Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Poczytaj o ksylitolu,ma dużo właściwości pro zdrowotnych i smakuje jak cukier,jest też prawie tak samo słodki.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 407,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Panowie. Zmotałem wczoraj sernik. 500 g chudego twarogu, 8 jajek i 60 g odżywki czekoladowej. 40 minut w piekarniku 220 stopni. Konsystencja ok, wyrosło fajnie ale coś ze smakiem? Wiem, że to dietetyczne i cukier jest fe ale co dołożyć do takiego ciasta żeby po upieczeniu wchodziło łatwiej? :)

Kup galaretke dietetyczną kfd ze słodzikiem. 

Opublikowano

Mogę komuś podesłać pół opakowania tej galaretki bo już jest raczej nie zjem ;)

Opublikowano

A dobra jest? Myślałem by kupić i spróbować ale samej nie warto mi zamawiać bo drożej wysyłka wyjdzie :D Ja ostatnio rozsmakowałem się w dorszu , niebo w gębie jako odskocznia od kuraka.

Mysle ze warto nawet z wysyłką, bo jest bardziej wydajna niz zwykła galaretka.

Opublikowano

Dzieciaki naoglądają się warszawskiego koksu i później budują czysta mase Cziriosami. Ale to mnie rozbawiło:

q0B4e6897040Y1z4Z350k3g1B366u7Y4.jpg

Opublikowano

Fakt mało pakerowa ta kanapka, ale w smaku to musi być zaje.bista, zjadłbym :D

Opublikowano

Wiem i uwazam podobnie, napisałem tylko ze musi smakowac zaje.biscie. Szczególnie ze nie jadłem od 2 lat bułki ;)  A sam wiesz jak po dłuższym czasie smakuje białe pieczywo 

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Piękne piękne , teraz człowiek zaczyna rozkoszować się jedzeniem a kiedyś jadło się co popadło i tyle. Teraz cały tydzień wyczekuje by w weekend zjeść tabliczkę czekolady czy jakąś pizze gdzie kiedyś jak było to normą nawet się nie chciało jeść.

Opublikowano

Liti jaką kiełbache jadłes na redu? Znudziły mi sie juz jajka sadzone na ostatni posiłek i kupiłem kiełabche szlachecką. nawet spoko ale moze jest jakas inna lepsza cena/jakośc.

Opublikowano

Mysle o powrocir d CBL, mam nawet ksiazke CBL 2.0 tylko musze ja przeczytac ;d

O to to. Ja mam jeszcze dwa tygodnie carbnite i lece na cbl.

Swoja droga ja mam ksiazke carbnite, to sie mozna wymienic #ukrytaopcjażydowska

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Dzieki, na wymianke tego samego autora dwa pliki. Pierwszy jest niejako reklama produktu, ale opisuje ciekawe zjawiska wiec mozna poczytac : https://mega.co.nz/#!yA0i1BKT!B-VrPAKnJjDvgwHBBa42DvRrrjsTvGHeM7E1Fp7itwg

No i sam carbnite: https://mega.co.nz/#!6AtQhJBJ!f4YPM2P7p9blCqIuAV4iWBaFxtf5XnOFOsrSY6l97y8

Przeczytalem i widze koles o wiele bardziej doglebnie opisal wszystko, fajnie.

Edytowane przez El Loco Chocko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wlasnie przegladajac stronke w wartosciami odzywczymi szczegolowymi natknalem sie na bataty.

Ja je.bie 300g batatów ma 10k % zapotrzebowania dziennego na witA.

Pytanko czy to zdrowo jesc np bataty codziennie? Chyba nie ze wzgledu na watrobe co? Czy moze to prowitamina A tak jak w martchewkach?

Opublikowano

Ja dzisiaj i wczoraj miałem takie biby rodzinne i pojadłem tyle cukru, że jutro brzuch do kolan. Ale warto było cały tydzień pościć i ksylitol żreć.