kanabis 22 506 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Ja pier.dole i znowu zaczyna. Napewno mniej niz w syntetycznym prochu. Co za typ Uprzedziłem go w napisaniu tego samego co ja , nie pomądrzył sie i juz ból dupy Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Ludzie co dzień jedzą tony tabletek i jadą na ostrej chemii a ty się będziesz kłócił jeden z drugim czy zdrowsze i lepsze mięso czy proch żeby uzupełnić białko? 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Kabanol nawet mnie ignorować nie umie Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Bo ignorowanie działa tak, że przezwycięża "kurde, ciekawe co o mnie napisał" xd Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Nie wierzę, że tylko Kanabis miał coś do powiedzenia na mój temat... Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Napieraj wpc 3 razy dziennie, dorzuć owoce na zdrowy kibel z rana i już. Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 @Andreal Ja na twoim miejscu uciąłbym tłuszczy dowalił węgle i białko ale to zależy jak twój organizm odbiera takie ilości tłuszczu. Ja wolę tłuszczu mieć na granicy normy 1g/kg a dorzucić większość kcal w węglach i białku. Cytuj
kanabis 22 506 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Kabanol nawet mnie ignorować nie umie To na chu.j odpisujesz na mój post? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Kabanol nawet mnie ignorować nie umie To na chu.j odpisujesz na mój post? Bo twa irytacja jest warta użerania się z twoim intelektem Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) Naprawdę jednego i drugiego chyba trzeba zignorować. @ szarku Spróbuję coś z tym zrobić, ale sami wiecie jak to jest z obiadkami, czasami trzeba się po prostu podporządkować. @jj Owoców jem wystarczająco, gorzej z warzywkami Edytowane 16 września 2014 przez Andreal Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Naprawdę jednego i drugiego chyba trzeba zignorować. @ szarku Spróbuję coś z tym zrobić, ale sami wiecie jak to jest z obiadkami, czasami trzeba się po prostu podporządkować. @jj Owoców jem wystarczająco, gorzej z warzywkami To raczej postaw na zielone warzywa(najlepiej brokuły),odkwaszają,mają mało węgli,przyśpieszają metabolizm. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Ja ostatnio zasmakowałem w fasolce szparagowej, kupuję mrożoną w Biedrze. Jedna paczka mi na dwa posiłki starcza, ale spokojnie można rozdzielić na trzy. Wrzucam na patelnię, dorzucam cebulkę, potem zrobioną wcześniej pierś z kurczaka, doprawiam pieprzem, solą i papryką ostrą i wbijam dwa jajka. Węgli ostatnio nie jem na obiad, bo za dużo słodyczy jem ostatnio. Cytuj
kanabis 22 506 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 gdybym dodał do swojej diety jeszcze fasole to nakur.wiałbym takie bąki że mielibysmy wyje.bane czy putin zakręci kurek czy nie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Ja i tak walę tak, że sam ze sobą nie mogę wytrzymać, wię mi to nie robi. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 A mówią, że swojego się nie czuje. To musi być naprawdę srogie jak dusisz się we własnych bąkach. Cytuj
kanabis 22 506 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 No ogólnie panuje zasada ze swoje bąki pachną tylko cudze je.bią. Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Szukałem sobie po sklepie jakiś fajnych produktów do sernika w wersji fit i znalazłem budyń. Nigdy wcześniej nie kupowałem budyniu więc patrząc na skład trochę się zdziwiłem. Jest to sama skrobia kukurydziana/ziemniaczana i aromat więc chyba nawet na redukcji kilka łyżek takiego prochu nie zaszkodzi? Zawsze mi się wydawało że już w sobie ten proszek ma zawarty cukier/tłuszcze. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) No zalezy jaki budyn kupisz. Jak te ch.ujowe minutki srutki to zapewne tak. Zwykly budyn jest bez cukru do gotowania na mleku + troszke soku na gore = goty deserek. Choc niektorzy wola na zimno z korzuchem Edytowane 19 września 2014 przez El Loco Chocko Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 No właśnie w składzie jeśli chodzi o węgle to tylko skrobia więc chyba ujdzie. A ryż z tą masą budyniową i słodzikami <3 . Albo też widziałem przepis na naleśniki z budyniu od wk ale akurat moja patelnia nie była w stanie podjąć się tego zadania i rozyebały mi się.Ale papka była zjadliwa. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Za mlodego budynie to sie kilka razy w tygodniu jadalo. Pozniej sie pojawily otkery i inne g.owno i sie skonczylo. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Moja mama kiedyś zawsze budyń w miseczki robiła, lałem na wierzch domowy soczek malinkowy bądź wiśniowy i pyszny deserek był. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Bierz delecty, wciąż bardzo dobre Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) ma ktos jakis sprawdzony przepis na stek z tunczyka? Edytowane 22 września 2014 przez Guernica Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Ja dawałem na wierz trochę kurkumy,ziół prowansalskich lub pietruszki z koprem,trochę soli i pieprzu,tak z dwóch stron,podsmażałem aż puści czerwone soki(pewnie taki tłuszcz ma)i aż mięso zrobi się tak do połowy(widać po kolorze) i zmieniałem stronę,niebo w gębie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Zrobiłem dzisiaj sobie suróweczkę z pokrojonej czerwonej cebuli,czosnku,pomidora i ogórka kiszonego(byle nie kwaszony)-pychota,polecam antygrypowo.Ostatnio dodałem kapustę kiszoną i było jeszcze lepsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.