Blaise 3 603 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Brzuch cię bolał? W sumie nigdy nie jadłem twarogu z jajkiem, więc nie wiem jak to połączenie zadziała, ale z drugiej strony może to żółtko tak podziałało, a nie białko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 O kurde raz zdarzyło mi się ćwiczyć po samym twarogu z jajkami i była tragedia. Nie potrafię ćwiczyć jeżeli nie nawpjerdalam się węgli przed treningiem , tak samo nie rozumiem jak można posiłek zjeść 2 godziny przed treningiem bo ja jak zjadam 30 minut przed to w 3/4 treningu odczuwam dokuczliwy głód. Również byłem o tym przekonany. Jakaś taka blokada w psychice się włączała. Gdy ćwiczyłem nogi bądź plecy, to zawsze wieczorem po przynajmniej trzech-4 posiłkach. Teraz głównie trenuję w południe. Nie mam problemu robić dużych partii, jak plecy właśnie, na czczo. Oczywiście wiele zależy od tego ile, i o której jadłem dzień wcześniej. Jeżeli natomiast kręcę kardio na czczo, to następnie zjadam posiłek i za jakiś czas trenuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 O kurde raz zdarzyło mi się ćwiczyć po samym twarogu z jajkami i była tragedia. Nie potrafię ćwiczyć jeżeli nie nawpjerdalam się węgli przed treningiem , tak samo nie rozumiem jak można posiłek zjeść 2 godziny przed treningiem bo ja jak zjadam 30 minut przed to w 3/4 treningu odczuwam dokuczliwy głód. Siedze na CBLu, sila mi spadla masakrycznie - forma do gory. Wczesniej jak sobie np wrzucilem kuraka z ryzem + warzywka jakies 45 min przed treningiem byla moc. Tutaj jest moc w pierwszych 2 seriach z 5 a potem czuje, ze wszystko upada ale jakos daje rade :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Beka że Pakulski chce jeszcze podbijać poziom hormonu wzrostu przed treningiem Jakby sam trening tego nie robił,ale stawia intensywność treningu na szali i to by w sumie miało sens,gdy się wycina,bo to jedyny moment gdy bawią się w te poziomy hgh.Tak samo po treningu,spożywają wpi i dopiero po 30 min węgle,by nasilić wydzielanie hgh,bo jak pójdzie cukier to insulina go wytłumi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Nie no ale węgle przed treningiem to podstawa IMO nawet na redukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Jak orzeszek bawisz się w takie szejki to pomyśl o spirulinie,nie wiem też czy rozrabianie tego z odżywką białkową nie byłoby lepszym patentem. no ale na razie odzywka białkowa imo nie ma sensu jak nie ma wysiłku. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Brzuch cię bolał? W sumie nigdy nie jadłem twarogu z jajkiem, więc nie wiem jak to połączenie zadziała, ale z drugiej strony może to żółtko tak podziałało, a nie białko? Raczej chodziło mi o brak energii , jak pisze sylvan jest to pewnie kwestia przyzwyczajenia ale ja 30 minut przed treningiem muszę coś bogatego w węgle oszamać , tym bardziej jak mam dłuższy trening (2 godzinny) gdzie pod koniec już w brzuchu mi burczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak orzeszek bawisz się w takie szejki to pomyśl o spirulinie,nie wiem też czy rozrabianie tego z odżywką białkową nie byłoby lepszym patentem. no ale na razie odzywka białkowa imo nie ma sensu jak nie ma wysiłku. Dziennie zużywasz na cele metaboliczne 50 gram białka,masz pewność że zjadasz go więcej?Poza tym białko przyśpiesza spalanie fatu,z racji że jest bardzo energochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) zgadzam się, ale na tą chwile imo nie ma sensu, jem dziennie sporo nabiału, jak zaczne biegać/ćwiczyć to wtedy mozna sie suplowac a o spirulinie dziś sie spytam w sklepie. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Dziennie zużywasz na cele metaboliczne 50 gram białka,masz pewność że zjadasz go więcej?Poza tym białko przyśpiesza spalanie fatu,z racji że jest bardzo energochłonne. Dokładnie. Podliczyć tylko kalorie, co by się dzienne zapotrzebowanie zgadzało. Ta odżywka być może całkowicie zmieni smak tej breji, którą się katujesz. Edytowane 27 Lipca 2015 przez kultywator Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Właśnie, ile mniej więcej tłuszczu na kg masy ciała przypadało? Białka ok 2g/kg ciała, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Ludzie jak wy możecie jadać po 2g białka na kg przecież to najeść się nie idzie nawet. 