Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 walisz do nocha ? A powinienem?Nie każda substancja co jest białym proszkiem,zaczyna się na "k" i kończy na "a" to kokaina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie na rejonie nie jeden walił takie specyfiki w nocha . No offence Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Póki co moja dieta: 75kg/178, masa dalej, bez zalewania się, dodam, ze tryb pracy mam siedzący, 10h przed kompem. co poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) @Banny nie za dużo białka? Pomyśl co będzie na starość , bo z taką ilością białka możesz jej nawet nie dożyć . Wrzucam moją diete z tamtej masy , trochę zalało ale i tak dużo mięsa poszło więc polecam. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez szarku123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 banny najszybsza z rana jest owsianka. Tylko nie daj boze zebys wpadł na ten pomysł ze nie jesc przed siłką wogóle nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) @Banny nie za dużo białka? Pomyśl co będzie na starość , bo z taką ilością białka możesz jej nawet nie dożyć . Wrzucam moją diete z tamtej masy , trochę zalało ale i tak dużo mięsa poszło więc polecam. Piszesz, że za dużo białka, a sam w tej diecie masz podobną wartość. Poza tym dlaczego nadmiar białka jest szkodliwy? Poczytam w necie później w sumie. kanabis: ok, nie będe próbował ; ) Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Im więcej masy mieśniowej posiadasz tym wiecej białka jest potrzeba, a z tego co wiem szarku ma troche jej wiecej niz ty banny stąd wysoka liczba białka w diecie Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Co ty ja jadam w granicach 3,5-4 g białka od jakoś 2 lat. Czuje się świetnie i jestem zadowolony z efektów , no ale ja jestem nad człowiekiem bo kto normalny ćwiczy 6 razy w tygodniu i jada tyle białka. U ciebie tego białka nie jest wcale tak dużo , zobacz jak na ciebie będzie działać ta dieta bo u mnie wysoka ilość tłuszczy się nie sprawdza , kalorie wolę nabijać węglami. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 banny najszybsza z rana jest owsianka. Tylko nie daj boze zebys wpadł na ten pomysł ze nie jesc przed siłką wogóle nic Ja tam lubie koło 23 zjesc troche węgli złożonych i rano bez śniadania koło 8 zrobic trening. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na czym smażysz? Głównie na beztłuszczowym oleju w spreju, ale zawsze w szafie mam olej słonecznikowy, którego także często używam. Zasadniczo jak ktoś trzyma dietę w ryzach i faktycznie uczciwie i sumiennie walczy z żelastwem, to fakt na czym smaży ma marginalne znaczenie (uogólniając). @Banny nie za dużo białka? Pomyśl co będzie na starość , bo z taką ilością białka możesz jej nawet nie dożyć . Wrzucam moją diete z tamtej masy , trochę zalało ale i tak dużo mięsa poszło więc polecam. Piszesz, że za dużo białka, a sam w tej diecie masz podobną wartość. Poza tym dlaczego nadmiar białka jest szkodliwy? Poczytam w necie później w sumie. kanabis: ok, nie będe próbował ; ) Nerki mają problem z filtrowaniem zbyt dużej ilości białka, dlatego ćwiczący m.in. pija tyle wody (by im pomóc). Nie należy takich ważnych narządów jak wątroba i nerki obciążać. Jeżeli ćwiczysz ciężko te 4x w tyg. minimum, możesz spokojnie ok dwóch gram na kilogram ciała przyjmować. Ja ważę obecnie 87kg przy poziomie TT poniżej dziesięciu % i jak tak na szablony spoglądam, to jadam ok 169gr białka dziennie i zapewniam, że ta wartość w zupełności wystarczy. Czasami pochłaniam więcej, niekiedy mniej. Ważąc siedemdziesiat pięc kilo, układaj dietę tak by ok 144 gr białka spożywać. ja pyerdole sylwek, bardzo męski avatar......to ty ? W wersji świątecznej. Taki czas i niech 400 gramami steku w admina rzuci ten, który samoyebki nigdy sobie nie strzelił. Dziewczęta na basenie/plaży raczej nie płaczą widząc mnie, a forumy....wiesz jak jest. Jeden ma uśmiechniętego tosta, inny bohatera serialu, konsolę, Lee, nie wnikam. Ja tam od rejestracji zawsze mam siebie (nie licząc romansu z cyber supermanem jakiś czas). Ale to nie temat na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Co ty ja jadam w granicach 3,5-4 g białka od jakoś 2 lat. Czuje się świetnie i jestem zadowolony z efektów , no ale ja jestem nad człowiekiem bo kto normalny ćwiczy 6 razy w tygodniu i jada tyle białka. U ciebie tego białka nie jest wcale tak dużo , zobacz jak na ciebie będzie działać ta dieta bo u mnie wysoka ilość tłuszczy się nie sprawdza , kalorie wolę nabijać węglami. o ku,rwa, 4g białka to już naprawde dużo. kiedy myśle o takiej ilości to mam przed oczami 100 kilo czystego mięśnia. czy zdrowo ? oczywiście że nie, ale póki młody, to hulaj dusza, suple, białko, przedtreningówki, za rogiem czai sie pan koks, kałabanga te 6 dni to czuje tak troche do mnie.....mmmmmm, nie, nie jestes nadczłowiekiem, tez trenowałem kiedyś 6 dni, początki z siłownią, ale potem nauczyłem sie, że zasada im wiecej tym większe mięśnie nie do końca działa. to nie tak, że nie dałbym rady. to znaczy hmmmm, w życiu nie wbiłbym na 106 kilo (bez definicji, but still) atakując 6 dni non toper. ogólnie dziwna sprawa, bo twierdziłeś, że masz stagnacje, a jedną z podstawowych metod przełamania jest ograniczenie objętości w dniach, to dość powrzechna wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Co ty ja jadam w granicach 3,5-4 g białka od jakoś 2 lat. Czuje się świetnie i jestem zadowolony z efektów , no ale ja jestem nad człowiekiem bo kto normalny ćwiczy 6 razy w tygodniu i jada tyle białka. U ciebie tego białka nie jest wcale tak dużo , zobacz jak na ciebie będzie działać ta dieta bo u mnie wysoka ilość tłuszczy się nie sprawdza , kalorie wolę nabijać węglami. o ku,rwa, 4g białka to już naprawde dużo. kiedy myśle o takiej ilości to mam przed oczami 100 kilo czystego mięśnia. czy zdrowo ? oczywiście że nie, ale póki młody, to hulaj dusza, suple, białko, przedtreningówki, za rogiem czai sie pan koks, kałabanga te 6 dni to czuje tak troche do mnie.....mmmmmm, nie, nie jestes nadczłowiekiem, tez trenowałem kiedyś 6 dni, początki z siłownią, ale potem nauczyłem sie, że zasada im wiecej tym większe mięśnie nie do końca działa. to nie tak, że nie dałbym rady. to znaczy hmmmm, w życiu nie wbiłbym na 106 kilo (bez definicji, but still) atakując 6 dni non toper. ogólnie dziwna sprawa, bo twierdziłeś, że masz stagnacje, a jedną z podstawowych metod przełamania jest ograniczenie objętości w dniach, to dość powrzechna wiedza Jestem nadczłowiekiem. Zawsze może być lepiej ale moja sylwetka mi się podoba kto wie może jakbym jadł gram białka na kg i ćwiczył 2 razy w tygodniu bym wyglądał lepiej. Ale mnie tam pasi tak jak jest. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez szarku123 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdzie taką tabelkę można sobie zrobić jak Banny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 http://www.tabele-kalorii.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) nie no ładnie, odtłuszczony i wogle, ale serio potrzebujesz na to tyle białka ? też nie wiem do końca czy chcesz mi coś udowodnić teraz. limit ? prosze cie może chodzi o to, że ja mam coś udowodnić (kanabus zaciera rączki) ? nie przy obecnym zalaniu (i dwa miechy wolnego), w życiu jeszcze nie robiłem redukcji, ale musi być ten pierwszy raz, więc może sie niedługo przyłoże i nie tyle dam fote, co wrzuce filmik na dobrej pompie. słowo sie rzekło myśle, że 2 miechy semi masy i 3 solidnej redukcji z pakietem wyrzeczeń i jestem git Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Uważaj co piszesz,kabi już 2 lata pod rząd poległ obiecując wycinkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Co ty ja jadam w granicach 3,5-4 g białka od jakoś 2 lat. Czuje się świetnie i jestem zadowolony z efektów , no ale ja jestem nad człowiekiem bo kto normalny ćwiczy 6 razy w tygodniu i jada tyle białka. U ciebie tego białka nie jest wcale tak dużo , zobacz jak na ciebie będzie działać ta dieta bo u mnie wysoka ilość tłuszczy się nie sprawdza , kalorie wolę nabijać węglami. Ok, zrozumiałe. Faktycznie moze troche przebuduję tą dietę, może przestanę co