń. Nigdy wcześniej nie kupowałem budyniu więc patrząc na skład trochę się zdziwiłem. Jest to sama skrobia kukurydziana/ziemniaczana i aromat więc chyba nawet na redukcji kilka łyżek takiego prochu nie zaszkodzi? Zawsze mi się wydawało że już w sobie ten proszek ma zawarty cukier/tłuszcze.
Opublikowano 19 września 201410 l No zalezy jaki budyn kupisz. Jak te ch.ujowe minutki srutki to zapewne tak. Zwykly budyn jest bez cukru do gotowania na mleku + troszke soku na gore = goty deserek. Choc niektorzy wola na zimno z korzuchem Edytowane 19 września 201410 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 19 września 201410 l No właśnie w składzie jeśli chodzi o węgle to tylko skrobia więc chyba ujdzie. A ryż z tą masą budyniową i słodzikami <3 . Albo też widziałem przepis na naleśniki z budyniu od wk ale akurat moja patelnia nie była w stanie podjąć się tego zadania i rozyebały mi się.Ale papka była zjadliwa.
Opublikowano 19 września 201410 l Za mlodego budynie to sie kilka razy w tygodniu jadalo. Pozniej sie pojawily otkery i inne g.owno i sie skonczylo.
Opublikowano 19 września 201410 l Moja mama kiedyś zawsze budyń w miseczki robiła, lałem na wierzch domowy soczek malinkowy bądź wiśniowy i pyszny deserek był.
Opublikowano 22 września 201410 l ma ktos jakis sprawdzony przepis na stek z tunczyka? Edytowane 22 września 201410 l przez Guernica
Opublikowano 22 września 201410 l Ja dawałem na wierz trochę kurkumy,ziół prowansalskich lub pietruszki z koprem,trochę soli i pieprzu,tak z dwóch stron,podsmażałem aż puści czerwone soki(pewnie taki tłuszcz ma)i aż mięso zrobi się tak do połowy(widać po kolorze) i zmieniałem stronę,niebo w gębie.
Opublikowano 24 września 201410 l Zrobiłem dzisiaj sobie suróweczkę z pokrojonej czerwonej cebuli,czosnku,pomidora i ogórka kiszonego(byle nie kwaszony)-pychota,polecam antygrypowo.Ostatnio dodałem kapustę kiszoną i było jeszcze lepsze.