Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie tak łatwo, bo 

1. dajesz filmik z jakimś chuopcem i pytasz się czy to spoko pod zawody

2. dajesz filmik z kolesiem z juefsi i straszysz, że nas zbije. tylko co z tego, skoro każdy zawodnik podobnej klasy z wagi ciężkiej w ufc zabiłby go na śmierć

3. najadłeś sie winstrolu, zapisałeś na boks, zlałeś paru randomów u siebie na wiosce i ogłaszasz się "pogromcą koksików" 

imo całkiem mocna prowokacja  :dunno:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Serio?? To jest oczywiste że by mnie poskładał przecież ja trenuje sporty sylwetkowe a ci powiem więcej nawet Ronaldo gra lepiej w piłkę niż ja a Małysz lepiej skacze na nartach takie jajca . Trochę się widzę spiąłeś ale taka jest prawda ten twój koleszka słabo się prezentuje a wręcz tragicznie na tle innych zawodników no ale go pewnie " koleś w zielonej koszulce" nie poskłada no bo przecież jest FIT!!

Edytowane przez szarku123
Opublikowano (edytowane)

@2razyjot sprawdź sobie Mariusza Janucika , tak właśnie prezentują się zawodnicy męskiej sylwetki . No ale powtarzam każdy ma inne zdanie Litwin był ostatni a jest zadowolony z startu , ja jednak wolałbym jechać z myślą zwycięstwa . 

Ostatni w finale,do niego najpierw trzeba wejść i kogoś wyrzuci poza ;) C od typa  z męskiej sylwetki to ich ujemnie oceniają za zbyt mocne docięcie z wuskularyzacją,tam liczy się symetria i show.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

W tej zemście na MTV raz wystąpiłem napakowany rusek,co gnoił biednych amerykańców i o dziwo fighter nie dał mu rady,ani w stójce ani w parterze,w parterze z racji siły to rusek dominował.

Opublikowano (edytowane)
imo całkiem mocna prowokacja  

Ale trol niezly

dzięki miśki, nawjażniejsze, ze spartakus sie jeszcze na żartach zna, bo po tych milionach bifów pomiędzy niektórymi, już myślałem, sie tutaj krwawa łaźnia zrobiła:*

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Jak mowa o gatunkach ryżu to zawsze mam zgnite, jak parboiled tłumaczą "ryż paraboliczny".

Co do pytania bannego - myślę, że utrzymywanie bilansu kalorycznego. Skoro zmniejszasz wydatek energetyczny (brak treningów) to imho radykalnych zmian nie trzeba robić, utrzymać to co jest.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

A ja myślę że w przypadku osób zadających takie pytanie nie ma za bardzo sensu na nie odpowiadać. Osoba , która posiada już ładnie rozwiniętą muskulaturę sama potrafi sobie odpowiedzieć na takie pytanie a jeżeli ktoś zadaje takie pytanie to raczej w jego przypadku i tak za wiele to nie zmieni. Pytanie w stylu kfd "Jadę nad morze co mam jeść bo boje się o spadki"

NO OFFENCE

Edytowane przez szarku123