Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Cyknij fote tej jajowki z tuńczykiem a może dam plusa nie no, makrosy wyglądają prze.. Ketogenicznie!
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ten tunczyk moze byc spoczko. Dzis chyba je.bne sobie Gdyby ketoza zaczynala sie gdy nie jemy 30g cukru to co drugi by na niej byl.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Podobno z łososiem wędzonym też dobra opcja, kobieta jadła i poleca. Ostatnio jeszcze czasami pastę jajeczną sobie robię. 5 jajek, 4 plastry boczku, szczypiorek, cebula, łyżeczka majonezu. Jajca na twardo, boczek smażę na chrupiący, odsączam z nadmiaru tłuszczu, kroję na mniejsze kawałki, jajka drobno kroję, wszystko mieszam, dodaję przyprawy jak do jajek z tuńczykiem. To chyba jedyna opcja, gdzie akceptuję majonez.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ja na koniec dnia standardowa jajowa, 5 jaj, 120g boczku, 30g sera żółtego, 30g pleśniowego i cześć
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Pierwsza to jajka z tuńczykiem i cebulą. W misce mieszamy całe jajka (ile chcemy), dodajemy tuńczyka z puszki, cała lub pół, dla mnie idealnie to pół puszki na 3 duże jajka. Dorzucamy pieprz, sól, paprykę ostrą, słodką, chilli i łyżkę musztardy, można też majeranek i ewentualnie liście rukoli. Smażymy jako placej, albo jajecznicę. Ale dobry shit wczoraj zrobilem, ale lepiej 6 jajek i dwie puchy bo tak to troche mało. Zrobiłem w stylu jajówy. W biedrze sa jakies trzypaki tunczykow za 10zł. I dobre jakosciowo nie tak ja ten shit co kiedys u nich.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l 6 jajek i 2 puchy to przecież ponad 100g białka na raz, nie za dużo w jednym posiłku?
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l A tynczyka w sosie wlasnym czy w oleju dawaliscie? Kiedys zrobilem tunczyka z makaronem i bazylia cos jak bolognese i bylo dobre.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Ja już różne opinie słyszałem, który lepsze. Niby lepiej, jak puszkowa ruba jest w sosie własnym.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Promo w Lidlu, za 24 ziki 1.2 kg masła. To z kawałkami orzechów urywa głowę - 95% orzechów, dla was pewnie mało spartakusy. 450 g słoik za około 8 złotych. Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez 2razyjot
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l A tynczyka w sosie wlasnym czy w oleju dawaliscie? Kiedys zrobilem tunczyka z makaronem i bazylia cos jak bolognese i bylo dobre. Tylko w sosie własnym
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l A ja sobie ćwicze, edukuje sie no i z tym mam najwiecej problemów bo przeczytam cos by za chwile znalezc opinie która wyklucza poprzednią. Dotyczy najczesciej zywienia. Pytanie takie: ile g białka na 100 g produktu uwazamy za dobrą czyli dużą ilosc?
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Wszelkie mięsa i ryby, twaróg, orzechy włoskie, nerkowce, brazylijskie.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l twaróg bym wyrzucił, znałem takich co jechali na serkach wiejskich bo im smakowały i gów.no to im dało. Chcesz miec miesnie, jedz mięso.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Tylko, że serek to nie to samo, co twaróg. Ja tam lubię na drugie śniadanie kostkę opitolić.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Serek to przetworzony twaróg. Twaróg lepszy nizs erek ale to dalej ten sam rodzaj białka. Chu.jowy. Tylko jajca i mincho Oczywiscie jak to kobik mawia nie idziesz na zawody wiec wiadomo jak smakuje mozna opitolic, z tym ze to słabe zrodlo bialka jednak
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Wielu profesjonalistów poleca twaróg jako urozmaicenie diety, więc to chyba nie do końca tak jest, że to guwniane białko. Wiadomo, diety się na tym nie opiera, ale prędzej pomoże, aniżeli zaszkodzi.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.