wronerro 257 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Początkowo co 10-12 dni, teraz co sobota. Na początek leci syf, jakieś żelki, baton białkowy i jakieś pierniki a potem standard mięso z makaronem /ryżem, owies z bananem i truskawka, ryż z jabłkiem itp Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 (edytowane) robiłem drugi raz pastę z wcześniejszej strony i wyszła dużo lepiej, aż musiałem schować głęboko bo za każdym razem jak lodówkę otwierałem to musiałem skosztować . Pierś gotowałem nie w samej wodzie tylko z kostką rosołową i ten wywar później też dodałem zamiast wody przy blendowaniu. Więcej suszonych pomidorów, papryka na pół ze słodką i chilli. Następnym razem może papryczki jalapeno zblenduję. wiem, że wygląda jak gó.wno, ale tak ma właśnie wyglądać. Edytowane 21 lutego 2016 przez D.B. Cooper Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 (edytowane) Z punktu widzenia smakosza delicji domowych nie byłem zachwycony serniczkiem do Litwina, ale patrząc na ten posiłek ze strony wartości odżywczych + diety "koksa" to jest to strzał w dziesiątkę. "Zdrowe", na masę i dobre - czego chcieć więcej Edytowane 21 lutego 2016 przez Banny Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Nie wiem czy litwin nie robił podobnie ale ja robiłem serniczek z białkiem , ksylitolem , galaretką bezklaoryczna z kfd i posypane wszystko czekolada 90% kakao. I walory smakowe miało to naprawde bardzo wysokie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Ale który sernik,ten na zimno czy ten na twarogu i ksylitolu? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Kabi dobre te galaretki? Bo to jeden z moich ulubionych deserow, ale przez cukier to nie jadlem od dawna. Ze dwie smaki bym zamowil bo sa tanie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Szczerze? Same niezbyt, jednak czuć ten chemiczny posmak. Ale jako dodatek do czegos jak najbardziej. Ja np zawsze robie ten dietetyczny sernik z nią i jest goty. Jak nie jesz samych a z jakimis owocami czy nie wiem jogurtem naturalnym to moze byc naprawde dobre. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 To wezme jedna na probe wtedy. Dzieki Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 (pipi)ac, dla mnie juz za pozno ;p Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Ogólnie gluten czyli białko roślinne/piekarnicze to syf jakich mało. Pamiętam jak na początku przygody z siłką,kumple chcieli zaoszczędzić i zamiast wpc kupili to własnie białko,wysyfiło ich wszędzie,wtedy jeszcze nie wiedziałem że gluten jako zagęstnik może sklejać kosmki jelitowe i upośledzać wchłanianie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Litwin jak wyglada przyladowy dzien makro u Ciebie na masie i na redukcji? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Na redukcji teraz to prawie post,bo jedynie z rana jajówa na tatarze a później warzywa z mięsem,wcześniej dawałem węgle około treningowo i jadłem 2 razy jajówę.Na masie dbałem praktycznie o ilość białka,reszty nie liczyłem,jak lustro pokazywało że się zalewam to obcinałem cukry proste. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Sezon na redukcje w spartakusie widze. Dajcie dokladne przepisy z proporcjami na te swoje serniki Edytowane 22 lutego 2016 przez Shen Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 No ja dopiero teraz miałem powoli zaczynać ale żona mi powiedziała, że mam oponke i wyglądam jak dziad.. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 @shen Mój debiut,sernik na zimno ala snickers Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Sezon na redukcje w spartakusie widze. Dajcie dokladne przepisy z proporcjami na te swoje serniki 2-3 kg twarogu półtustego,300-400 gram ksylitolu,20 całych jaj,kostka masła.Dodawałem po 20 gram maki białej i skrobi ziemniaczanej,by się lepiej ubiło,ale powoli od tego odchodzę. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Okej panowie troche sie naje.bałem z tym ale efekt piorunujący. Sernik na zimno by kabi skład jaja twaróg białko miód galaretka kfd cynamon wartosci odzywcze podam pozniej jak zważe sernik ale smak petarda połowa z brzoskwiniami , połowa z czekoladą 90% 100g kcal 250 b 35 t 6 w 3 2 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Ban za takie coś. Ja tutaj za chwilę będę jadł kabanosa z serkiem wiejski a tutaj geslery się odpyerdala.. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Ale kozaczek wyszedl. Ja dzis bataty i piers z kury zawiajana w plastrach boczku. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Ja mam dziennie 250g mięsa, wołowina, karkówka, kurak, ryby. Między tym rotuje, staram się nie jeść 2x z rzędu tego samego. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Na masie tez masz tylko 250 czy to przez ketozowanie? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Masa to masa. Cbl lub lekki carb cycling. Białko na stałym poziomie ok 2~2,5g na kgmc, tłuszcze 1g na kgmc i wegle różnie zależnie od treningu. Na ketozie muszę mieć tak restrykcyjnie by; 1. Wbić się w deficyt wynoszący ok 1900 kcal 2. Nie przedobrzyć z białkiem na rzecz fatu bo (pipi) a nie ketoza. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 Dobre źródło fatu by podbić go na keto? Bo od oliwy beltac mi się chce. Warunek dużo fatu, mało białka i węgla. Nie liczyć oleju koko, oliwy, mct itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.