Opublikowano 11 stycznia 20169 l Teraz to się bije gram tescia tygodniowo tak antykatabolicznie, dla regeneracji.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Jest rekomendacja Treca, więc to pewnie ich produkt. Są większe od standardowych i niby 20% więcej białka mają. W smaku normalne.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l 20% więcej białka, bo są większe, tłuszczu i wszystkiego innego też mają więcej o 20% w porównaniu do mniejszych jaj
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Specjalne jaja treca. Ja pyerdole. Arnold tez wpyerdalal specjalne, ale koksy gurwa a nie rozliczanko nad jajkami. xD
Opublikowano 11 stycznia 20169 l 20% więcej białka, bo są większe, tłuszczu i wszystkiego innego też mają więcej o 20% w porównaniu do mniejszych jaj No to logiczne, ale hasło z białkiem na etykiecie jest chwytliwe dla fit randomów. Jeszcze jakaś dupa jest z Karmowskim.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Hmm jak to są jaja karmowskiego to, to może być dupa karmowskiego. Wszystko zaczyna łączyć się w sensowna całość. Brakuje tylko parówki karmowskiego.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l 6 zł z groszami za 10 jaj, także cena normalna. Zwykle nie kupuje jaj, bo mam od znajomego, a wczoraj mi się akurat skończyły, a na takich Karmowskiego to się chyba rośnie bez treningu.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l https://www.facebook.com/michal.karmowski/videos/935726009814438/ HEJKA SPORTOWE ŚWIRY DZISIAJ MAM DLA WAS SPECJALNE JAJKA KTORE W POLACZENIU Z KASZA JAGLANA ZAPEWNIA WAM NIESAMOWITE PRZYROSTY CZYSTEJ MASY MIESNIOWEJ TYLE ODE MNIE JA UCIEKAM ODWIEŹĆ AMELKE NA BALET A POTEM TRENING 100 PROCENT ALBO NIC POZDRO
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Przestałem go szanować po tym filmie gdzie płakał, że nie będzie pro bo ma (pipi)ata klatę a nie chce operacji bo to nie fair i przez to skonczyl reklamując jaja
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Na etykiecie tych jajek powinno być jajo z twarzą Karmowskiego, coś jak ten ziemniak z Yano, albo jajko z Jeromem. On w sumie sam ma łeb jak takie jajo XL, więc by pasowało.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Lifting, co sądzisz o carb nite? Da radę na 2miesieczny okres redukcyjny6z 86kg na ok 78-9 kg? Do tego 3x w tyg jakieś 5x5, po treningu 25 min cardio, w piątki sauna, w soboty tabata 8min i może raz lub dwa razy w tyg hiit 25min
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Ja obecnie robie coś podobnego,w dnt nie jem w ogóle węgli(poza tymi z warzyw) a w dt jem przed i po siłce,staram się uczyć organizm by w dnt korzystał z tkanki tłuszczowej, na razie w 3 tyg spadło 5 kg,zobaczymy jak dalej będzie szło.Natomiast nie ładuje co 10 dni śmieci.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Nie chce ładować 100% śmieci, głównie wpadna czyste wegle ale będzie to czas kiedy będę mógł sobie szarpać jakąś paczkę żelek bez większych konsekwencji. Ogólnie chodzi mi o sam zamysł.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Zamysł ok,żelki jem zawsze po ciężkim treningu,wolę coś takiego niż gainera,zwłaszcza ze po żelatynie lepiej mi na stawach.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l A jak z kaloryka w dnt gdzie nie masz węgla? Jakaś stala? Rotujesz nią w jakiś granicach? No i jak wyglądają twoje przykładowe posiłki B+T?