wronerro 257 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Cyknij fote tej jajowki z tuńczykiem a może dam plusa nie no, makrosy wyglądają prze.. Ketogenicznie! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 A co tu fotografować? Żółto szare coś, za to bardzo dobre. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ten tunczyk moze byc spoczko. Dzis chyba je.bne sobie Gdyby ketoza zaczynala sie gdy nie jemy 30g cukru to co drugi by na niej byl. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Podobno z łososiem wędzonym też dobra opcja, kobieta jadła i poleca. Ostatnio jeszcze czasami pastę jajeczną sobie robię. 5 jajek, 4 plastry boczku, szczypiorek, cebula, łyżeczka majonezu. Jajca na twardo, boczek smażę na chrupiący, odsączam z nadmiaru tłuszczu, kroję na mniejsze kawałki, jajka drobno kroję, wszystko mieszam, dodaję przyprawy jak do jajek z tuńczykiem. To chyba jedyna opcja, gdzie akceptuję majonez. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ja na koniec dnia standardowa jajowa, 5 jaj, 120g boczku, 30g sera żółtego, 30g pleśniowego i cześć Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Pierwsza to jajka z tuńczykiem i cebulą. W misce mieszamy całe jajka (ile chcemy), dodajemy tuńczyka z puszki, cała lub pół, dla mnie idealnie to pół puszki na 3 duże jajka. Dorzucamy pieprz, sól, paprykę ostrą, słodką, chilli i łyżkę musztardy, można też majeranek i ewentualnie liście rukoli. Smażymy jako placej, albo jajecznicę. Ale dobry shit wczoraj zrobilem, ale lepiej 6 jajek i dwie puchy bo tak to troche mało. Zrobiłem w stylu jajówy. W biedrze sa jakies trzypaki tunczykow za 10zł. I dobre jakosciowo nie tak ja ten shit co kiedys u nich. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 tez to wczoraj zrobilem i jak dla mnie chuynia. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 6 jajek i 2 puchy to przecież ponad 100g białka na raz, nie za dużo w jednym posiłku? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 A tynczyka w sosie wlasnym czy w oleju dawaliscie? Kiedys zrobilem tunczyka z makaronem i bazylia cos jak bolognese i bylo dobre. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Ja już różne opinie słyszałem, który lepsze. Niby lepiej, jak puszkowa ruba jest w sosie własnym. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Promo w Lidlu, za 24 ziki 1.2 kg masła. To z kawałkami orzechów urywa głowę - 95% orzechów, dla was pewnie mało spartakusy. 450 g słoik za około 8 złotych. Edytowane 2 kwietnia 2016 przez 2razyjot Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Pisałem w promo Do jutra ważne Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 A tynczyka w sosie wlasnym czy w oleju dawaliscie? Kiedys zrobilem tunczyka z makaronem i bazylia cos jak bolognese i bylo dobre. Tylko w sosie własnym Cytuj
Croc 79 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 A ja sobie ćwicze, edukuje sie no i z tym mam najwiecej problemów bo przeczytam cos by za chwile znalezc opinie która wyklucza poprzednią. Dotyczy najczesciej zywienia. Pytanie takie: ile g białka na 100 g produktu uwazamy za dobrą czyli dużą ilosc? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Dla mnie to więcej niż 20g. Cytuj
Croc 79 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 A w czym dokładnie jest az tyle? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Wszelkie mięsa i ryby, twaróg, orzechy włoskie, nerkowce, brazylijskie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 twaróg bym wyrzucił, znałem takich co jechali na serkach wiejskich bo im smakowały i gów.no to im dało. Chcesz miec miesnie, jedz mięso. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Tylko, że serek to nie to samo, co twaróg. Ja tam lubię na drugie śniadanie kostkę opitolić. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Serek to przetworzony twaróg. Twaróg lepszy nizs erek ale to dalej ten sam rodzaj białka. Chu.jowy. Tylko jajca i mincho Oczywiscie jak to kobik mawia nie idziesz na zawody wiec wiadomo jak smakuje mozna opitolic, z tym ze to słabe zrodlo bialka jednak Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Wielu profesjonalistów poleca twaróg jako urozmaicenie diety, więc to chyba nie do końca tak jest, że to guwniane białko. Wiadomo, diety się na tym nie opiera, ale prędzej pomoże, aniżeli zaszkodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.