Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja przez kilka lat nie uzywalem soli, bo wala ja do wszystkiego. Jak zaczalem redukcje i scisla diete na redukcji to przyzwyczajenie zostalo. Sol dodalem po jakims czasie, faktycznie łapały mnie skurcze w łydkach ale w zyciu bym tego nie powiazał z sola.

Opublikowano

W pewnym momencie już zwątpiłem gdzie są porady żywieniowo/zdrowotne a gdzie beka xD

pijesz po 12 l wody dziennie i sypiesz 3-4 razy dziennie po łyżce soli do papy

:dynia:

Opublikowano

W pewnym momencie już zwątpiłem gdzie są porady żywieniowo/zdrowotne a gdzie beka xD

pijesz po 12 l wody dziennie i sypiesz 3-4 razy dziennie po łyżce soli do papy

:dynia:

To sa porady przed odwodnieniem a nie żywieniowo/zdrowotne.

Sól przecież zatrzymuję wodę w organiźmie, to dlaczego zaleca się ją stosować w zwiększonych dawkach, żeby się pozbyć wody z organizmu?

Chodzi o hormon zatrzymujący wodę w organizmie,nie chce mi się o tym rozpisywać a jest to wiedza z której żyją trenerzy by kogoś pod zawody przygotować.

Opublikowano

Czyli potrzebne wam to po huyu amatorki.

Bo wrona chce zrobić formę życia a do tego odwodnienie jest konieczne.
Hahaha

Jak tak to tak. To rozumiem.

Ale krupek juz gotowy do wpyerdalania soli jak kreatyny i mutant massa.

Opublikowano

Polecam ciasto brownie, w składzie 2 puszki fasoli, 4 jajka, 2 banany, słodzone ksylitolem. Wychodzi miękkie i mokre, a zewnątrz chrupiące. Za(pipi)is.ty deser.

Jadlem jakies magiczne brownie, odlecialem i mnie sparalizowalo

Opublikowano

Czyli potrzebne wam to po huyu amatorki.

Bo wrona chce zrobić formę życia a do tego odwodnienie jest konieczne.

Jak dla mnie to odwodnieni kolesie bez wegli wygladaja slabo. Sucha skora, ryje zmeczone jak po calym dniu oraniu plugiem. Powywalane zyly. Ten sport w wymiarze profesjonalnym poszedl w zupelnie dziwnym kierunku. Troche szkoda.  

Opublikowano

Ale nie odnosząc sie do wegli to ja np mam podobne zdanie do kazuba. Wiadomo kazdy ma inne priorytety, ale np dla mnie spoor lepiej wygladałes ostatnio niz jak wrzucałes ostatnie zdjecie rok temu. Tutaj czuć moc, kupa miesa, siła, zdrowie. A tamto na koniec redu fakt, ani szczypty tłuszczu, ale dosyc spore spadki, zmeczenie, twarz jak po torturach , no jakbys miał paść zaraz :) 

Opublikowano

Jak redukujesz to musisz z nich zejść. Nie ma opcji. Jak mam ich jeść 120g dziennie to wolę wyciąć je do max 30g i mieć lepsze efekty. Plus jest taki, że na keto nie jestem głodny, to co jem zapycha mnie i jest ok. Na zbilansowanej skrecalo mnie z głodu, aż się tego wytrzymac6 nie dało. Tutaj pyk lycha masła orzechowego i łyżką wiórek kokosowych i od 6 do 9 bez problemu.

Opublikowano

Ale nie odnosząc sie do wegli to ja np mam podobne zdanie do kazuba. Wiadomo kazdy ma inne priorytety, ale np dla mnie spoor lepiej wygladałes ostatnio niz jak wrzucałes ostatnie zdjecie rok temu. Tutaj czuć moc, kupa miesa, siła, zdrowie. A tamto na koniec redu fakt, ani szczypty tłuszczu, ale dosyc spore spadki, zmeczenie, twarz jak po torturach , no jakbys miał paść zaraz :)

Czy okaz zdrowia?Toksyny jakie ze mnie schodzą temu przeczą(całą klata w syfach w jakiejś surowicy),jak zbijesz do 10% to zobaczysz sam.A forma z zawodów jest na chwilę,tzw. szczytowa,jak rekord na klatę,ma pokazać że jesteś w stanie tak wyglądać ale wiadomo że nawet na soku za długo tego nei utrzymasz.Tak jak z rekordem,mówisz jaki masz,ale z partyzanta o każdej godzinie go nie wyciśniesz.

Opublikowano

w biedronce jest gotowy tatar wołowy jak ktoś lubi, wystarczy posolić popierzyć,  trochę cebulki( wedle uznania) i kozak szama dla prawdziwych samców.  250 gram za 6 zł, 48 gram białka w takiej porcji. Wcześniej nie widziałem, ciekawe czy to nie jakiś chwilowy rzut. Dziś wziąłem na spróbowanie, jutro idę po więcej.