chwila latać do wc po żarciu ; p Na czym smażysz? Głównie na beztłuszczowym oleju w spreju, ale zawsze w szafie mam olej słonecznikowy, którego także często używam. Zasadniczo jak ktoś trzyma dietę w ryzach i faktycznie uczciwie i sumiennie walczy z żelastwem, to fakt na czym smaży ma marginalne znaczenie (uogólniając). @Banny nie za dużo białka? Pomyśl co będzie na starość , bo z taką ilością białka możesz jej nawet nie dożyć . Wrzucam moją diete z tamtej masy , trochę zalało ale i tak dużo mięsa poszło więc polecam. Piszesz, że za dużo białka, a sam w tej diecie masz podobną wartość. Poza tym dlaczego nadmiar białka jest szkodliwy? Poczytam w necie później w sumie. kanabis: ok, nie będe próbował ; ) Nerki mają problem z filtrowaniem zbyt dużej ilości białka, dlatego ćwiczący m.in. pija tyle wody (by im pomóc). Nie należy takich ważnych narządów jak wątroba i nerki obciążać. Jeżeli ćwiczysz ciężko te 4x w tyg. minimum, możesz spokojnie ok dwóch gram na kilogram ciała przyjmować. Ja ważę obecnie 87kg przy poziomie TT poniżej dziesięciu % i jak tak na szablony spoglądam, to jadam ok 169gr białka dziennie i zapewniam, że ta wartość w zupełności wystarczy. Czasami pochłaniam więcej, niekiedy mniej. Ważąc siedemdziesiat pięc kilo, układaj dietę tak by ok 144 gr białka spożywać. Dzięki za wyjaśnienie. Cwiczę 3x w tyg fbw. Zatem wyrzucę na początek jeden filet z kuraka oraz twaróg i zastąpię go może jakimiś tłuszczami, może więcej orzechów, czy może rybkę? Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 http://www.tabele-kalorii.pl/ Dzięki, obadam sobie z ciekawości, bo nigdy się w to nie bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Uważaj co piszesz,kabi już 2 lata pod rząd poległ obiecując wycinkę o koorwa, to pozamiatane. to są jego słowa wiktor, co złego to nie ja. kawał chłopa jesteś, dobry zawodnik, jesteśmy cool, nie podawaj adresu Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 http://www.tabele-kalorii.pl/ Dzięki, obadam sobie z ciekawości, bo nigdy się w to nie bawiłem. Polecam przerzucić się na potreningu.pl . Wcześniej też liczyłem na tabelach ale na potreningu jest dużo bardziej przejrzyście i łatwiej wszystko monitorować. @Kazub raczej chodziło mi o to że mimo że waszym zdaniem robię sporo błędów jak duża ilość białka czy treningi 6 razy w tygodniu to akurat na mnie to działa . No i limit genetyczny pewnie jeszcze daleko ale jeżeli chce z tym sportem wiązać przyszłość to niestety nie ma innej opcji . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) czyli nie ma zastojów, cały czas progres i trening od poniedziałku do soboty super działa. okej nie było tematu, musiałem wczesniej coś źle przeczytać przecież białko nie podziała źle na mięśnie, tylko bebechy nie lubią i zakwaszasz organizm. chodzi tylko o zasadność takich ilości Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Uważaj co piszesz,kabi już 2 lata pod rząd poległ obiecując wycinkę o koorwa, to pozamiatane. to są jego słowa wiktor, co złego to nie ja. kawał chłopa jesteś, dobry zawodnik, jesteśmy cool, nie podawaj adresu TYM RAZEM BEDZIE INACZEJ! Nie no serio, jeszcze miesiąc masy , dobijam do 90kg i tym razem dam rade zrobic redukcje xD Zaklinam sie na polski bus , juz postanowiłem ze bede jechał na ziemniakach zeby sie zapychać i jesc czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 czyli nie ma zastojów, cały czas progres i trening od poniedziałku do soboty super działa. okej nie było tematu, musiałem wczesniej coś źle przeczytać przecież białko nie podziała źle na mięśnie, tylko bebechy nie lubią i zakwaszasz organizm. chodzi tylko o zasadność takich ilości No wlasnie z tego co wypisuja bialko moze ograniczyc przyrosty masy . Mimo wszystko duza ilosc bialka w diecie jest z roslin a Ja staram opierac sie na zwierzecym. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja tam przy takich dawkach od czasu do czasu robił badania bebechów profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kanabis dobijasz do 90? Nieźle koksie chcę Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi