Blaise 3 603 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 https://www.makro.pl/ Polecam. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Ku.rwa cos wcislem na klawiaturze i nie mam polskich znakow czaicie Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Nie zeby tutaj juz to nie bylo poruszane ; > http://www.zapytajtrenera.pl/article/a,431/dieta/weglowodany_w_diecie 1 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Ej długo juz jest w biedrze ten schab pakowany róznie wagowo? Kurde 11.99 za kilo. Taniej niz kura. Zmieniam jednak teraz bedzie codziennie 300g schabu i 200g kury nie na odwrót. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Świnia jest zgodna genetycznie z człowiekiem,będziesz kanibalem Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Mało tego, codziennie widuję ludzi, którzy wyglądają jak świnie! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Świnia jest zgodna genetycznie z człowiekiem,będziesz kanibalem Ale Kabi nie jest człowiekiem, tylko dzikiem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Ej długo juz jest w biedrze ten schab pakowany róznie wagowo? Kurde 11.99 za kilo. Taniej niz kura. Zmieniam jednak teraz bedzie codziennie 300g schabu i 200g kury nie na odwrót. Mieso jest mieso. Zalecam wpyerdalac. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Ej długo juz jest w biedrze ten schab pakowany róznie wagowo? Kurde 11.99 za kilo. Taniej niz kura. Zmieniam jednak teraz bedzie codziennie 300g schabu i 200g kury nie na odwrót. Mieso jest mieso. Zalecam wpyerdalac. Jo to zrób klopsy z garmażeryjnego i zwykłego,zmielonego samemu,poczujesz różnicę w smaku. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Najlepiej jesc kure, swinie, krowe i ryby. Mnie na takie cos nie stac zeby codziennie jesc 4 typy mięsa wiec jem chociaz 2. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Że niby tyle rodzajów mięsa jednego dnia? Nie widzi mi się takie coś. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 No nie widzi ci sie bo to kosztuje. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Chyba, że ukradniesz hehe 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Nie tylko o koszty chodzi, ale to nie jest zdrowe, zakwaszenie organizmu i zbyt duża ilość tłuszczów pochodzenia zwierzęcego. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Nie tylko o koszty chodzi, ale to nie jest zdrowe, zakwaszenie organizmu i zbyt duża ilość tłuszczów pochodzenia zwierzęcego. Mit. Poczytaj sobie o diecie Paleo. Wystarczy zaaplikować porządną dawkę warzyw i innych odkwaszaczy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Niby tak, ale na takie ilości mięsa zdecydowałbym się tylko wtedy, jeśli miałbym je z dobrego żródła... czyli jedynie ze znanego gospodarstwa. W przeciwnym razie, raczej nie. Już samo to, że dużo drobiu jem, które pewnie jest faszerowane, jest dla mnie wystarczające. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Najlepiej jesc kure, swinie, krowe i ryby. Mnie na takie cos nie stac zeby codziennie jesc 4 typy mięsa wiec jem chociaz 2. mnie stać, ale bym z kuchni nie wychodził w ogole robiac tyle roznych posilkow na kazdy dzien Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Sama przyjemnosc. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Beka z typów to ile wy jecie ze 4 razy byscie miesa nie zmiescili? Snaidanie, obiad kolacje? Ja bez problemu bym zmiescił 4 typy miesa tylko nie mam hajsów na wołowinke albo rybki codziennie. Krupek o jakich tłuszczach mówisz? Filet, stek, schab i dorsz? WtF przeciez one maja mniej tłuszczu razem wziete niz łyzka oleju? Bullshit Kazdy rodzaj miesa ma inne proporcje amino, inny rodzaj mienrałów czy witamin i gadanie ze to nie zdrowe to jakas paranoja. Wiekszosc kulturystów tak robi, my nie musimy bo na mr olympia nie startujemy ale im wiecej i iim bardziej zroznicowane mieso tym dla nas lepiej. Zeby zakwasic organizm to nie wiem chyba 4/5g na kmc trzeba by było go jesc. Tyle mięsa. A gdzie napisałem ilosc? Wystarczyłoby po 100g kazdego typu i mam i tak mniej dziennie miesa niz do tej pory jem wychodzi. No ale takie biadolenie a potem no nie rosne, nie mam genteyki, tak duzo jem na obiad i waga stoi Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 bardzo latwo zobaczyc czy sie dorosly czlowiek zakwasza - jak ma syfy to wpyerdala za duzo bialka. pozdrawiam 1 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Albo za dużo metanabolu. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No z tą łyżką oleju to Cię trochę poniosło, tak sam jak z kulturystami. Szczególnie Ci wielcy muszą wpier.dalać dużo mięsa, bo po prostu tak najłatwiej dostarczyć im duże ilości pełnowartościowego białka. Dla mnie ideałem byłoby jeść raz dziennie mięso i raz rybę, do tego nabiał i jajka. W zasadzie tylko ryby nie codziennie, bo 2-3 razy w tygodniu max. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Dorsz T 0,7g Schab T 3,5g Filet T 3,7 Wołowina T 4 Olej T 10g No faktycznie poniosło mnie aż o 1, 4 g Co do kulturystów , akurat ostatnio sie wypowiadął jakiś ze slawniejszych polskich kulturystów i jada codziennie w jednym posiłku drób, w jednym wołowine i w jednym rybe. Jeszcze z czyms mnie poniosło? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Robiąc masę większe znaczenie mają węgle i tłuszcze niż białko. W wycince jest na odwrót. Zakwaszanie, obesranie. Trzeba jeść i to w ciul. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No dobra, pardą, trochę zamieszałem, brałem pod uwagę bardziej zatłuszczone elementy wołowiny w sumie, bez sensu. Ehh nigdy nie będę taki duży i silny jak Wy Tak swoją drogą, jeśli już mowa o schabie, to jak go robisz, Kabi? Kilka razy robiłem po prostu w ziołach na patelni, raz obtoczony w jajku i złe nie było, ale jakoś tak bez szału. Myślałem, żeby jeszcze też na parze zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.