Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie, że są w sklepach jaja Treca z Karmowskim na okładce? :D

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 407,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Jest rekomendacja Treca, więc to pewnie ich produkt. Są większe od standardowych i niby 20% więcej białka mają. W smaku normalne.

Opublikowano

20% więcej białka, bo są większe, tłuszczu i wszystkiego innego też mają więcej o 20% w porównaniu do mniejszych jaj

Opublikowano

20% więcej białka, bo są większe, tłuszczu i wszystkiego innego też mają więcej o 20% w porównaniu do mniejszych jaj

No to logiczne, ale hasło z białkiem na etykiecie jest chwytliwe dla fit randomów. Jeszcze jakaś dupa jest z Karmowskim.

Opublikowano

Hmm jak to są jaja karmowskiego to, to może być dupa karmowskiego. Wszystko zaczyna łączyć się w sensowna całość. Brakuje tylko parówki karmowskiego.

Opublikowano

6 zł z groszami za 10 jaj, także cena normalna. Zwykle nie kupuje jaj, bo mam od znajomego, a wczoraj mi się akurat skończyły, a na takich Karmowskiego to się chyba rośnie bez treningu.

Opublikowano

Przestałem go szanować po tym filmie gdzie płakał, że nie będzie pro bo ma (pipi)ata klatę a nie chce operacji bo to nie fair i przez to skonczyl reklamując jaja

Opublikowano

Na etykiecie tych jajek powinno być jajo z twarzą Karmowskiego, coś jak ten ziemniak z Yano, albo jajko z Jeromem. On w sumie sam ma łeb jak takie jajo XL, więc by pasowało.

Opublikowano

Lifting, co sądzisz o carb nite? Da radę na 2miesieczny okres redukcyjny6z 86kg na ok 78-9 kg? Do tego 3x w tyg jakieś 5x5, po treningu 25 min cardio, w piątki sauna, w soboty tabata 8min i może raz lub dwa razy w tyg hiit 25min

Opublikowano

Ja obecnie robie coś podobnego,w dnt nie jem w ogóle węgli(poza tymi z warzyw) a w dt jem przed i po siłce,staram się uczyć organizm by w dnt korzystał z tkanki tłuszczowej, na razie  w 3 tyg spadło 5 kg,zobaczymy jak dalej będzie szło.Natomiast nie ładuje co 10 dni śmieci.

Opublikowano

Nie chce ładować 100% śmieci, głównie wpadna czyste wegle ale będzie to czas kiedy będę mógł sobie szarpać jakąś paczkę żelek bez większych konsekwencji. Ogólnie chodzi mi o sam zamysł.

Opublikowano

Zamysł ok,żelki jem zawsze po ciężkim treningu,wolę coś takiego niż gainera,zwłaszcza ze po żelatynie lepiej mi na stawach.

Opublikowano

A jak z kaloryka w dnt gdzie nie masz węgla? Jakaś stala? Rotujesz nią w jakiś granicach? No i jak wyglądają twoje przykładowe posiłki B+T?