Plugawy 3 678 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Za mna za to chodzi pstrag z frytkami. Po tym tez smrod na pol chalupy i to przez dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Ja standardowo na noc serek wiejski ale dzisiaj sobota to Edytowane 5 grudnia 2015 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Widze ze Lidl na propsie. ku,rwa deptałbym biedronkowiczów, a kauflandowiczów napyerdalał. tylko lidl. boże pobłogosław lidla Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Dlaczego lidl > biedronka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Mniejszy syf na sklepie, mniej meneli wsrod klientow i niezle produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Widocznie u mnie jakaś inna biedronka / lepsza lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Mlekovita zaczęła się też bawić w jakieś szejki proteinowe, ale raczej trzeba to potraktować jako ciekawostkę, bo w składzie tylko białka mleka. Plus taki, że bez dodatkowego cukru i przesadnej chemii. http://www.kulturystyka.sklep.pl/MLEKOVITA-Napoj-proteinowy-Super-Body-Active-350g-promocja,p1140859617.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Dzisiaj mi się znudziło normalne"pakierskie" żarcie więc poleciało coś takiego: Pierwszy posiłek to warzywa,avokado,czerwona cebula zkurakiem,dla podbicia węgli granat i khaki.Drugi posiłek to jajecznica na wołowinie i 5 gram młodego jęczmienia. Edytowane 7 grudnia 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) Zaczyna mi się to podobać. Jem więcej, regularnie, cuksów zero oprócz jednego dnia w tygodniu (i nie kilogram, he he) i fast foodu (raz na 2 tygodnie i nie 8 hamburgerów z MakDolana jak kiedyś), browara prawie nic (1-2 / miesiąc), patrzę, co jem i... 73,9 kg o 15 dzisiaj. Ja pierdolę, kolejny achievment odblokowany, dodatkowo widać już żebra, NIE SKŁADAM SIĘ Z SAMEGO SADŁA, widać je, AAAAAAA, wpada teraz 4 x tydzień 500 brzuchów w różnych wariantach i powoli widzę mniej fatu i skóry na brzuchu. Będzie dobrze na wakacje na plaży. :D Mięśnie też będą, jeszcze trochę cięcia i kurwa zaczynam taką masę, że się zesram a będę żelastwo rzucał. BTW. oczywiście wiem, że redukcja to nie magia brzuchów tylko bardziej złożony proces ale micha to jest jednak podstawa i więcej ruchu. Nawet windy unikam, co prawda na 3 piętrze mieszkam więc żaden wyczyn ale zawsze coś. Będę jak dla was pewnie śmieszne ale dla mnie cel i w końcu się uda a później się zobaczy! Edytowane 11 grudnia 2015 przez 2razyjot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 dla mnie to jest ŚMIESZNE, bo jesteś pyerdolonym leniem i robi mi się niedobrze, jak cię czytam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 No windą na 3. piętro wjeżdżać... chyba tylko niepełnosprawnych mogę zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Kazub jakbyś mógł się nagrywać z tymi linijkami do mnie to byłbyś jak ten wielki, motywujący murzyn z jutuba. :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Dobrze ze wreszcie zaczynasz myslec i zapisałes sie na siłke. Panowie kupilem na spóbowanie gejmleko sojowe czekoladowe. Wartosci jak z wykle tyle ze tutaj zamiast laktozy zwykly cukier wiec jeden chu.j. Zrobilem sobie dzis na zimno owsianke z tym mlekiem czekoladowym sojowym. Panowie, jaki banderas w chu.j. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Ja robię z wodą odżywką i syropem klonowym i też zayebiste, ale ta cena tego syropu... i te piardy po glutenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 A no faktycznie ze tez nie wpadłem ze zamiast mleka mozna zrobic z szejkiem proteinowym. Moze byc dobre. Tylko ze ja proszki na miesnie tylko po treningu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Ja ostatnio na śniadanie robię placka, do miski wsypuję 100g płatków, zalewam wrzątkiem, wbijam 3 jajka, miarkę odżywki, miksuję i na patelnie. Na górę masło orzechowe, albo mus jabłkowy, albo banana pokrojonego. Super wchodzi, i co ważne szybko, bo rano mi jakoś żuchwa mozolnie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 tos ameryki nie odkrył ale propsuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 A gdzie ja napisałem, że to mój wynalazek? Od jakiegoś czasu muszę brać leki pół godziny przed śniadaniem to mam czas na zrobienie czegoś lepszego. Tak to zawsze wolałem spać dłużej i zjeść płatki owsiane z twarogiem i bananem, albo serkiem wiejskim i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Jak sie zaopatrujecie na kokosa? U mnie jak kupilem ostatnio w rodzinie nikt nie lubi, ale jedza od razu. A ja zawsze jak wybiore srodek, wstawiam do lodowki na przynajmniej dzien i sie to tak "marynuje" w wodzie kokosowej. Na drugi trzeci dzien jest takie pyszne ze masakra. No i tanie, 2 zeta kokos. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Nikt nie lubi ale jedzą od razu ; > Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Co sie marynuje w wodzie kokosowej? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Ale nie nie chodzi ze wsuwaja bo smaczne, tylko jak czestowałem to od razu im dawalem i wlasnie srednio smakowalo im, a fakt wtedy jest mocno twardy i szału nie robi. A po takiej marynacie dzien dwa w lodowce on jest bardziej miekki i bardziej soczysty. Jak dla mnie wtedy jest mega. Wy tez jecie go od razu? Co sie marynuje w wodzie kokosowej? xD Srodek kokosa. Wlewam do miski troche tej wody i tak sie moczy dzien dwa to co z niego wydłubałem. Jest przezaje.biste wtedy bo nasiaka tym kokosowym aromatem wody i jest soczysty. Smieszku Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Coś czytałem ostatnio, że przed rozłupaniem dobrze jest go podgrzać chwilę w mikrofali, wtedy wydobędzie się więcej smaku i łatwiej będzie go otworzyć. Też chyba spróbuję, bo mam smaka na coś kokosowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Sypie wiorki kokosowe bo len jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi