Yakubu 3 047 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 No tak do końca równo pod sufitem to widocznie nie miała Wiktorze Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 No w sumie nie ma. To by sie zgadzało. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ofkoz zakładałem, że każdy normalny je pomidorówkę z makaronem/ryżem, jakby co to nie mam nic do babci kanabica Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Właśnie ugotowałem 2 litry pomidorowej na włoszczyźnie i kg kury. Porcja to 0,3 kg cyca i ~100 g ryżu. Uwielbiam zupy - kibel po nich to poezja. Na noc poleciał serek wiejski solo więc mówię dobranoc. Na wadze 75,9 kg na wieczór więc trzymam fason. Jak nie spier.dolę na święta akcji z dietą to do marca będzie skóra, trochę mięśni () i kaloryfer bynajmniej na ścianie. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 No kuhwa dobra pomidorówka babci z ryżem i kurą warta grzechu. Jakbym sam potrafił takie czary wyczyniać pewnie do każdego posiłku bym dawał pomidorówke. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Mi sie wydaje ze szarkowi chodzi o "dobra" pomidorówke. Bo samo zrobic nie jest trudne, pamietam jak kolega, student , mi zrobił pomidorówke. Rosół z vifona, zalany wrzatkiem i polany keczupem. MMMMM PYCHA Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Nazywasz moją babcie świrem? A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem? e: cenzura Edytowane 13 listopada 2015 przez kultywator Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie Zrób sobie w końcu syna. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Nazywasz moją babcie świrem? A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem? e: cenzura Chyba te zero kalorii . [*] pamiętam jak dziś ten post , od tamtej pory chowam wszelkie 0kcal pod łóżkiem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) dziś miał być off ale postanowiłem przytyrać barki jako, że to oporna partia u mnie. Dzisiejsza szama Truskawki, białko, owsianka i ciniminis i krokiety z mięsem z indyka w sosie pomidorowym. Edytowane 14 listopada 2015 przez KoBik Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Ja dziś kebab u Turka i pizza z biedry Edytowane 14 listopada 2015 przez Litwin81 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 ja dzis pizza z biedry, nalesniki u matki To jak panowie , na wiosne pokazujemy bebzony? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Dawaj, tylko z najnowszym numerem psx extreme, bez kłamstw Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 no i pizza też wpadła ale nie z biedry. Sranie będzie rano na potęgę. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Kobik daj przepis na te krokiety.. dobrze wygladaja :> Edytowane 14 listopada 2015 przez Banny Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Ciasto naleśnikowe: 75g mąki pszennej typ 480 75g mąki pszennej typ 1850 graham drobna 2 jaja 200ml mleka woda Farsz: 250g wołowiny/lub innego cebula sól pieprz natka 75g sosu pomidorowego 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right? Edytowane 21 listopada 2015 przez kes 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Wpis. Ja również robiłem z pół kilo mięsa. Dobry wyszedł, wszedł z kaszą gryczaną jak zły. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Na ogół mięso przed obróbką ma 20 gram białka na 100 gram a po 25. 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right? Jesli liczysz z jakiejs tabeli mieso surowe to pisz 500g. Jak tabela przewiduje mieso ugotowane/upieczone to wpisz 380. Po obrobce masa miesa maleje z powodu ubytku wody, tluszczu wiec finalnie masz skondensowane bialko w tych 380g. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.