Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię jedzenie na parze, ale mięso tylko zaraz po przygotowaniu, potem jest suche i gumowate.

Odgrzewwn w pracy w mikrofali warzywa i kuraka w 1 pojemniku zamkniętym i pięknie mięknie.

Są cuksy z parowara? Są mniej tuczące? :D

Opublikowano

pewno z przyzwyczajenia od zawijania skrętów.

Czemu tak jedza żelki na ketozie? Bo do łądowania węgle proste i brak tłuszczu czy jest jakies głebsze dno?

Opublikowano

Na ketozie to nie wiem, ale nornalnie po trenongu podobno dobrze, bo szybko skacze insulina, co przeciwdziała katabolizmowi. Dodatkowo nie ma ją tłuszczu jak na przykład batony typu Mars, czy Snickers i zawierają żelatynę, więc coś na stawy też wleci.

• Plusik 1
Opublikowano

oreo, pierniki, żelki, a jeszcze miesiąc temu pisałeś "jedz co chcesz, wyglądaj jak gónwo"

Ale to jest na ketozie stary, on cąły tydzien jedzie tylko na białku i tłuszczach, potem jeden dzien ładuje sie węglowodanami w tym prostymi. 

Gdyby jechał na tych oreo i piernikach cąły tydzien to by wyglądał jak gów.no, jak kazdy.

Wronerro a pierniki i oreo nie maja tez tłuszczu? Nie doczytałem o tym ładowaniu bo dopiero za miecha chce na to przejsc bo jeszcze wytrzymuje jakos na zbilansowanej z przycietymi weglami , to w dzien ładowania mozna tez łaczyc łuszcz z weglami? Myslalem ze nie

Opublikowano (edytowane)

Pierniki to same węgle, szczególnie te korzenne, te z czeko coś tam fatu mają. Korzenne chyba z 5g/100g a czeko z 11/100 a oreo na z 70 węgla i 20 fatu z tego co pamiętam. Ogólnie staram się fatalnie trzymać nisko. Ładuje w soboty ok 13 30 bo od 11 do 13 trenuje naczczo. Ogólnie owsianka z bananem zalana muller milsch czy jakoś tak to orgazm. Jak jem więcej posiłków niż te podane wyżej to staram się trzymać ok 50/50 albo przewaga złożonych no i na noc coś prostego.

oreo, pierniki, żelki, a jeszcze miesiąc temu pisałeś "jedz co chcesz, wyglądaj jak gónwo"

Jak wrócę to pokażę ci moją bombę na jutro dzięki której odslonilem brzuch %-) może to nie Mark fitt ale do gówna jeszcze mi brakuje

Edytowane przez wronerro
Opublikowano

Pierniki to same węgle, szczególnie te korzenne, te z czeko coś tam fatu mają. Korzenne chyba z 5g/100g a czeko z 11/100 a oreo na z 70 węgla i 20 fatu z tego co pamiętam. Ogólnie staram się fatalnie trzymać nisko. Ładuje w soboty ok 13 30 bo od 11 do 13 trenuje naczczo. Ogólnie owsianka z bananem zalana muller milsch czy jakoś tak to orgazm. Jak jem więcej posiłków niż te podane wyżej to staram się trzymać ok 50/50 albo przewaga złożonych no i na noc coś prostego.

:fsg:

Ale to nie trzymasz sie bilansu w te dni? 

Opublikowano

Ja bym się chyba porzygał w taki dzień ładowania jak na co dzień jadłbym tylko białko i tłuszcz. Od 3 tygodni mocno graniczyłem węgle, słodyczy i cukru w ogóle nie jem i już tak się przyzwyczaiłem, że jedno rafaello ostatnio zjedzone mnie zasłodziło.