150g kuraka po ugotowaniu daje 100g na posiłek to tak śmieszna ilość że można zmieścić go w dłoni .U mnie obecnie jest tak Edytowane 27 Lipca 2015 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Brzuch cię bolał? W sumie nigdy nie jadłem twarogu z jajkiem, więc nie wiem jak to połączenie zadziała, ale z drugiej strony może to żółtko tak podziałało, a nie białko? Raczej chodziło mi o brak energii , jak pisze sylvan jest to pewnie kwestia przyzwyczajenia ale ja 30 minut przed treningiem muszę coś bogatego w węgle oszamać , tym bardziej jak mam dłuższy trening (2 godzinny) gdzie pod koniec już w brzuchu mi burczy . Mam to samo, strasznie mnie w(pipi)ia jak mnie ssie w zoladku, czuje wtedy jakbym mial 3 razy mniej sily Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Ludzie jak wy możecie jadać po 2g białka na kg przecież to najeść się nie idzie nawet. 150g kuraka po ugotowaniu daje 100g na posiłek to tak śmieszna ilość że można zmieścić go w dłoni .U mnie obecnie jest tak dlaczego tak mało tłuszczy? Właśnie, ile mniej więcej tłuszczu na kg masy ciała przypadało? Białka ok 2g/kg ciała, prawda? podbijam /samemu spotkałem sie z teoria 3g bialka/3g tluszczy, oraz ze nie mozna jesc wiecej bialka niz tluszczu. ---> hormonwzrostu.pl Edytowane 27 Lipca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Nie wytrzymałbym przy tak małej ilości tłuszczu i w kółko na kurczaku. Mogę zjechać z węglami do 100-150g, ale kark z grilla czy jajecznica na maśle to kulinarny must have, więc faty stanowią u mnie sporą część paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Czyli doszliśmy do tajemnicy świata: Każdy jest inny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Szarku na towarze i dziwota ze wpierdaaaala jak wieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak tak spoglądam na dziennik, to u mnie wychodzi 69 tłuszczy na dzień. To znaczy jest to wartość, której staram się nie przekraczać. I przez ostatnie 14 dni raz to przebiłem. Tłuszczy nie powinno się znacząco odcinać, by gospodarki hormonalnej nie zakłócać. Różne są szkoły. Jedni reguluja te wartości w zależności od tego czy wypada im dzień treningowy, czy tez nie, inni trzymają zbliżoną wartość cały czas.Tak jak Grzegorzo napisał "każdy jest inny". Najlepszym recenzentem sylwetki jest lustro oraz samopoczucie. Jeżeli pęczniejemy o oczach, coś należy zmienić (chyba, że tego chcemy, heh).Podejście jakie prezentuje _Red_ też nie należy karcić. Zdrowie i odpowiednia sylwetka dla ćwiczącego są ważne, ale nie ma co sobie odmawiać notorycznie czegoś co lubimy, bądź katować się jak Flex Lewis tydzień przed zawodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Szarku na towarze i dziwota ze wpierdaaaala jak wieprz. Już dawno po odbloku Ogólnie nie jadam tłuszczy bo mnie zamulają tym samym omijam tłuste mięsa i jajka staram się ograniczać do śniadania. Za to świetnie działa na mnie duża ilość węglowodanów po której nie dość że super się czuję to i sylwetka nabita ładnie. Kurak ogólnie u mnie króluje bo najlepiej wychodzi w stosunku cena/smak , wątróbki nie był bym w stanie jeść a jakbym miał nabijać białko rybami to bym z hajsem nie wyrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No widzisz kazdy jest inny ja lepiej sie czuje i poprawiłem sylwetke ucinając węgle a dorzucając zdrowe tłuszcze. Nie ma jednej metody, kazdy musi działac tak jak mówi mu jego wlasny organizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Rozpisałem znajomej dietę na 2000 kcal w 4 posiłkach,jak ktoś chce to mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dostałem Orzechy Brazylijskie w Lidlu, paczka 200g za 12 zł, czyli nawet spoko. Od czasu do czasu można kupić, bo w smaku zayebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Rozpisałem znajomej dietę na 2000 kcal w 4 posiłkach,jak ktoś chce to mogę podesłać. 2razyjot@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Okaże się, że to 4x2 pączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Chlanie wódy serio tak mocno negatywnie wpływa na ćwiczenie i wzrost masy mięśniowej? Zero picia? czy cheat day może być? Jak często? (xd) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi