Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ch.uj, ale to raczej fryzura odgórnie narzucona przez naturę i genetykę. Chyba, że Pan Piotr chodzi do fryzjera i mówi proszę mnie ogolić u góry na zero i boki zostawić na kloszarda.

Opublikowano

No tak ale Statham wcale lepiej z włosami nie wyglada niz pan Piotr wiec siłą rzeczy chyba kazdy wolałby sie na łyso oje.bac.

Swoja droga nigdy nie rozumiałem ludzi z takimi włosami ktorzy nie gola sie na łyso, góra 3mm tylko zostawiaja sobie Froncza xD 

Opublikowano

Ej jak to jest z alkoholem podczas silki? Duzo trace na niej osiągów itd? Bo na dłuższą mete nie wiem, sporo ostatnio pakuje, urosłem w siłę w cholere ( w mieśnie też...) no ale nic nie pije praktycznie. Szykują mi się dwa ostre wesela i 2 ostre kawalerskie :) i tak się zastanawiam czy wódka pita na nich duzo mi przeszkodzi :?

Opublikowano

Upośledzania wchłaniane glukozy(kac) i aminokwasów(katabolizm),po ostrym chlaniu organizm siłowo dochodzi z  tydzień czasu,także sam musisz podjąć decyzję.Plus że kalorie z alko są nie wchłaniane,bo organizm ich nie umie wykorzystać.

Opublikowano

.Plus że kalorie z alko są nie wchłaniane,bo organizm ich nie umie wykorzystać.

Są tacy co na kacu rekordy biją, bo mają dużo niewykorzystanej energii z alko

Zbyt wczesna godzina, Kubuś

Opublikowano

Ja uwielbiam i mógłbym jeść codziennie, ale niestety, makaron to sporo glutenu. Jeśli nie masz z tym problemu to nie widzę problemu, tyle że ryż brązowy, kasza gryczana, czy jęczmienna są bardziej wartościowe, bogatsze w magnez chociażby.

Opublikowano

Najtrudniejsze w diecie bezglutenowej jest... Powiedzenie rodzicom, że jest się gejem - R. Maklowicz. Tak było.

Czyli rodzice, ktorzy do 5 roku karmili mnie bezglutenowym zarciem z powodu podejrzenia celiaklii, uczynili mnie gejem :ZABA:

Stad dzis tak lubie kielbase.