Opublikowano 26 listopada 201410 l a jakies budzetowe rozwiazanie? jak liczylem to w miesiacu nawet 600 zł na zarcie idzie :o Ja 2 razy tyle,ale muszę jeść dużo warzyw i owoców by mieć normalną persyfilaktykę jelit a te kosztują.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Najwyżej bierz zamiast kurczaka wieprzowinę. Taniej i podbijesz kalorie To moze od razu niech czipsy sobie kupi a jakies budzetowe rozwiazanie? jak liczylem to w miesiacu nawet 600 zł na zarcie idzie :o Makrela nie jest droga, a ewentualnie taniej mozesz pic łyżke czy dwie oleju rzepakowego do twarogu na noc.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Najwyżej bierz zamiast kurczaka wieprzowinę. Taniej i podbijesz kalorie To moze od razu niech czipsy sobie kupi :facepalmz: kanabis geniusz po prostu
Opublikowano 26 listopada 201410 l No prawie tak jak ty z podbijaniem kalorii tłuszczem z wieprzowiny xD
Opublikowano 26 listopada 201410 l Szukał taniego rozwiązania, a widzę świetnie znasz skład wieprzowiny, @Red, raczej nie Edytowane 26 listopada 201410 l przez Grzegorzo
Opublikowano 26 listopada 201410 l Schab za 15 kupowalem, cyc ciagle ok 13. Roznica mala zreszta, wolalbym cyc.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Najwyżej bierz zamiast kurczaka wieprzowinę. Taniej i podbijesz kalorie To moze od razu niech czipsy sobie kupi :facepalmz: kanabis geniusz po prostu luz, to tylko wiktor i jego schematy zaczerpnięte z poradnika młodego kulturysty na jutubie
Opublikowano 26 listopada 201410 l Co dodac do diety by podbić kcal? wychodzi mi niecałe 3000 dziennie: 5 jajek,oliwa, 100g owisanych, banan 4x kasza+700g kuraka w sumie +warzywka przekaska: masło orzechowe kolacja? twaróg/serek wiejski z bananem i sucharami na smaczek moze zainteresować sie gainerem? Chcialbym dobic do 3500 kcal. Nie powinieneś mieć z tym jakiś specjalnych problemów. Jeszcze kilka miesiecy temu gdy spożywałem 4k, prezentowało się to następująco: Mam sporo szablonów, które układałem przez jakiś czas, zatem mogę podrzucić. Obecnie też nieco odciąłem (no, może więcej niż nieco, bowiem dobre 1/4 kcal), zatem szkielet prezentuje się o tak:
Opublikowano 26 listopada 201410 l Co dodac do diety by podbić kcal? wychodzi mi niecałe 3000 dziennie: 5 jajek,oliwa, 100g owisanych, banan 4x kasza+700g kuraka w sumie +warzywka przekaska: masło orzechowe kolacja? twaróg/serek wiejski z bananem i sucharami na smaczek moze zainteresować sie gainerem? Chcialbym dobic do 3500 kcal. Nie powinieneś mieć z tym jakiś specjalnych problemów. Jeszcze kilka miesiecy temu gdy spożywałem 4k, prezentowało się to następująco: Mam sporo szablonów, które układałem przez jakiś czas, zatem mogę podrzucić. Obecnie też nieco odciąłem (no, może więcej niż nieco, bowiem dobre 1/4 kcal), zatem szkielet prezentuje się o tak: Dziennie ponad litr mleka? kanabis: doszła mi ta kasza gryczana niepalona - srednio to widze, a zamowilem 10 kg xD musze poszukac jakis dobrych przepisow, by ja urozmaicić. Edytowane 26 listopada 201410 l przez Banny
Opublikowano 26 listopada 201410 l Jakbym wiedział że od soku pomarańczowego się rośnie to bym napie@lał po kilka litrów dziennie. Teraz na czystym żarciu mam 4k i to jest jakaś tragedia , ale jeszcze 3 miechy i w końcu redukcja . Edytowane 26 listopada 201410 l przez szarku123
Opublikowano 27 listopada 201410 l Banny spróbuj tak. Gotujesz kasze, potem smazysz kuraka (ja robie to na PAM oleju), dorzucasz do tego na patelnie zeby troche sie poddusiły bakłażan, cukinie, papryke i ewentualnie cebulke. Potem to razem mieszasz wszystko i wychodzi naprawde smaczne żarcie.A jak jestes na masie mozesz dodac ketchupu który pasuje do kaszy gryczanej wysmienicie.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Banny spróbuj tak. mozesz dodac ketchupu który pasuje do kaszy gryczanej wysmienicie. To moze od razu niech czipsy sobie kupi?
Opublikowano 27 listopada 201410 l Wiesz , po twoim foto które wrzuciłeś tutaj nawet nie bede sie z toba sprzeczał xD
Opublikowano 27 listopada 201410 l Spoko, ja się czuję dobrze mimo tego że duży nie jestem, ale lepiej zajadać się keczupem i OLEJEM PAM, a potem pisać "wycinka jest pójściem na łatwiznę"
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ja pier.dole za co te rangi spartakusa? Gosc nawet nie wie ze pam olej jest bezkaloryczny. Dobra koniec offtopa. Jak juz szukasz poklasku u kazuba to niech cie poduczy chociaz z podstaw oki ? Pozdro
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ranga powinna być dawana nie tylko ze względu na formę, ale i czytanie ze zrozumieniem Ok koniec offtopu, pozdro
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ale Grzegorzowi raczej nie chodziło o olej, tylko ketchup, który ma sporo cukru i generalnie mało jest takich, które warto jeść.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Spoko, ja się czuję dobrze mimo tego że duży nie jestem, ale lepiej zajadać się keczupem i OLEJEM PAM, a potem pisać "wycinka jest pójściem na łatwiznę" To pamiętam,pewnie że to jest takie łatwe i dlatego pewnie dlatego każdy to odkłada i woli zostać dzikiem