Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Ja czekam na DOBRE pomidory, najlepiej te z mojego ogródka. I wtedy bułeczka z masełkiem, pomidorek, sól, pieprz. <3 błazej, no niby fajnie, tylko taka maszyna też kosztuje, a podejrzewam, że lipa by była jakbym ją kupiła i raz użyła.. kiedyś nad tym myślałam, ale poczytałam, podsłuchałam i chyba nie warto.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Ja 2 lata temu wyhodowałem sobie cherry ciemne,petarda w smaku a szczególnie w zapachu.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Kolacyjka: - 150g: cienkie steki wołowe z pręgi, z solą i pieprzem, smażone na patelni grilowej - na nich po kawałku camemberta jogurtowego (light) ok 30g - surówka colesław (100g) Deserowo: - zott twaróg chudy 200g - 100g jogurt zott naturalny gęsty - 3x kiwi - 50g dżemu malinowego niskosłodzonego łowicz Dżizas jakie to dobre, sycące i w zasadzie ubija ochotę na jakiekolwiek przetworzone słodycze z paczki.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Red - a zrób sobie jakikolwiek koktajl w blenderze or sth.. maliny, truskawki, banany, cokolwiek.. my ostatnio po dwóch szklankach postanowiliśmy nie jeść kolacji, bo nas to tak nasyciło. Pychotka. Litwin - ja te malutkie pomidory tak średnio, jedynie do sałatki, ale jak pojawiają się w sklepie te malinowe, to nie mogę się oprzeć.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l O pewnie, w sumie to żona kupiła blender z miesiąc temu i póki co tylko warzywa na zupę zmiksowała, jakaś marchew czy brokuł.Owocki zmiksowane z jogurtem - rewelka, dzięki za przypomnienie o koktajlach.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Koktajle owocowe tym bardziej teraz kiedy się sezon zaczyna to cud. Pewnie niedługo znów będą komplikacje w redukcji przez owoce sezonowe. Forma , formą ale wielkie czerwono krwiste arbuzy to coś pięknego.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l W Biedrze widziałem mrożonki owoców na smoothie, dodaje się tylko sok, albo mleko i miksuje. Dopóki nie ma jeszcze świeżych truskawej itd to może warto spróbować.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l W Biedrze widziałem mrożonki owoców na smoothie, dodaje się tylko sok, albo mleko i miksuje. Dopóki nie ma jeszcze świeżych truskawej itd to może warto spróbować. dzieki za cynk
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Ja czekam na DOBRE pomidory, najlepiej te z mojego ogródka. I wtedy bułeczka z masełkiem, pomidorek, sól, pieprz. <3 O tak, świezy pomidorek czy ogóreczek to jest to. Czasem lubie sobie nawet zerwac , sypać solą i jesc jak jabco U mnie w tym roku juz gotowe do przesadzenia an działke pomidory koktajlowe, melon żółty i papryka czerwona. jeszcze w maju mam zamiar posadzić cukinie, ogóreczki i bakłażan. A szczypiorek z siedmiolatki juz wschodzi, ostatnio skosiłem garsc do jajka sadzonego Ale jesli jestesmy przy full natural to warto wspomniec o rybach. ostatnio z kobieta złowilismy kilka ładnych okoni i jak zrobilem je na kolacje. No po prostu delicja. Polecam
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Panowie/Panie a jak bataty? Jako dietetyk wiem że zayebiste i w ogóle masa mięśniowa sama się robi ale jestem ciekaw kwestii smakowej. Nigdy nie miałem okazji jeść a dość sporo ostatnio w sklepach ich się porobiło.Spróbował bym sobie za ryż wrzucić.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l A co takie kaloryczne sa? Bataty ponoc slodkie sa ale tez nie jadlem. Jak ziemniaki sie je przyrzadza?
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Tak są słodkie w smaku. Moim zdaniem, zayebiste. Robiłem w piekarniku, wkrótce spróbuję na parze. Tak, są słodkie w smaku. Moim zdaniem, zayebiste. Robiłem w piekarniku, wkrótce spróbuję na parze.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Myślałem by jakieś talarki porobić i na zajęcia zabierać . Zawsze lepiej niż siedzenie jak odludek z michą ryżu .
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l kanabis - co do cukini, polecam z grilla w plastrach, a z kabaczka placki - tak samo się robi jak ziemniaczane - podmieniając pyry na kabaczek.. i co do ryb - kotlety z ryb robiłeś ? parzysz świeżo złowione, wypatroszone i tak samo jak na mielone, tylko bez mielonego.. mój dziadek mi zawsze nad jeziorem smażył Edytowane 22 kwietnia 20159 l przez Lain
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l A wiec udało mi się zrobić"wilgotne" muffinki,trochę chia i 10 min pieczenia załatwiło sprawę.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l kanabis - co do cukini, polecam z grilla w plastrach, a z kabaczka placki - tak samo się robi jak ziemniaczane - podmieniając pyry na kabaczek.. i co do ryb - kotlety z ryb robiłeś ? parzysz świeżo złowione, wypatroszone i tak samo jak na mielone, tylko bez mielonego.. mój dziadek mi zawsze nad jeziorem smażył To znaczy w tamtym roku zacząłem robić. Bo zawsze wypuszczałem te małe uklejki, a gosciu na rybaCH mi powiedział ze z nich mozna robic pulpeciki, wsadzasz bez głów do masyznki do mięsa , przyprawiasz i na patelnie bądź do bulionu. Całkiem spoko rozwiązanie, zważywszy na to ze ukleje w lato biora zawsze , i od cholery tego idzie złapać.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l O mój boże jakie te bataty kozackie. 8 zł za kg wychodzi więc nie jest tak źle jak myślałem a smakują świetnie , ciekawa odskocznia od ryżu . Na trochę się przerzucę z mdłego już ryżu a niedługo pewnie też jakieś czarne pieczywo dorzucę. W końcu 2 lata masy przedemną Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez szarku123
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Zwykłe gotowanie , co kilka minut sprawdzałem czy ugotowane bo nie miałem pojęcia ile je gotować. Bardzo smaczne ale jak ktoś nie lubi np. ananasa z mięchem to tu też wątpię aby słodki smak podszedł.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Uwielbiam filet smarowany miodem więc mysle ze mi podejdzie. Spróbuje dzisiaj
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.