Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

No jasne ze jest, przeciez wiadomo ze ujemny bilans kaloryczny, zero podjadania i zapier.dalanie 3 razy w tygodniu z rana przed praca na jogging godzinny jest łatwiejsze niz jedzenie wiecej kalorii niz trzeba i cwiczenie tylko nasiłce. Prawda grzesiu? ;)

Nigdzie nie pisałem ze to pojscie na łatwizne. A jak pisałem to cofam słowa i zwracam honor litwiniance. 

Wiesz , po twoim foto które wrzuciłeś tutaj nawet nie bede sie z toba sprzeczał xD

no ale wiesz, swego czasu wrzucałeś tu takie foty, że o ja pyerdole, więc ten. chłopak jest młody i jeszcze powalczy. przypomnij sobie, jak wyglądałeś w jego wieku

zanim sie podpalisz i zaczniesz swoje urabura, to zauważ jedną rzecz. nigdy nie szydziłem tu z niczyjej formy i nie wywyższałem się pod tym względem, oczywiście prócz ciebie (ale jesteś wyjątkowym przypadkiem). no fotek za dużo też nie wrzucałem. traktuje to na luzie. no bo wiesz, po twoich foto też nie było sensu, żebym sie z tobą sprzeczał, ale zrobiłem ci tą przyjemność 

Edytowane przez Kazub
  • Plusik 1
  • Minusik 1

Co dodac do diety by podbić kcal?

wychodzi mi niecałe 3000 dziennie:

5 jajek,oliwa, 100g owisanych, banan

4x kasza+700g kuraka w sumie +warzywka

przekaska: masło orzechowe

kolacja? twaróg/serek wiejski z bananem i sucharami na smaczek

moze zainteresować sie gainerem? Chcialbym dobic do 3500 kcal.

Nie powinieneś mieć z tym jakiś specjalnych problemów.

Jeszcze kilka miesiecy temu gdy spożywałem 4k, prezentowało się to następująco:

Mam sporo szablonów, które układałem przez jakiś czas, zatem mogę podrzucić.

Obecnie też nieco odciąłem (no, może więcej niż nieco, bowiem dobre 1/4 kcal), zatem szkielet prezentuje się o tak:

Dziennie ponad litr mleka? 

kanabis: doszła mi ta kasza gryczana niepalona - srednio to widze, a zamowilem 10 kg xD musze poszukac jakis dobrych przepisow, by ja urozmaicić.

Od dzieciństwa uwielbiam mleko. Od małego piję około litra dziennie i specjalnie chorowity nie jestem, a i nie rzutuje ono negatywnie na moja sylwetkę - niektórzy sądzą, że laktoza ujemnie wpływa na odsłanianie ABS, ale to tylko czcze gadanie. Poza tym, to jeden z najsmaczniejszych napojów. Szejki białkowe tylko kilka razy piłem na wodzie. Nah....Nigdy więcej.

Co dodac do diety by podbić kcal?

wychodzi mi niecałe 3000 dziennie:

5 jajek,oliwa, 100g owisanych, banan

4x kasza+700g kuraka w sumie +warzywka

przekaska: masło orzechowe

kolacja? twaróg/serek wiejski z bananem i sucharami na smaczek

moze zainteresować sie gainerem? Chcialbym dobic do 3500 kcal.

Nie powinieneś mieć z tym jakiś specjalnych problemów.

Jeszcze kilka miesiecy temu gdy spożywałem 4k, prezentowało się to następująco:

Mam sporo szablonów, które układałem przez jakiś czas, zatem mogę podrzucić.

Obecnie też nieco odciąłem (no, może więcej niż nieco, bowiem dobre 1/4 kcal), zatem szkielet prezentuje się o tak:

Dziennie ponad litr mleka? 

kanabis: doszła mi ta kasza gryczana niepalona - srednio to widze, a zamowilem 10 kg xD musze poszukac jakis dobrych przepisow, by ja urozmaicić.

Od dzieciństwa uwielbiam mleko. Od małego piję około litra dziennie i specjalnie chorowity nie jestem, a i nie rzutuje ono negatywnie na moja sylwetkę - niektórzy sądzą, że laktoza ujemnie wpływa na odsłanianie ABS, ale to tylko czcze gadanie. Poza tym, to jeden z najsmaczniejszych napojów. Szejki białkowe tylko kilka razy piłem na wodzie. Nah....Nigdy więcej.

Teraz pod postacią UHT to pijesz raczej produkt mleko podobny,pasteryzowane jeszcze są ok,najlepsze jak rolnik przyjeżdżał ze świeżym mlekiem.

Zjadłem właśnie biedronkową makrelę, no i coś oni  z nią zrobili - nie tylko opakowanie sie zmieniło, smak też. Na gorszy niestety, strasznie duzo soli. Może ja jestem wyczulony, ale nie dotrwalem do końca i cześć musialem wyrzucić.

Kiedys takie słone nei byly ;/ Spróbuje jeszcze tą w ziołach, zobaczymy.