Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 403,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Odkrylem ostatnio ryz jaśminowy, wchodzi jak zloto, jeszcze lepiej niz basmati

Opublikowano

Smiechlem kilka razy:

-gdy mamy konsystytencje

-maslo typu kranczy xD

-migdaly beda podeszwa XD x2

Ale ogolnie pomysl spoko, jak dlugo powinien sie chlodzic?

Godzinę.A co tamtego to nie jestem erudytą ;)

Opublikowano

Po skończeniu filmu wyskoczyły wyniki pokrewne, śmiechłem z jurora xd

Xhq1S58.png

Opublikowano

W sobotę jest ładowanie, nie ma czasu na głupoty

El grande treineiro litwino

Chodzi o ketoze;

Takie szybkie pytanie. Czy ilość kcal pochodząca głównie z fatu ma duże znaczenie w redukcji wagi? Tzn dzienne zapotrzebowanie to ok 2200 kcal, z 500 to białko reszta fat czyli 1700 kcal z fatu. Przekroczenie tego limitu np na 2000 kcal z samego fatu opozni redu czy że względu na śladowe ilości wegli nie będzie z tego powodu apokalipsy?

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Mct tylko 30 min przed treningiem. Ogólnie o fat, z mięsa, z wiórek kokosowych z masła orzechowego itp

Opublikowano

Powiem po sobie.Będąc na 1900 kcal z węglami,wolniej schodziłem z wagą niż ba 2200 kcal z białka i fatu.

Opublikowano

przepis na zaje.bistą pastę:

- 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka

- 3-4 łyżeczki musztardy

- natka pietruszki 

- bazylia

- czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą.

- 3 suszone pomidory, też można dać więcej

- 3 łyżeczki oliwy z oliwek

- łyczek wody

- pieprz

- sól 

wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią.

Opublikowano

Zrobilem dzis ten sernik. Swietne wszylo.

Jak miałeś te same składniki to smakuje jak snickers :)

Opublikowano

Wczoraj myślałem nad taką pastą z kuraka, a dziś mam gotowy przepis... ma ma ma majndfak!

Opublikowano

Nie mialem, mam smak chockolate brownie, ale to bez znaczenia, weszlo bez popitki ;)

Jak masz owocowe smaki,to warto dać na górę jakiś owoc,ja daję zielone banany i wchodzi cudnie.

Opublikowano

orzechy w czekoladzie oraz holenderskie wafle z karmelem- niebo, kur.va, w gebie.

Opublikowano

Jutro będzie jedzone wszystko! Kupiłem sobie w biedrze belriso z cynamonem. Za 1,50 zł polecam! Do tego żelki, pizza i tona ryżu

Opublikowano

Ja wczoraj po raz pierwszy zszedłem poniżej 77 kg,pojawiły się żyły na dole brzucha,walczę z głodem i nagle czytam co wy piszecie to chyba przestanę tu wchodzić ;)

Opublikowano

przepis na zaje.bistą pastę:

- 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka

- 3-4 łyżeczki musztardy

- natka pietruszki

- bazylia

- czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą.

- 3 suszone pomidory, też można dać więcej

- 3 łyżeczki oliwy z oliwek

- łyczek wody

- pieprz

- sól

wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią.

Dlugo takie cos świeżość trzyma? Ugotowana kura po dwóch dniach zaczyna śmierdzieć i strach jeść, zmielona domyślam sie, ze szybciej

Opublikowano

Ja wczoraj po raz pierwszy zszedłem poniżej 77 kg,pojawiły się żyły na dole brzucha,walczę z głodem i nagle czytam co wy piszecie to chyba przestanę tu wchodzić ;)

Też planuje zejść do ok 77kg ale zobaczymy. Póki co żyły to tylko na barach i bicu
Opublikowano

Działa