Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Mój człowiek! I do tego takie żarcie syci na długo i daje siły do roboty. Popieram. Skóry i skrzydełek oczywiście nie jemy. 1 Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Ja bym jeszcze napisał solidna dawka tłuszczu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Jak zawsze patrze na te kurczaki, które się kręcą na rożnie nad kałużą tłuszczu to mnie trochę wzdryga na wymioty. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Mam mięsień rożenowy rozwinięty. Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Kurak z rożna z bułą na mieście zawsze na propsie . Gardzę podludźmi zajadającymi się fast foodami jeżeli można usiąść obok budy z kurakami wziąć cieplutką bułeczkę i delektować się spoglądając na śpieszących się wszędzie ludzi . 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Zaczalem robic swoj chleb. Efekty przeszly oczekiwania nie wiem czemu tak dlugo mi zajelo zabranie sie do tego. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Ja też się muszę zmotywować, w tym roku upiekłam 3 albo 4 razy. Podziwiam moją mamę, bo od 3ech lat nie kupuje chleba, tylko piecze. Włącznie z tym, że sama robi zakwas.. mniam . Cytuj
Plugawy 3 694 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Jakbym mial czas to tez bym sie w to bawil, zakwasy itp, a tak mam napiety grafik ze aby spotkac sie z kumplem to musze tydzien naprzod wiedziec i wtedy wylatuje mi trening jakis bo jak popije to nie ide. Jadlem ostatnio u szwagierki domowy chleb i jest prze.zaje.bisty. Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Papu z dziś,Muffinki z kaszy jaglanej o odżywek białkowych,ciemniejsze o smaku czekoladowo-kokosowym z wiórkami,jaśniejsze o smaku truskawkowo-jagodowym.Dobre makrosy-węgle 12,5 gr,białko 13,4 grama i tłuszcz 2,6 grama Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Ja chyba muszę do Ciebie na podwieczorek kiedyś wspaść. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 No muffinki spoko, ale bez litra mleka nie ma co podchodzic, taki sie suche robia. No chyba ze ktos ma magiczny sposob jak to zrobic bardziej zjadliwe, bo w momencie jak dodamy bialka to nara. Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Są suche ale ja z herbatką ze skrzypu,pokrzywy i mięty je wciągam wiec jest ok.Kupiłem wczoraj szałwię hiszpańską,bardzo ściąga wodę,tworzy związek koloidalny(9 jednostek wody na 1 jednostkę szałwi),jutro spróbuję czy da się to dodać do muffinek i dzięki temu będą bardziej mokre. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Tak myslalem ze musi byc jakis haczyk Na zdjeciach wygladaja soczyscie, niezła zmyłka liti Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Dla loco to problem ze suche,dla mnie nie,co kto lubi. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Loko czoko - a z jakiego przepisu pieczesz chleb ? Standardowo, mąka, drożdże i sezamy, siemię lniane itp. ? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Tak, zadne fanaberie jak dotad, tyle ze slonecznik i dynie zamiast siemia dodaje. Jednakze tak mi sie to spodobalo ze chce kupic sobie maszynke i robic bardziej fajniejsze. Moze na zakwasie itd. Musze obczaic kolezanko ile to zachodu bedzie kosztowalo Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Chleb z maszyny jest gorszy niż z piekarnika. Ten z maszyny krócej utrzymuje świeżość, no ale wygodniejszy na pewno w obsłudze. 1 Cytuj
Lain 107 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Też słyszałam nieciekawe opinie na temat tych maszynek do chleba. Ja do chleba wrzucam wszystko, siemię, sezam, słonecznik, śliwki suszone. Nie polecam dodawać mąki kukurydzianej, nawet odrobiny. Ostatnio trochę poeksperymentowałam i ch/uja wyszło. 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 No to ok. Obejde sie bez maszyny, ale kupilem maly mikser do wyrabiania ciasta bo mi juz po 10minutach rece mdleja Dzieki ;> Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Dajcie Lain Spartakusa. Zna się na odżywianiu, a ciężaru się niedługo nadźwiga jak będzie bobasa nosić. Fajnie byłoby mieć kobietę w składzie. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Ale jest jeden, zaje.bisty plus maszyny do pieczenia. Wrzucasz składniki wieczorem, ustawiasz żeby zaczęła piec o 5 rano, a o 7 jak się budzisz, w całym mieszkaniu pachnie świeżo upieczonym chlebem. Normalnie łapa sama się do gaci pcha jak o tym pomyślisz Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Tak apropo pieczywa dodam że ostatnio wsunąłem sobie białą świeżą bułkę z masłem i szynką. Takiej przyjemności nie zaznałem jak podczas jedzenia od dawna. Kiedyś człowiek tak na to nie patrzył( 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Szczególnie jak ktoś ma słabość do świeżego pieczywa, ja mam. Po białym pieczywie często mam wzdęcia i wywala mi bebzun... ale czasami takie proste żarcie jak biała buła z pasztetową i ogórasem potrafi sprawić przyjemność. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Mysle ze to raczej chodzi o to że nie jadło sie tego kupe czasu. Ja miałem podobnie jak szarku, zjałem zwykła kanapke z białym chlebkiem a smakowało jakbym obiad za pindziesiąt złotych jadł Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Ja ogólnie mam tak, że lubię proste żarcie i czasami lubię sobie opitolić coś takiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.