Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasochłonne ze wzgledu na galaretke. Gdyby nie to to proscizna i szybka sprawa. A wyszło prawie dwa kilo ciasta wiec na pare dni dobrych starczy. IMO oplacalo sie bo jestem teraz na redu i unikam łakoci

Co jesz na redukcji głównie?

Głownie ziemniaki i mięso. Ziemniaki sa niskokaloryczne.

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, ze wujkowi redukcja pasuje jak swini siodlo, po prostu chlop lubi duzo i dobrze zjesc.

To tak jak ja,a od dziś do środy odwodnienie i zero węgli,nie wiem jak to przeżyję,bo mimo płatków po 18 miałem już restart systemu i się zawieszałem,a jeszcze dzisiaj mam zrobić obwód na wypłukanie glikogenu i iść do pracy,bo nie dostałem wypłaty w sobotę :/

Opublikowano

sport to zdrowie dzieciaczki, pamiętajcie :cool:

Dobrze wiesz że nie na poziomie zawodowym,a taki start o takie warunki się ociera ;) Chcę zrobić mega życiówkę,mimo iż już ją mam,to jak mi na czymś zależy to zawsze robię to na 100%,dlatego nie chcę olać tak ważnej rzeczy jak odwonienie a i tak to robię zdrowo,bo zajadam urosept a nie furasemid jak mój znajomy.

Opublikowano

Wracam na diete i sobie przypomnialem ze żonka robila mi ciekawe danie jak juz sie nudzil ryz i kurczak w standardowej oprawie, cos takiego:

2m2e2wo.jpg

Wiem ze na zdjeciu nie wyglada za smacznie, ale jest smaczne. Makaron pelnoziarnisty lubella, kurczak, jogurt naturalny, surowy ogórek i troche koperku.

• Plusik 3
Opublikowano

litwin do jakiego fastfooda wbijasz po zawodach? :D

szkoda, że zawody są w niedziele, bo w piątek i sobote jestem w Gdańsku, a w niedzielę już nie :(

Wbij w sobotę na 10 będę miał weryfikację,to się przywitamy jak w Predatorze ;)

Opublikowano

Dzisiaj za mną ponad 12 litrów płynów,ciężki obieg,15 min orbitreka na 15 lvl,8 h pracy,12 jajek,2 szejki białkowe,1 stek i 220 gram miesa z kuraka i świni,na razie żyję,ale słabo,na wadze 1 kg mniej niż wczoraj.

Opublikowano

W sobotę 28.02 ważenie a 01.03 start o 10:00.Waga dzisiaj rano 71,2 kg,jestem dobrej myśli,że zbiję wagę do 70 kg,co prawda będzie nas tam już 8,ale przy tej wadze mam szansę coś powalczyć.Szczegóły mi się pokazały,skóra jak pergamin,jak zejdę poniżej 70 kg to dam fotkę.

Opublikowano

A po co to kupujecie? 30 zł za słoik? Nie rozumiem, to taka alternatywa dla Nutelli?

Da się przecie żyć bez tego. Czy chodzi o biało/węglowodany/tłuszcze?

podbicie kcali przez zdrowe tłuszcze i trochę dobrej jakości białka białka
Opublikowano

A po co to kupujecie? 30 zł za słoik? Nie rozumiem, to taka alternatywa dla Nutelli?

Nutella a masło orzechowe to dwie zupełnie różne rzeczy. Tak jakbyś zestawiał wódke z piwami.