Opublikowano 19 lutego 20169 l Ja sobie chyba kupię jutro ten z kfd. 1l za 40 zika Weź z biedry ten do smażenia.Bezsmakowy i bezzapachowy.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Jak masz coś innego do smażenia to kup w płynie,mi służy ten z biedry.
Opublikowano 19 lutego 20169 l przepis na zaje.bistą pastę: - 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka - 3-4 łyżeczki musztardy - natka pietruszki - bazylia - czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą. - 3 suszone pomidory, też można dać więcej - 3 łyżeczki oliwy z oliwek - łyczek wody - pieprz - sól wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią. Dlugo takie cos świeżość trzyma? Ugotowana kura po dwóch dniach zaczyna śmierdzieć i strach jeść, zmielona domyślam sie, ze szybciej nie odpowiem ci na te pytanie, bo póki co robiłem raz i zjadłem w ciągu dwóch dni. Możliwe, że jest tak jak mówisz dlatego o większej porcji robić na pewno nie będę. Zrobić i zjeść.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Nie wiem po jakiemu Ty do mnie doopisz, to się nie odzywam.xd Luz, to nic osobistego- tak sobie dissuje, bo okazja była Pozdro
Opublikowano 19 lutego 20169 l opłaca sie w ogole łykac witaminy? jak to jest z przyswajalnoscia? kupuje te same z olimpa juz tak z przyzwyczajenia, ale nie wiem czy jest sens jak teraz warzyw wpierdzielam do oporu.
Opublikowano 19 lutego 20169 l opłaca sie w ogole łykac witaminy? jak to jest z przyswajalnoscia? kupuje te same z olimpa juz tak z przyzwyczajenia, ale nie wiem czy jest sens jak teraz warzyw wpierdzielam do oporu. W Vitagenix masz i to i to.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Ile czasu mozna działac na CKD żebym nie umarł? Czy mozna ile sie chce az bedzie ostateczny boski kabanoski efekt?
Opublikowano 20 lutego 20169 l A nie zaleje mnie po tych ładowaniach?Niby ujemny bilans ale każą tez węgle proste. Troche sie cykam Edytowane 20 lutego 20169 l przez kanabis
Opublikowano 20 lutego 20169 l A nie zaleje mnie po tych ładowaniach?Niby ujemny bilans ale każą tez węgle proste. Troche sie cykam Nie zaleje bo wystąpi nad kompensacja glikogenu,czyli organizm zmagazynuje co najmniej 2 razy tyle cukru co normalnie,bo czyszcząc glikogen zwiększa się wrażliwość komórek na cukier.Ja przed zawodami żarłem po 100 gram żelek co 2-3 h i forma życiowa.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Ja juz dzisiaj finito. Ze zlozonych poszedl 2x ryz, ziemniaki i owies reszta to banan, zelki, i pierniki ;x rzygac mi sie chce