kanabis 22 416 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Maciucha ma racje, typ wpier.dala czekoalde , sledzie w zalewie pije i kur.wa zastanawia sie czemu nie moze kg zgubic. Co ci kur.wa mamy poradzic niby? Zebys kupił magiczną fasole po której bedzie mozna pić żreć nutelle i bedziesz chudnął? Jeszcze sie spina. Typ ma jeszcze spartakusa XD No ale oczekuje odpowiedzi wiec mu odpowiedzmy. Bo picie i czekolada to nie problem ale czy serek wiejski lub sledz jest zły w budowaniu masy. Otóż nie, serek wiejski jest przetworzony wiec jest gorszy od twarogu ale z braku laku na noc mozna go zjesc, sledz to ryba, ryba ma świetne białko wiec tez jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Płaty śledziowe w occie/ serek wiejski + szejk na wodzie to dobry posiłek po 1,5h intensywnego treningu na 2h przed snem żeby coś budować tych mięśni a nie zalewało? najnowsze badania wskazują, że po treningu trzeba zarzucić jakieś węglowodany, ale głowy nie dam, bo ci naukowcy ciągle coś wymyślają i można sie pogubić Wsadź se swoje domysły w du.pę, bo ty ze swoim auschwitzowym wyglądem żadnym autorytetem w tym temacie nie jesteś spokojnie bo wybuchniesz i nici z masy. według najnowszych badań wybuchanie powoduje rozpad mięśni więc nie widze problemu dlaczego nie miałbym 6 kostek czekolady nie przemielić w ciągu 2h treningu jedzenie w trakcie treningu nie jest najlepszym pomysłem, ale intuicja podpowiada mi, że dobre pomysły nie są twoją najmocniejszą stroną, więc łotewer Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Pije ktoś yerba mate? Poleci ktoś jakiś sklepik z tymi bombzillami czy chu.j to sie nazywa do parzenia. Czy to wszystko jeden pies? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie pij tego. Smak lipa, zgagę miałem po tym a ożywienie marne. Miałem prima sort yerbe i mnie to nie porwało. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja akurat lubie tego smak. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Fajnie, jakby ktoś obeznany w temacie objaśnił co i jak, bo też się przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie pij tego. Smak lipa, zgagę miałem po tym a ożywienie marne. Miałem prima sort yerbe i mnie to nie porwało.Siora mi dała jakąś yerbę pomarańczową, mówiła że ma po niej zgagę. Yerbę na pewno lepiej pić zamiast kawy, ale musi to byś jakiś zaje.bisty susz, a nie jakieś torebki. I w sumie mi nie chciało się pierdzielić z tymi tykwami/bomilami: normalnie wsypuję do sitka i zaparzam sobie kilka razy. Smak średni, ale z odrobiną cukru ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 grzybiarz, a jak z pobudzeniem w porównaniu z kawą? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Z tego co ja próbowałem to nawet nie ma polotu do kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co wy chcecie kopyto jak od efedryny żeby było? No to nie tak zupełnie bo ja piłem najmocniejszą na allegro i smak specyficzny i jakby klepało to bym to pił bo sam proces parzenia fajny ale problem w tym, że ja w tym żadnej mocy, ani odprężenia ani choć części zajawki nie znalazłem. Smakuje IMO słabo, parzenie w tykwie problematyczne, bombilla lepiej żeby droga była i z dobrych komponentów. Ale jak pisze grzybiarz można i w szklance parzyć, jak ktoś nie jest kiperem to różnicy wielkiej nie poczuje. Lepiej wali w łepetynę kawa albo noopept z piracetamem ale z 2 strony w tykwie tkwi sama natura a tu chemia. Dla mnie przereklamowana zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 No kopa nie odczuwałem też ale samopoczucie jakby lepsze było jednak. Pobudzenie niby tez ale strasznie delikatne napewno nie takie jak przedtreningówki Raczej cos takiego kawa>guarana>yerba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie ogarniam co ludzie w tym widzą, to nie dla mnie ale jak jest tu jakiś świadomy tykwiarz z doświadczeniem to śmiało na mównicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zależy od organizmu na jednego kofeina nie działa totalnie ale za to yerba pobudza albo piją dla smaka i czillu to zależy i wszystko od smaku i gustu zależy. Jak tobie wujek nie siadło nie oznacza, że ktoś inny będzie też niezadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wystarczy robić mocniejszy czai,czy to z czarnej czy yerba,na pewno pobudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja niby nie wierzę w działanie yerby, ale jak zrobiłem sobie wieczorem, to nie mogłem zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o smak, to są umiejscowione w półce - rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja dzisiaj miałem 4 mrożone steki wołowe z mc-a,jak je przyrządziłem duszone to masakra ile fatu z tego wyleciało,to na bank nie jest dobry surowiec tak jak to reklamują w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dokładnie. Wystarczy wrzucić na patelnię rożne rodzaje mięs i już widać co ile ma, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Na czym smażysz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ja pyerdole sylwek, bardzo męski avatar......to ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Pojawiła sie spoko opcja na karnet na siłownie, do marca dotargam w domu, a potem mógłbym sobie chodzić. Tylko mam taki problem, że nie wiem za bardzo kiedy. Jedynie rano, tak na 7.00 dałbym radę, tyle, że w takim wypadku jak wyglądają posiłki? Na śniadanie co jeść, czy w ogóle nie jeść śniadania? Normalnie wcinam omlet, tyle, ze zrobienie go i zjedzenie zajmuje mi jakieś 40 min. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) 100 gram płatków sparzyć wrzątkiem,po 5 min 30 gram białka wmieszać w tą pulpę co się zrobi z płatków i 40 min później idę robić nogi,tak mam np. jutro i w soboty jak idę na 7 do pracy,moc jest,kwestia kilku treningów by przyzwyczaić organizm,na 30 min przed 200-300 mg kofy i żeń szeń. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Hmm, czyli szybkie śniadanie. Wstając o 6.00 mógłbym się wyrobić na czas. Po tym żarciu jeszcze kawę pijesz? z tym mógłbym mieć kłopot ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja mam kofeinę w proszku,lubię zapach kawy ale mi nie smakuje,no i nawet mocna kawa ma za mało kofeiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 walisz do nocha ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi