krupek 15 474 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Przetworzona jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A co na tym świecie nie jest przetworzone? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Miłość międzyludzka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A co na tym świecie nie jest przetworzone? Chodzi o to by jeść jak najmniej przetworzone Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W jakim sensie syf? W takim że z kuskus taka kasza jak z soi schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) W jakim sensie syf? W takim że z kuskus taka kasza jak z soi schabowy Bo kasza to nazwa potoczna po prostu? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wiesz co serio, sprawdz w intenecie czym jest kasza kuskus. Znaczenie słowa kasza, porównaj co tutaj nie pasuje i wróć oki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie jem kuskusa codziennie, parę razy na miesiąc i tyle. Teraz zajadam się pistacjami z biedronki. Są jakieś przeciwskazania do wpierdalania tego garściami? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 980 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kaloryczność dzięki blisko 50% zawartości tłuszczu.http://www.ilewazy.pl/garsc-pistacjiOrzechów się nie wpjerdala garściami, chyba że cierpisz na wybitny deficyt kcal Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Może dlatego wciąż mam brzuszysko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 TO NA PEWNO GENETYKA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 JA MAM GRUBE KOŚCI, WSZYSTKO PRZEZ TO Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jjot spróbuj puszczac więcej bąków. Powinno pomóc. Próbuj na siłę, tylko ostrożnie o jeden krok za daleko i może być nieszczescie Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Albo wbijaj igiełki w brzuch, ale głęboko, to spuścisz z niego powietrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wiesz co serio, sprawdz w intenecie czym jest kasza kuskus. Znaczenie słowa kasza, porównaj co tutaj nie pasuje i wróć oki? Jak powstaje kuskus? Kuskus jest produktem otrzymywanym z pszenicy twardej durum. Ma postać okrągłych ziarenek o średnicy około 1 mm. Tradycyjnie otrzymywało się go po mieleniu pszenicy w kamiennych żarnach (stanowił wówczas materiał odpadowy tego zboża). Obecnie kuskus bardziej przypomina makaron niż kaszę. Produkuje się go, granulując mąkę pszenną z wodą i dodatkami, a następnie przesiewa w specjalnym sicie. Pomimo tego potocznie nazywany jest kaszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Czyli syf Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 pierd0le, wracam do CBL.Nie wg syfiastych zalozen.Po treningu banana, w domu ryz + gainerek, przed spaniem cos slodkiego i siemano Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wracam z treningu koło 21 i wtedy jem posiłek + szejka białkowego na wodzie. Posiłek to zwykle serek wiejski duży, albo ten light mniejszy. Jak mam to banana wrzucę. Najczęściej jednak ze dwa płaty śledziowe w occie, bo niby ryba, ale nie jestem pewien czy to dobry posiłek. Szybko mnie zalewa i mimo małych posiłków wciąż nie mogę zgubić tych zbędnych 5 kilo. Mogę zostawić takie posiłki przed snem (23-23:30) i lecieć tak dalej, czy robię to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wydaje mi się że zalewa cię bo coś w ciągu dnia jest nie tak. Na redukcji zdarzało mi się wracać o 21 do domu i wrzucałem posiłek z ryżem a bezpośrednio po treningu carbo z białkiem. Jesteś pewny że trzymasz ujemny bilans kaloryczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie jestem, bo wciągam czekoladę i weekendy zdarza się grubo tankować alkohol, ale posiłki trzymam dobre. Kalorii mi sie liczyć nie chce, aerobów nie robię z braku czasu. Płaty śledziowe w occie/ serek wiejski + szejk na wodzie to dobry posiłek po 1,5h intensywnego treningu na 2h przed snem żeby coś budować tych mięśni a nie zalewało? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to sam wiesz dlaczego nie chudniesz. Wciągasz słodycze , pijasz grubo alkoholu , kalorii nie liczysz , aerobów nie robisz. Nie dziwota że nie idzie . Nie każdy ma tak fenomenalny gen że co weekend popija wódkę i zagryza czekoladą a w tygodniu biega z kratą na brzuchu . Szejka możesz pić po treningu ale jak wrócisz do domu to micha normalna. Ale wyników nie ma przez to co wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) kur.wa typ wpie.rdala czekolade, tankuje pod korek co weekend a truje du.pe płatami śledziowymi w occie i serkiem wiejskim no naprawde nie mamy pojecia dlaczego nie chudniesz, to pewnie te endo geny Edytowane 15 Grudnia 2014 przez maciucha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wsadź se swoje domysły w du.pę, bo ty ze swoim auschwitzowym wyglądem żadnym autorytetem w tym temacie nie jesteś. Napisałem że ZDARZA się pić i jeść czekoladę, ale po pierwsze nie codziennie i nie tabliczkami, więc nie widze problemu dlaczego nie miałbym 6 kostek czekolady nie przemielić w ciągu 2h treningu. Nie nadinterpretuj. Nie zaglądałem do Spartacusa tygodniami bo jak nie wejdę to albo kilka stron kłótni kabi vs. liti to taka maciucha się przyj.ebie. Pytałem o to, czy ryba w occie albo serek wiejski jest dobrym i wystarczającym posiłkiem po treningu, bo nie wiem jak kwasy działają na budowe mięśni i na to pytanie odpowiedz, albo nie odzywaj sie w ogóle. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W du.pe to ty sobie wsadź swoje do niczego nie prowadzace nastawienie. Pisałeś, że nie mozesz zgubic 5kg, a potem ze wciagasz czekolade i zdarza sie tankowac. Ja tu nie jestem żadnym sensei, ale jedzenie czekolady na treningu to śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 maciucha do ch.uja pana skończ z ta emotką bo wszędzie ja wpie.rdalasz. Jest fajna, też ja lubie i raz użyłem, ale ty naprawdę przesadzasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi