Opublikowano 21 grudnia 20159 l Kuper, sam robisz te paróweczki, ze piszesz, ze zdrowe? a po co sam, skoro są ogólnodostępne w sklepach spożywczych?
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Zjadłbym w sumie, taką parówe z wody. Ale wiecie, taka jak sie 15-20 lat temu gotowało. Parówe wielkosci murzynskiego kut.asa a nie te dzydzelki co teraz robia masowe firmy. Taką oldkulową z keczapkiem i zagryzioną chlebkiem z masełkiem.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l No to nadal sprzedają "grube parówki". Ostatnio jadłem, tylko to jest obleśne - gruby miękki walec, po którym robi się dwa razy szybciej niedobrze niż po cienkiej parówce
Opublikowano 24 grudnia 20159 l to są serdelki z grubą skórą, są tacy co ją odrywają ja nie jestem z tych. Wielka, gruba biała parówa. Białko, zdrowe tłuszcze, idealny posiłek po treningu na docince.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Mnie zawsze mdliło po parówkach. Edytowane 24 grudnia 20159 l przez krupek
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Trzeba do takiej parowy dowalic tone chrzanu ewentualnie musztardy, zeby przeszlo przez gardlo.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Świąteczne żarcie to jednak dramat spartakusa. W wigilię do wieczora miałem upchane coś pod 3000 kcal a w tym jakieś śmieszne 30g białka xdNo bo jak tu uzbierać więcej z: - sałatki jarzynowej z majonezem - pierogami ze szpinakiem - kapustą z grzybami - zupą grzybową - fasolą "jaś" polaną masłem - popitka Martini ze sprajtem - kompot z suszu, soki - makowiec, sernik Jakbym jeszcze upchał karpia to bym się porzygał. Niby polska kuchnia, a taka beznadziejna dla organizmu. Od jutra znowu własnoręcznie robiony cyc z kuraka, warzywka z pary, ziemniory, chudy schabik, mirunka w ziołach, placki owsiane z WPC <3 I minimum 100g protein z palcem w nosie zostaje wciągnięte do późnego popołudnia.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Ja prze cale święta zjadłem jeden malutki kawałeczek jakiegoś placka z sezamem, pól kawałka ciasta piernik, jedno ciastko piernik i kostkę gorzkiej czekolady lindta z sola morska :czesc: No i na śniadanie normalnie jajecznica wpadala, albo gotowane jaja, na drugie śniadanie odzywka bialkowa i nie ma zmiłuj. Gorzej z treningami, z dwa tygodnie przerwy sobie zrobiłem, bo i tak nie oplacalo sie karnetu kupować, ale po nowym roku będę cisnal z grubej rury
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Ja przez święta schudłem 200 gram,mimo że wpadło trochę wina i sernika,jednak micha trzymana z dużą ilością białka i warzyw,obecnie 84,5 kg.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l W wigilie miska barszczu z uszkami z miesem, dwa pierogi z miesem i dwa paszteciki z kapusta. W pierwsze swieto sobie pozwolilem na dwa kawalki ciasta. Waga w miejscu, ale ciesze sie ze to koniec swiat bo bylo ciezko
Opublikowano 28 grudnia 20159 l U mnie na wigilii na białeczko nie narzekałem, sledzie w smietanie, sledzie w occie, łosos z cebulką, zamiast karpia smazony dorsz. No i 3 peirozki i kapustka z grzybami i ziemniaczki. Takze kalorii w chu.j ale tez bardzo duzo bialka.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Ja od czwartku do wczoraj połknąłem coś pod 17-18k kcal, ale w tym sporo ryb. Poza tym, dużo ciast, smażonego żarcia. Dziś już wszystko wróciło do normy, bo sranie minimum 3 razy dziennie jest uciążliwe.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Poleci ktos jakas aplikacje na smartfona, ktora będzie mi liczyć kalorie i makrosy w jedzeniu? Planuje za kilka dni wziac sie na poważnie z dietą, bo lato coraz bliżej, a szesciopak sam sie nie zrobi.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Uzywam Fat Secret. Fajne bo po paru tygodniach masz sporo zapamietane w historii i latwo sie potem dodaje posilki. Spora baza produktow, makrosy, kalorie.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l My fitness pal, tam masz od razu zapamiętane, dużo różnych w bazie danych, przypominajki o zjedzeniu posiłku i obliczanie makrosów na każdy dzień etc wszystko za free
Opublikowano 31 grudnia 20159 l To sa apki z polskimi produktami? Nie wiem jak bluberowa, ale FS jest miedzynarodowa. W zeznosci od wyboru jezyka, przeszukuje baze innych produktow, z tego co kojarze.