Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, źle to z Wiki porobilismy. Wiki postawił na masę a ja rzeźbę. Ci z podium wyraźniej lepsi od nas. Jak wrócimy do domu to wrzucę fotki. Póki co jedziemy z Wikim na zasłużonego czita w postaci kebsa i pudelka z KFC.

Opublikowano

Niestety nie czituje nic :-/ Ale serio bez zadnego patrzenia na bilans ladujesz? Zalozmy masz w tygodniu bilans 1900. Ladujesz i wychodzi 2500. No i co? I nic?

Ja slodkiego naprawde moge zjesc szczegolnie pod wieczor. Tylko nie wolno mi bylo :-( to chyba dieta idealna. Wujaszek lecim na ketoze , cukierki rozdajo

Opublikowano

Niestety nie czituje nic :-/ Ale serio bez zadnego patrzenia na bilans ladujesz? Zalozmy masz w tygodniu bilans 1900. Ladujesz i wychodzi 2500. No i co? I nic?

Ja slodkiego naprawde moge zjesc szczegolnie pod wieczor. Tylko nie wolno mi bylo :-( to chyba dieta idealna. Wujaszek lecim na ketoze , cukierki rozdajo

Jednorazowa nadwyżka Ci przecież krzywdy nie wyrządzi, dopiero przy regularnym występowaniu. U zwykłego człowieka tak samo to przecież działa.

Opublikowano

A keto po takim ładowaniu jak szybko Ci wraca? Bo ja raz nalesniki z bita smietana o(pipi)alem to na drugi dzien kac jak po alko i ketoza na tydzien out.

Opublikowano

20% białka , 50% węgli i 30% tłuszczy i jakoś masa obecnie idzie . Nie wiem jak forumowi spece robią masę na 1g tłuszczu. Teraz na posiłek przypada mi 200g ryżu a jem 5 posiłków na dobę i chętnie bym jeszcze węgli uciął na rzecz tłuszczu , który nie zalewa tak jak węgle.

Opublikowano (edytowane)

Ja lubię jedzenie na parze, ale mięso tylko zaraz po przygotowaniu, potem jest suche i gumowate.

Ja praktycznie codziennie jem rybe (losos/tunczyk/pstrag) z parowaru na kolacje.

Do tego ryz jasminowy/basmanti, salata i pomidory z vinegar i jest kolacja w 20 minut.

Szybko, smacznie i zdrowo  :)

Edytowane przez Dave Czezky
  • Plusik 1
Opublikowano

Przed treningiem na czczo rano na weekend leci cola z kawą i jest moc. :D

@Dawid - co jeszcze dobrego z parowaru robisz i w duchu spartakusa? :)

No ale kawa to nic specjalnego. Wiekszosci ludziom styka, zwlaszcza przed treningiem w tym i mnie.

Opublikowano

Jak ktoś ćwiczy na czczo i zmieści się z makrosami to polecam przed snem 50 gram kaszy jaglanej z 20 gramami rodzynek lub 100 gram banana.Rano całkiem inny trening a insulina nie skoczy,nie zaburzy wyciszenia nocnego i produkcji hgh.

Opublikowano

Lifting, bawiłeś się cbl lub podobnym carb cyclingiem? Dla mnie to dnia będzie optymalny system. Do niskich wegli jestem przyzwyczajony po keto więc to nie problem a ładowania po treningu to super sprawa. Wiadomo nie same śmieci, nie bez opamiętania walenia w sobie

Siebie 700g węgla prostego..