Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie. Zmotałem wczoraj sernik. 500 g chudego twarogu, 8 jajek i 60 g odżywki czekoladowej. 40 minut w piekarniku 220 stopni. Konsystencja ok, wyrosło fajnie ale coś ze smakiem? Wiem, że to dietetyczne i cukier jest fe ale co dołożyć do takiego ciasta żeby po upieczeniu wchodziło łatwiej? :)

Kup galaretke dietetyczną kfd ze słodzikiem. 

Opublikowano

A dobra jest? Myślałem by kupić i spróbować ale samej nie warto mi zamawiać bo drożej wysyłka wyjdzie :D Ja ostatnio rozsmakowałem się w dorszu , niebo w gębie jako odskocznia od kuraka.

Mysle ze warto nawet z wysyłką, bo jest bardziej wydajna niz zwykła galaretka.

Opublikowano (edytowane)

Wiem i uwazam podobnie, napisałem tylko ze musi smakowac zaje.biscie. Szczególnie ze nie jadłem od 2 lat bułki ;)  A sam wiesz jak po dłuższym czasie smakuje białe pieczywo 

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Liti jaką kiełbache jadłes na redu? Znudziły mi sie juz jajka sadzone na ostatni posiłek i kupiłem kiełabche szlachecką. nawet spoko ale moze jest jakas inna lepsza cena/jakośc.

Opublikowano (edytowane)

Mysle o powrocir d CBL, mam nawet ksiazke CBL 2.0 tylko musze ja przeczytac ;d

O to to. Ja mam jeszcze dwa tygodnie carbnite i lece na cbl.

Swoja droga ja mam ksiazke carbnite, to sie mozna wymienic #ukrytaopcjażydowska

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano (edytowane)

Dzieki, na wymianke tego samego autora dwa pliki. Pierwszy jest niejako reklama produktu, ale opisuje ciekawe zjawiska wiec mozna poczytac : https://mega.co.nz/#!yA0i1BKT!B-VrPAKnJjDvgwHBBa42DvRrrjsTvGHeM7E1Fp7itwg

No i sam carbnite: https://mega.co.nz/#!6AtQhJBJ!f4YPM2P7p9blCqIuAV4iWBaFxtf5XnOFOsrSY6l97y8

Przeczytalem i widze koles o wiele bardziej doglebnie opisal wszystko, fajnie.

Edytowane przez El Loco Chocko
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wlasnie przegladajac stronke w wartosciami odzywczymi szczegolowymi natknalem sie na bataty.

Ja je.bie 300g batatów ma 10k % zapotrzebowania dziennego na witA.

Pytanko czy to zdrowo jesc np bataty codziennie? Chyba nie ze wzgledu na watrobe co? Czy moze to prowitamina A tak jak w martchewkach?