Opublikowano 21 lutego 201510 l kabi, w jelicie cienkim nieczynny trypsynogen poprzez enzym enterokinazę jest aktywowany do trypsyny, która z kolei powoduje aktywację chymotrypsynogenu do chymotrypsyny. powstałe cząsteczki trypsyny aktywują kolejne cząsteczki trypsynogenu, a chymotrypsyny chymotrypsynogenu coś jeszcze? litwin, musze poczytac o tej wchłanialności białka w połączeniu z denaturacją, bo coś mi sie tu hajs nie zgadza, a możliwe że po prostu jestem niedoinformowany Edytowane 21 lutego 201510 l przez maciucha
Opublikowano 21 lutego 201510 l Poczytaj,bo wiem że białka pod wypieki mają inny skład,gdyż zwykłe wpc,wpi się nie nadają.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Tracą pod wpływem temperatury,to się nazywa denaturacja,trawienie to odmienny proces,w odmiennej temp.Cosmos olej takie badania,są mało wiarygodne,niech lustro ci mówi czy jest dobrze czy nie lustro mu powie coś o tłuszczu podskórnym, a on miał badania na wewnętrzny
Opublikowano 22 lutego 201510 l Okej panowie troche sie naje.bałem z tym ale efekt piorunujący. Sernik na zimno by kabi skład jaja twaróg białko miód galaretka kfd cynamon wartosci odzywcze podam pozniej jak zważe sernik ale smak petarda połowa z brzoskwiniami , połowa z czekoladą 90%
Opublikowano 22 lutego 201510 l Nice, szamalby. Czekolady nie ma w skladzie, chodzi o WPC czekoladowe, czy prawdziwa gorzka 90%?
Opublikowano 22 lutego 201510 l Prawdziwa 90%. A druga połowa z brzoskwiniami. No ale taka czekolada to łuszcz a chodzi o to zeby bylo minimalnie cukrów. Ta druga polowa z brzoskwiniami jest bo kobita nalegała Edytowane 22 lutego 201510 l przez kanabis
Opublikowano 22 lutego 201510 l wartosci odzywcze podam pozniej jak zważe sernik ??? jak już go pokroiłeś i coś tam o(pipi)łeś, to sobie już nie pomierzysz albo pomierzysz zakładając, że zważyłeś kolejno użyte składniki, ale prościej to było zrobić od razu ale jak sie podzieliłeś i zeżarliście, to już nie pomierzysz zakładając, że ogarniasz liczenie makrosów, to zbyt skomplikowane, wyrazaj się jaśniej Edytowane 22 lutego 201510 l przez Kazub
Opublikowano 22 lutego 201510 l Albo zakładając ze pokroilem go do zdjecia jeszcze nic nie zjadłem i czeka na odpowiednią pore bo nie zrobiłem go zeby opier.dolić w niedziele przy familiadzie z rodziną
Opublikowano 22 lutego 201510 l Kazun random, familiafy nie ogląda. Pewnie nawet rosołu na obiad nie ma.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Na masie to bym chyba jednak wolał kupić albo sernik z kruszonką w oszołomie albo dać mamie 1 kg twarogu,12 jaj i ksylitol i niech robi
Opublikowano 22 lutego 201510 l Jak co złego?Nic złego,napisał że się z tym narobił,to bym wolał coś mniej pracochłonnego,jak się aż tak kcal nie liczy.
Opublikowano 22 lutego 201510 l No troszke podwojne standardy tu widze, bo komus to maslo orzechowe samemu kazaliscie ku.rwa mielic e-koledzy. A tutaj to lepiej kupic bo za duzo pracy Edytowane 22 lutego 201510 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 22 lutego 201510 l Czasochłonne ze wzgledu na galaretke. Gdyby nie to to proscizna i szybka sprawa. A wyszło prawie dwa kilo ciasta wiec na pare dni dobrych starczy. IMO oplacalo sie bo jestem teraz na redu i unikam łakoci
Opublikowano 22 lutego 201510 l No troszke podwojne standardy tu widze, bo komus to maslo orzechowe samemu kazaliscie ku.rwa mielic e-koledzy. A tutaj to lepiej kupic bo za duzo pracy Te fakt,mało konsekwentny jestem
Opublikowano 22 lutego 201510 l Widac po masie, huehue ale pocisk, zapodalem suchara i jeszcze sam go zjadlem
Opublikowano 22 lutego 201510 l W tym momencie zniszczyłeś mi psychikę Od jutra po południu się odwadniam,zobaczymy jak to wyjdzie.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Czasochłonne ze wzgledu na galaretke. Gdyby nie to to proscizna i szybka sprawa. A wyszło prawie dwa kilo ciasta wiec na pare dni dobrych starczy. IMO oplacalo sie bo jestem teraz na redu i unikam łakoci Co jesz na redukcji głównie?
Opublikowano 22 lutego 201510 l Powiedzmy sobie szczerze, ze wujkowi redukcja pasuje jak swini siodlo, po prostu chlop lubi duzo i dobrze zjesc.