Skocz do zawartości

Odżywianie


Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto polecał tą pizze z kurczakiem z biedy z pieczywa wieloziarnistego czy coś? Lipa na maksa. I gdzie to niby ma tyle kurczaka, żeby tyle białka co w tabeli było? XD

 

Z całym szacunkiem moje kochane mentory spartakusy wolę sam z ciasta drożdżowego zrobić, naj.ebać tam kury ile chce z wagą w ręku, dodatków i nawet te drożdże i białą mąkę odchorować na rowerze następnego dnia niż to gów.niane coś, co nazywają pizzą. ;/

Opublikowano (edytowane)

Ale zrobić pizzę to trochę czasu zajmuje, a tu masz gotowca, który w porównaniu z innymi gotowcami jest całkiem ok w smaku. To tak jakby Ci żona powiedziała, że na ch.uj takiego wujaszka bambaryłę trzyma w domu, który się odchudza od 2007 roku jak może sobie wyrwać coś lepszego. A jednak tego nie robi, bo w stosunku ceny do jakości znowu taki zły nie jest.

Edytowane przez krupek
  • Plusik 5
Opublikowano

Wolę 2 h poświęcić i zjeść swoje - większą satysfakcje mam i czuje się bardziej mężczyzną kucharzem. 8)

To jak masz 2 h to tak rób,mi szkoda czasu a jak czit i tak jest ok.

Opublikowano

No jest taka mało kiełbasiana w smaku. Ta Morliny faktycznie kiepowata, dużo konserwantów w składzie i chrząstki. Ja kupuję jakąś w masarniczym na osiedlu, firma jakaś regionalna, 95% mięsa w składzie, ale co jest w tych 5% to nie mam pojęcia.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...