Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Maciucha ma racje, typ wpier.dala czekoalde , sledzie w zalewie pije i kur.wa zastanawia sie czemu nie moze kg zgubic. Co ci kur.wa mamy poradzic niby? Zebys kupił magiczną fasole po której bedzie mozna pić żreć nutelle i bedziesz chudnął? Jeszcze sie spina. 

Typ ma jeszcze spartakusa XD

No ale oczekuje odpowiedzi wiec mu odpowiedzmy. Bo picie i czekolada to nie problem ale czy serek wiejski lub sledz jest zły w budowaniu masy. Otóż nie, serek wiejski jest przetworzony wiec jest gorszy od twarogu ale z braku laku na noc mozna go zjesc, sledz to ryba, ryba ma świetne białko wiec tez jest okej. 

Płaty śledziowe w occie/ serek wiejski + szejk na wodzie to dobry posiłek po 1,5h intensywnego treningu na 2h przed snem żeby coś budować tych mięśni a nie zalewało?

najnowsze badania wskazują, że po treningu trzeba zarzucić jakieś węglowodany, ale głowy nie dam, bo ci naukowcy ciągle coś wymyślają i można sie pogubić

Wsadź se swoje domysły w du.pę, bo ty ze swoim auschwitzowym wyglądem żadnym autorytetem w tym temacie nie jesteś

spokojnie bo wybuchniesz i nici z masy. według najnowszych badań wybuchanie powoduje rozpad mięśni

więc nie widze problemu dlaczego nie miałbym 6 kostek czekolady nie przemielić w ciągu 2h treningu

jedzenie w trakcie treningu nie jest najlepszym pomysłem, ale intuicja podpowiada mi, że dobre pomysły nie są twoją najmocniejszą stroną, więc łotewer   

Edytowane przez Kazub
  • 2 tygodnie później...

Nie pij tego. Smak lipa, zgagę miałem po tym a ożywienie marne. Miałem prima sort yerbe i mnie to nie porwało.

Siora mi dała jakąś yerbę pomarańczową, mówiła że ma po niej zgagę.

Yerbę na pewno lepiej pić zamiast kawy, ale musi to byś jakiś zaje.bisty susz, a nie jakieś torebki. I w sumie mi nie chciało się pierdzielić z tymi tykwami/bomilami: normalnie wsypuję do sitka i zaparzam sobie kilka razy. Smak średni, ale z odrobiną cukru ujdzie.

Co wy chcecie kopyto jak od efedryny żeby było? No to nie tak zupełnie bo ja piłem najmocniejszą na allegro i smak specyficzny i jakby klepało to bym to pił bo sam proces parzenia fajny ale problem w tym, że ja w tym żadnej mocy, ani odprężenia ani choć części zajawki nie znalazłem. Smakuje IMO słabo, parzenie w tykwie problematyczne, bombilla lepiej żeby droga była i z dobrych komponentów. Ale jak pisze grzybiarz można i w szklance parzyć, jak ktoś nie jest kiperem to różnicy wielkiej nie poczuje. Lepiej wali w łepetynę kawa albo noopept z piracetamem ale z 2 strony w tykwie tkwi sama natura a tu chemia. Dla mnie przereklamowana zabawa.

Zależy od organizmu na jednego kofeina nie działa totalnie ale za to yerba pobudza albo piją dla smaka i czillu to zależy i wszystko od smaku i gustu zależy. Jak tobie wujek nie siadło nie oznacza, że ktoś inny będzie też niezadowolony.

Pojawiła sie spoko opcja na karnet na siłownie, do marca dotargam w domu, a potem mógłbym sobie chodzić. Tylko mam taki problem, że nie wiem za bardzo kiedy. Jedynie rano, tak na 7.00 dałbym radę, tyle, że w takim wypadku jak wyglądają posiłki? Na śniadanie co jeść, czy w ogóle nie jeść śniadania? 

Normalnie wcinam omlet, tyle, ze zrobienie go i zjedzenie zajmuje mi jakieś 40 min.

Edytowane przez Banny

100 gram płatków sparzyć wrzątkiem,po 5 min 30 gram białka wmieszać w tą pulpę co się zrobi z płatków i 40 min później idę robić nogi,tak mam np. jutro i w soboty jak idę na 7 do pracy,moc jest,kwestia kilku treningów by przyzwyczaić organizm,na 30 min przed 200-300 mg kofy i żeń szeń.

Edytowane przez Litwin81
  • Plusik 1