Opublikowano 10 listopada 20159 l a co za problem kupić/zrobić razowy placek? Zresztą ile taki jeden placek waży, 20g? Nie wiem, ale z tego co widziałem na składach placków dostępnych w polsce to jest kiła moim zdaniem
Opublikowano 10 listopada 20159 l Panowie - jak lubicie kawę i bez cukru to tylko ksylitol. Świetny środek i JEST SŁODKI. Polecam sprawdzić. Jak ktoś lubi konkret pierdolnięcie to kawa na czczo czarna, mielona. Najlepsza dla mnie zamiast kofeiny wymienne synefryna - lepsze niż efedryna a mniej złych jazd po dłuższej aplikacji. Pizza z biedry nie smakuje mi. Wolę własną zrobić i tak do syta naładować kuraka i mięsiwa, że aż mi ryj zatka, hehe. Ostatnio u mnie serki wiejskie lecą na okrągło, w 1 kubku 22 g białka.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ktos tu pisal, ze twarozki wiejskie to slaby rafinowany shit, ale kij wie jak to jest. W lidlu sa swietne twarozki z owocami lub orzechami wloskimi w kubelku 300g. Wchodzi to na raz. Duzo bialka i duzo kcal, poza tym bardziej mi smakuja.
Opublikowano 10 listopada 20159 l No bo białko z przetworów mlecznych czyli kazeina jest wolnowchłanialne i gorzej przyswajalne niz np z mięsa. Wiec tak srednio na dzien.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Problemem serków wiejskich jest rodzaj kazeiny,czyli kazeinian wapnia,wchłanialność ok. 60%,co innego kazeina micelarna-ok.90%
Opublikowano 10 listopada 20159 l No bo białko z przetworów mlecznych czyli kazeina jest wolnowchłanialne i gorzej przyswajalne niz np z mięsa. Wiec tak srednio na dzien. Kabi zaczał cytować Litiego, a jednak
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ja codziennie na śniadanie serek wiejski z płatkami owsianymi, bananem i kakaem.
Opublikowano 11 listopada 20159 l No bo białko z przetworów mlecznych czyli kazeina jest wolnowchłanialne i gorzej przyswajalne niz np z mięsa. Wiec tak srednio na dzien. Kabi zaczał cytować Litiego, a jednak No niektórych spraw udowodnionych naukowo chocbym chcial nie sposób przeskoczyc i napisac ze nie
Opublikowano 11 listopada 20159 l Problemem serków wiejskich jest rodzaj kazeiny,czyli kazeinian wapnia,wchłanialność ok. 60%,co innego kazeina micelarna-ok.90% Ale twarogu białego chudego 400 g dziennie nie wciągnę, ale wiejskiego na luzie. Poza tym ostatnio odkryłem... Zupę pomidorową na piersi kurczaka, do tego 80-100 g ryżu na porcje i wielka micha wchodzi dobrze. Mięsko miękkie i nie męczy jak się go chcę dużo zjeść. Sama zupa to woda, włoszczyzna, mięso i przecier pomidorowy. Natka pietruszki oczywiście dla pełni smaku. Pewnie zaraz zajedziecie mnie bo makro źle i coś tam się słabo wchłania ale co zrobić.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Czemu? Jak dla mnei super posiłek. Tylko ja wolę pomidorową z makaronem, najlepiej razowym.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Akurat zupa to najlepsza forma jedzenia jak dla mnie. Ciepło, ładnie się trawi i zdrowo
Opublikowano 12 listopada 20159 l Bo zupa jako dodatek moze byc ale nie podstawa do budowania sylwetki.
Opublikowano 12 listopada 20159 l zmień ten awatar bo jesteś chuyowy ostatnio, serio Tu ani zmiana awatara, ani zmiana nicka nie pomoże. Tako rzekłem _K_
Opublikowano 12 listopada 20159 l a jeśli ma w sobie pół kilo gotowanej piery z kuraka? No wszystko okiej ale gdzie weglowodany? No trzeba oje.bąc cos jeszcze
Opublikowano 12 listopada 20159 l No przecież nikt pomidorówki nie je bez makaronu czy tam ryżu chyba No chyba że jakiś skończony świr Edytowane 12 listopada 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 12 listopada 20159 l Można też zagryzać jakąś bułą, chrupkim pieczywem, albo waflami ryżowymi.