Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś tam pisał ze każdy gram cukru ma negatywny wpływ na twój wygląd ;)

Ja tez nie wliczam choc staram sie nie używać ketchupu a jak uzywam to lekko posmaruje tylko. No ale sa ludzie co na(pipi)ą wiadro ketchupu do jedzenia wiec mysle ze to zalezy ile tego ketchupu jesz 

Opublikowano

Ja na redukcji nawet 30 gram ketchupu nie ładowałem,to ile to mogło mieć cukru?Zwłaszcza że nie jadłem w ogóle węgli więc i tak pewnie mózg jako jednostka priorytetowa ściągnęła to do swojego funkcjonowania ;)

Opublikowano

No mi tez sie wydaje ze sladowe ilosci cukru powinny zaraz sie spalic nie odlozyc, no ale łyżeczka cukru tez ma tylko 10gr ;)

Poza tym nie jestesmy zawodowcami zeby sie przejmowac łyżka ketchupu. Chociaz ja z chęcią przytuliłbym jakis ketchup bez dodatku cukru tyle ze ciężko o taki

Opublikowano

Chociaz ja z chęcią przytuliłbym jakis ketchup bez dodatku cukru tyle ze ciężko o taki

Wiesz ciężko to wykonać skoro pomidor sam w sobie ma cukier.

Opublikowano

Napisal "bez dodatku" przeciez. Chodzi o dosladzanie sacharozą, a nie odessanie cukru z pomidora.

To tak jak soki bez dodatku cukru, a fruktozy ok 10% maja.

• Plusik 1
Opublikowano

A to kłaniam się :hi:

No i tak te soki bez cukru to sciema, bo są najcześciej robione z syropu a ile cukru w tym syropie to ch.uja wiesz.

Opublikowano (edytowane)

Poszło kilo makowca , czekolada , jakieś inne słodycze no i kurak/tuńczyk/serwatka. Po takim dniu pewnie jutro rano na treningu będę nabity okropnie . Czasem mi wstyd że nie mogę zasnąć bo za bardzo ekscytuje się jedzeniem następnego dnia :(

Mi ostatnio moja laska powiedziała ze bardziej sie ciesze cheat mealem który mam raz na miesiąc niż nią.

Dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak mam :)

edit: aha zeby nie było tak różowo od kebaba którego mi sie zachciało jako cheat meal dostałem tylko s.raki. Ale za to milka mleczna  :banderas:

dzisiaj sie z rana ważyłem przez 4 miechy z 89 na 82. takze fajnie fat powolutku leci w dół. 

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

No jak leże w łóżku w sobotę i myślę o cheat mealu w niedziele to zasnąć nie potrafię . Poyebane , nigdy tak bardzo do żarcia mnie nie ciągnęło . Milka kosa , najlepsza czekolada ... a alpejskie mleczko... Dla takich chwil warto żyć i napjerdalać tonami na siłowni.

• Plusik 2
Opublikowano

Ja miałem zamiar odstawić słodycze po świętach, żeby trochę zejść z tłuszczu. Jestem szczupły, ale fajnie byłoby odsłonić mięśnie brzucha. I co? Chvja, tyle dostałem teraz smakołyków na święta, że żal odstawiać :D