Opublikowano 9 marca 20169 l nie smakuje mi jedzenie na parze. zapodajcie jakiś szybki, prosty przepis na spaghetti z mięsem mielonym.
Opublikowano 10 marca 20169 l Ja lubię jedzenie na parze, ale mięso tylko zaraz po przygotowaniu, potem jest suche i gumowate.
Opublikowano 10 marca 20169 l Ja lubię jedzenie na parze, ale mięso tylko zaraz po przygotowaniu, potem jest suche i gumowate. Odgrzewwn w pracy w mikrofali warzywa i kuraka w 1 pojemniku zamkniętym i pięknie mięknie. Są cuksy z parowara? Są mniej tuczące?
Opublikowano 10 marca 20169 l Mięso na zimno? O_o Herezje Jak masz gorącą herbatę to da radę. Popijać w trakcie jedzenia? U mnie zgaga i ciężko na kichach więc rady nie dam.
Opublikowano 11 marca 20169 l pewno z przyzwyczajenia od zawijania skrętów. Czemu tak jedza żelki na ketozie? Bo do łądowania węgle proste i brak tłuszczu czy jest jakies głebsze dno?
Opublikowano 11 marca 20169 l Nom, ja ogólnie lecę schematem po treningu białko 30g+carbo że 80g albo paka żelek a potem w domu 80/20 proste, potem 50/50 i 20/80. Między czasie dopycham się jakimś oreo, piernikami i takie tam
Opublikowano 11 marca 20169 l oreo, pierniki, żelki, a jeszcze miesiąc temu pisałeś "jedz co chcesz, wyglądaj jak gónwo"
Opublikowano 11 marca 20169 l Na ketozie to nie wiem, ale nornalnie po trenongu podobno dobrze, bo szybko skacze insulina, co przeciwdziała katabolizmowi. Dodatkowo nie ma ją tłuszczu jak na przykład batony typu Mars, czy Snickers i zawierają żelatynę, więc coś na stawy też wleci.
Opublikowano 11 marca 20169 l oreo, pierniki, żelki, a jeszcze miesiąc temu pisałeś "jedz co chcesz, wyglądaj jak gónwo" Ale to jest na ketozie stary, on cąły tydzien jedzie tylko na białku i tłuszczach, potem jeden dzien ładuje sie węglowodanami w tym prostymi. Gdyby jechał na tych oreo i piernikach cąły tydzien to by wyglądał jak gów.no, jak kazdy. Wronerro a pierniki i oreo nie maja tez tłuszczu? Nie doczytałem o tym ładowaniu bo dopiero za miecha chce na to przejsc bo jeszcze wytrzymuje jakos na zbilansowanej z przycietymi weglami , to w dzien ładowania mozna tez łaczyc łuszcz z weglami? Myslalem ze nie
Opublikowano 11 marca 20169 l Pierniki to same węgle, szczególnie te korzenne, te z czeko coś tam fatu mają. Korzenne chyba z 5g/100g a czeko z 11/100 a oreo na z 70 węgla i 20 fatu z tego co pamiętam. Ogólnie staram się fatalnie trzymać nisko. Ładuje w soboty ok 13 30 bo od 11 do 13 trenuje naczczo. Ogólnie owsianka z bananem zalana muller milsch czy jakoś tak to orgazm. Jak jem więcej posiłków niż te podane wyżej to staram się trzymać ok 50/50 albo przewaga złożonych no i na noc coś prostego. oreo, pierniki, żelki, a jeszcze miesiąc temu pisałeś "jedz co chcesz, wyglądaj jak gónwo" Jak wrócę to pokażę ci moją bombę na jutro dzięki której odslonilem brzuch %-) może to nie Mark fitt ale do gówna jeszcze mi brakuje Edytowane 11 marca 20169 l przez wronerro
Opublikowano 11 marca 20169 l Pierniki to same węgle, szczególnie te korzenne, te z czeko coś tam fatu mają. Korzenne chyba z 5g/100g a czeko z 11/100 a oreo na z 70 węgla i 20 fatu z tego co pamiętam. Ogólnie staram się fatalnie trzymać nisko. Ładuje w soboty ok 13 30 bo od 11 do 13 trenuje naczczo. Ogólnie owsianka z bananem zalana muller milsch czy jakoś tak to orgazm. Jak jem więcej posiłków niż te podane wyżej to staram się trzymać ok 50/50 albo przewaga złożonych no i na noc coś prostego. Ale to nie trzymasz sie bilansu w te dni?
Opublikowano 11 marca 20169 l Ja bym się chyba porzygał w taki dzień ładowania jak na co dzień jadłbym tylko białko i tłuszcz. Od 3 tygodni mocno graniczyłem węgle, słodyczy i cukru w ogóle nie jem i już tak się przyzwyczaiłem, że jedno rafaello ostatnio zjedzone mnie zasłodziło.
Opublikowano 11 marca 20169 l Ja tam nie wiem, ale ja uwielbiam te uczucie wlasnie jak jestes na keto i caly tydzien planujesz co bedziesz mogl oj.ebac pod wieczor xD
Opublikowano 11 marca 20169 l Ja zaczynam planować w czwartek i kupuje w czwartek lub piątek bo gdybym to miał robić w poniedziałek to by mi psyche roz(pipi)ało.