Opublikowano 16 lutego 20169 l Smiechlem kilka razy: -gdy mamy konsystytencje -maslo typu kranczy xD -migdaly beda podeszwa XD x2 Ale ogolnie pomysl spoko, jak dlugo powinien sie chlodzic?
Opublikowano 16 lutego 20169 l Odkrylem ostatnio ryz jaśminowy, wchodzi jak zloto, jeszcze lepiej niz basmati
Opublikowano 16 lutego 20169 l Smiechlem kilka razy: -gdy mamy konsystytencje -maslo typu kranczy xD -migdaly beda podeszwa XD x2 Ale ogolnie pomysl spoko, jak dlugo powinien sie chlodzic? Godzinę.A co tamtego to nie jestem erudytą
Opublikowano 17 lutego 20169 l W sobotę jest ładowanie, nie ma czasu na głupoty El grande treineiro litwino Chodzi o ketoze; Takie szybkie pytanie. Czy ilość kcal pochodząca głównie z fatu ma duże znaczenie w redukcji wagi? Tzn dzienne zapotrzebowanie to ok 2200 kcal, z 500 to białko reszta fat czyli 1700 kcal z fatu. Przekroczenie tego limitu np na 2000 kcal z samego fatu opozni redu czy że względu na śladowe ilości wegli nie będzie z tego powodu apokalipsy? Edytowane 17 lutego 20169 l przez wronerro
Opublikowano 18 lutego 20169 l Mct tylko 30 min przed treningiem. Ogólnie o fat, z mięsa, z wiórek kokosowych z masła orzechowego itp
Opublikowano 18 lutego 20169 l Powiem po sobie.Będąc na 1900 kcal z węglami,wolniej schodziłem z wagą niż ba 2200 kcal z białka i fatu.
Opublikowano 18 lutego 20169 l przepis na zaje.bistą pastę: - 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka - 3-4 łyżeczki musztardy - natka pietruszki - bazylia - czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą. - 3 suszone pomidory, też można dać więcej - 3 łyżeczki oliwy z oliwek - łyczek wody - pieprz - sól wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Zrobilem dzis ten sernik. Swietne wszylo. Jak miałeś te same składniki to smakuje jak snickers
Opublikowano 18 lutego 20169 l Nie mialem, mam smak chockolate brownie, ale to bez znaczenia, weszlo bez popitki
Opublikowano 18 lutego 20169 l Wczoraj myślałem nad taką pastą z kuraka, a dziś mam gotowy przepis... ma ma ma majndfak!
Opublikowano 18 lutego 20169 l Nie mialem, mam smak chockolate brownie, ale to bez znaczenia, weszlo bez popitki Jak masz owocowe smaki,to warto dać na górę jakiś owoc,ja daję zielone banany i wchodzi cudnie.
Opublikowano 19 lutego 20169 l orzechy w czekoladzie oraz holenderskie wafle z karmelem- niebo, kur.va, w gebie.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Jutro będzie jedzone wszystko! Kupiłem sobie w biedrze belriso z cynamonem. Za 1,50 zł polecam! Do tego żelki, pizza i tona ryżu
Opublikowano 19 lutego 20169 l Ja wczoraj po raz pierwszy zszedłem poniżej 77 kg,pojawiły się żyły na dole brzucha,walczę z głodem i nagle czytam co wy piszecie to chyba przestanę tu wchodzić
Opublikowano 19 lutego 20169 l przepis na zaje.bistą pastę: - 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka - 3-4 łyżeczki musztardy - natka pietruszki - bazylia - czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą. - 3 suszone pomidory, też można dać więcej - 3 łyżeczki oliwy z oliwek - łyczek wody - pieprz - sól wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią. Dlugo takie cos świeżość trzyma? Ugotowana kura po dwóch dniach zaczyna śmierdzieć i strach jeść, zmielona domyślam sie, ze szybciej
Opublikowano 19 lutego 20169 l Ja wczoraj po raz pierwszy zszedłem poniżej 77 kg,pojawiły się żyły na dole brzucha,walczę z głodem i nagle czytam co wy piszecie to chyba przestanę tu wchodzić Też planuje zejść do ok 77kg ale zobaczymy. Póki co żyły to tylko na barach i bicu
Opublikowano 19 lutego 20169 l Polecam poczytać o oleju kokosowym,oprócz tego co wiedziałem fajnie wiedzieć że tłucze helicobacter. http://www.nomak.info/olej-kokosowy-fenomen-wsrod-kwasow-tluszczowych-nasyconych