Opublikowano 9 września 20159 l Plus wysiłek fizyczny, kawka, alkoholik i mamy odwodnionego wyrzezbionego koleszke pod kroplówką
Opublikowano 10 września 20159 l Jak ktos lubi pomaranczowe napoje. Odkad odstawilem kolorowe gazowane, a to bedzie juz sporo czasu, to zadne mi nie wchodza za wyjatkiem zwyklej pepsi. Cola tez nie bardzo bo jest za slodka.
Opublikowano 10 września 20159 l Ja pije cole zero bo lubie. Ale to max 2-3 szklanki dziennie. Przerzuciłbym sie na leszki free na sto pro ale 3zł za 330ml lekko odstrasza
Opublikowano 10 września 20159 l W lidlu są fajne soki,coś jak te marchwiowe 2 dniowe.Moje ulubione to ananas,jabłko-granat i grejfrut.
Opublikowano 10 września 20159 l Ja pije cole zero bo lubie. Ale to max 2-3 szklanki dziennie. Przerzuciłbym sie na leszki free na sto pro ale 3zł za 330ml lekko odstrasza No u mnie też wpadaly 2,3 ale pollitrowe Dodatkowy plus jak potrzebowałem się wy.(pipi) to pół szklaneczki rano i na kibelek
Opublikowano 10 września 20159 l Dawid czemu piszą, że jesteś moczymorda? Litwin zaczal rozpuszczac taka plote, w sumie smieszne nawet xd
Opublikowano 10 września 20159 l Ja pije cole zero bo lubie. Ale to max 2-3 szklanki dziennie. Przerzuciłbym sie na leszki free na sto pro ale 3zł za 330ml lekko odstrasza W Almie ciągle są po 2,39zł puszeczka 330ml - zarówno natural jak i lemon & mint . Minimalnie więcej niż cola, a jakie dobre.
Opublikowano 10 września 20159 l U nas tez były po 2,30. Niestety na czas upałów cena "lekko" skoczyła.
Opublikowano 10 września 20159 l Dawid pił Limonczello i ma problemy ze stolcem. I nie ma sie co śmiać, przes.rana sprawa
Opublikowano 10 września 20159 l Panowie, po polecilibyście jako wysokoproteinowe, bezcukrowe śniadanie na bazie twarogu? Patrzę na tę białą kostkę i mam pustkę w głowie.
Opublikowano 10 września 20159 l Rozwiniesz? Spotkałem się. (tutaj z resztą) z opinią aby na śniadanie unikać węgli i stawiać na białko >> i tłuszcze. U mnie się zgadza, bo dłużej chodzę syty i nie czuję się senny. Sery są jednym z moich ulubionych źródeł białka i ostatnio nawijał mi się twaróg do którego próbuje się przekonać. Tyle że nie wiem co z nim robić.
Opublikowano 10 września 20159 l Na sniadanie jesli chodzi o węglowodany mozesz sobie najwiecej pozwolic , to poczatek dnia a węgle to energia. Na kolacje najlepiej stawiac na combo tłuszcz plus białko. Jesli chodzi o ser, to zawiera białko wolnowchłanialne co jest niepotrzebne i w sumie chu.jowe na sniadanie. Przyjeło sie ze białko które sie wolno wchłanie jest optymalne na noc co jest logiczne.
Opublikowano 10 września 20159 l Czyli twaróg zostawić po treningowo na noc? Z owocami jak pisze szarku? Podkreślę, jeśli ma to znaczenie, trenuję kyokushin, więc naciąganie i rozciąganie, walka i obite kości.
Opublikowano 10 września 20159 l Ja serek wiejski wrzucam w kefir,pieprz i sól,jest pyszne.Ja ostatnio próbuję na noc banany a na śniadanie jajecznicę na tłustej kiełbasie,mam wrażenie że szybciej fat schodzi i lepiej mi się śpi niż po twarogu na noc,który się choojowo trawi.
Opublikowano 10 września 20159 l Czyli twaróg zostawić po treningowo na noc? Z owocami jak pisze szarku? Podkreślę, jeśli ma to znaczenie, trenuję kyokushin, więc naciąganie i rozciąganie, walka i obite kości. Możesz tez smarowac miodem albo dżemem. Tez dobrze wchodzi.
Opublikowano 10 września 20159 l Ogólnie mimo że posiadam zawód dietetyka to wolałem jeśli chodzi o moją dietę uderzyć wyżej do jakiegoś dobrego kulturysty/dietetyka. Wiele się od mojej nie różniła i najlepszą opcją na śniadanie w moim przypadku(dieta inwidualna) 30g rodzynek,150 owsianych,6 całych jaj ,20g białka WPC natomiast kolacja twaróg półtłusty z orzechami/olejem jakimś. Możesz sobie tak spróbować jak mi rozpisano i zamiast rodzynek może być jakiś owoc oczywiście.