krupek 15 481 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Dużo ludzi tak robi, ja zjem o 6, a o 9 już mam ssanie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Jem o 4:00, 10:00, 15:00 i 19:00. Styka. Ale na kanapeczkach czy innych smieciach nie zajechalbym juz. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ja jem z 6 czy nawet 7 posiłków z tym, że mam jeszcze rozbite bo przecież mógłbym na raz zjeść pół kilo kury ale po co? Cytuj
Tankietka 24 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Teraz godoją , że wszystkie produkty zbożowe to morderca, nie tylko biały chlyb. Ja jadam dwa obfite posiłki dziennie, to niby źle. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ja jak przez trzy tygodnie jadłem zero glutenu to w końcu mi jelita normalnie zaczęły pracować, 2-3 zdrowe kupy dziennie, prawie zero piardów, a jak już się jakiś zdarzy to przynajmniej nie jebie rakiem, czy innym gunwem. Za to w niedzielę zjadłem gulasz na obiad i u kuzyna na urodzinach szarlotkę to mi odbyt na dwa dni zakorkowało i znowu jakieś brzydkie kaczątka wysrywałem. Pora się pogodzić, że nie toleruję glutenu i będę musiał żyć bez pizzy i makadolana, bo skończę jak dziadek i babcia z rakiem jelit Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Mam to samo,na redukcji praktycznie zero bąków.Ostatnio zjadłem kilka bułek z Lidla z awokado i już walę tak jakbym się od środka rozkładał. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Mam niestety to samo czasami czuję się jakbym gnił od środka. Teraz jestem na diecie białkowo-tłuszczowej i widzę ogromną poprawę. Wyrzuciłem wszystkie produkty zbożowe i prawie cały nabiał, na który też mam lekką nietolerancję. Jem głównie tłuste mięso, jaja i dużo warzyw głównie kiszonki. Na noc i po treningu zarzucam węgle odżywkę białkową i jakieś chudsze mięso. Taka dieta prawie Paleo świetnie działa na jelita. Polecam spróbować. Dla ciekawych mój typowy dzień jedzenia Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ogólnie wygląda spoko,olał bym tylko rzepakowy na rzecz kokosowego i kwaszonego ogórka zamienił na kiszonego. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Jasne jeśli mam możliwość zawsze wybieram ogórki i kapustę kiszoną, nie zawsze tylko jest dostępna w sklepach. Olej rzepakowy dzisiaj wyjątkowo dodałem do marynaty do żeberek, zazwyczaj używam innego tłuszczu. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Litwin, jak jesz na siłę i moc? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Litwin, jak jesz na siłę i moc? Dużo i słodko. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Dużo cukru? Ogólnie dużo węgli,w tym i cukru. Cytuj
kanabis 22 501 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ogólnie wygląda spoko,olał bym tylko rzepakowy na rzecz kokosowego i kwaszonego ogórka zamienił na kiszonego. Albo olej rzepakowy uniwersalny na olej rzepakowy prawdziwy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Stopniem przetworzenia,tyle że ostatnio czytałem że ciężko dostać u nas olej rzepakowy bez składników toksycznych-nie pamiętam nazwy związku. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Jade na smalcu. Yebac oleje. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 ta dieta to mi siadla chyba na banie, jak widze w robocie tych wszystkich ludzi, co sie zywia samymi kanapkami albo tym co jest w automacie to smiac mi sie chce "Białego chleba nie jesz no jak to przeciez sie nie da, niepolak :/" dobre jeszcze (pipi)enie jak w robocie po treningu jem jakies mieso z ryzem/makaronem i teksty ze obiad jem z rana, jakby tylko chleb mozna bylo wpierdalac. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 ta dieta to mi siadla chyba na banie, jak widze w robocie tych wszystkich ludzi, co sie zywia samymi kanapkami albo tym co jest w automacie to smiac mi sie chce "Białego chleba nie jesz no jak to przeciez sie nie da, niepolak :/" dobre jeszcze (pipi)enie jak w robocie po treningu jem jakies mieso z ryzem/makaronem i teksty ze obiad jem z rana, jakby tylko chleb mozna bylo wpierdalac. Jo, u mnie to samo bylo. Tak juz jest zakorzenione u nas, ze najlepsze sniadanie to chrupiacy chleb z czyms tam. Wszystko kwestia nawykow zywieniowych. Jak matka robila dzieciakowi kanapki na sniadanie to potem sam bedzie sobie je robil bo tak zostal nauczony. Poza tym kwestia finansowa tez odgrywa pewnie role. Jade na smalcu. Yebac oleje. Nie (pipi)ie Ci z patelni jak na nim smazysz? Kupujesz najzwyklejszy z biedry czy jakies uje muje? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Pewnie smalec z SFD, albo Treca. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Mam podobnie, szczególnie jak widzę, że ludzie na uczelni przez pół dnia potrafią zjeść wafelka, albo bułkę i nie być głodnym.to nie ludzie, to studenci. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Po jajkach mam zabójcze bąki. Chyba, że wpyerdalam z majonezem, to wtedy nie ma masakry w jelitach. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 (edytowane) Ja wlasnie po majonezie mam zawsze najbardziej okrutne (jem tylko winiary). Specyficzne, lekko ostre, ale jednoczesnie jakby lagodne i troche slodkawe. Trudne do zdefiniowania, ale niemozliwe do pomylenia z czymkolwiek innym. "Jadowite"- to slowo najlepiej oddaje istote rzeczy: wciagasz powietrze nosem, doslownie czujesz jak pomalu wedruje do pluc i od razu wiesz, ze stalo sie cos zlego. Wlasnie tak musza sie czuc ofiary broni chemicznej. Edytowane 6 kwietnia 2016 przez tommi 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Plugawy najzwyklejszy z biedry. Ewentualnie maslo klarowane choc te juz drozsze. Nie yebie bo duzo nie daje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.