Opublikowano 10 maja 20168 l No gdybym mial wybierac pomiedzy łysą glaca a kloszardem to tez wolałbym jednak łysa glace.
Opublikowano 10 maja 20168 l O ch.uj, ale to raczej fryzura odgórnie narzucona przez naturę i genetykę. Chyba, że Pan Piotr chodzi do fryzjera i mówi proszę mnie ogolić u góry na zero i boki zostawić na kloszarda.
Opublikowano 10 maja 20168 l No tak ale Statham wcale lepiej z włosami nie wyglada niz pan Piotr wiec siłą rzeczy chyba kazdy wolałby sie na łyso oje.bac. Swoja droga nigdy nie rozumiałem ludzi z takimi włosami ktorzy nie gola sie na łyso, góra 3mm tylko zostawiaja sobie Froncza xD
Opublikowano 10 maja 20168 l Ej jak to jest z alkoholem podczas silki? Duzo trace na niej osiągów itd? Bo na dłuższą mete nie wiem, sporo ostatnio pakuje, urosłem w siłę w cholere ( w mieśnie też...) no ale nic nie pije praktycznie. Szykują mi się dwa ostre wesela i 2 ostre kawalerskie i tak się zastanawiam czy wódka pita na nich duzo mi przeszkodzi :?
Opublikowano 11 maja 20168 l Upośledzania wchłaniane glukozy(kac) i aminokwasów(katabolizm),po ostrym chlaniu organizm siłowo dochodzi z tydzień czasu,także sam musisz podjąć decyzję.Plus że kalorie z alko są nie wchłaniane,bo organizm ich nie umie wykorzystać.
Opublikowano 11 maja 20168 l Są tacy co na kacu rekordy biją, bo mają dużo niewykorzystanej energii z alko
Opublikowano 11 maja 20168 l .Plus że kalorie z alko są nie wchłaniane,bo organizm ich nie umie wykorzystać. Są tacy co na kacu rekordy biją, bo mają dużo niewykorzystanej energii z alko Zbyt wczesna godzina, Kubuś
Opublikowano 11 maja 20168 l Są tacy co na kacu rekordy biją, bo mają dużo niewykorzystanej energii z alko xD
Opublikowano 11 maja 20168 l moim grzechem jest to, że lubię makaron, praktycznie każdy ;] Unikam białego, ale czy ten z biedry za 3 zł jest OK? np. 100-150g +200-250g ryzu brazowego na dzień.
Opublikowano 11 maja 20168 l To chyba najtańszy pełnoziarnisty makaron, albo na pewno jeden z tańszych. Od niedawna jest też wersja penne, którą bardziej lubię.
Opublikowano 11 maja 20168 l moje pytanie zatem jest takie: czy mozna go jeść codziennie, jako dodatkowe zrodło wegli złozonych poza brazowym ryzem/kasza? ;]
Opublikowano 11 maja 20168 l Ja uwielbiam i mógłbym jeść codziennie, ale niestety, makaron to sporo glutenu. Jeśli nie masz z tym problemu to nie widzę problemu, tyle że ryż brązowy, kasza gryczana, czy jęczmienna są bardziej wartościowe, bogatsze w magnez chociażby.
Opublikowano 11 maja 20168 l Najtrudniejsze w diecie bezglutenowej jest... Powiedzenie rodzicom, że jest się gejem - R. Maklowicz. Tak było.
Opublikowano 11 maja 20168 l Chorób się nie wybiera. Też byś pewnie wziął coś innego zamiast upośledzenia umysłowego, gdybyś mógł.
Opublikowano 11 maja 20168 l No, nie warto być pazernym bo pozbierales wszystko co było. Jeszcze w sumie na pedała wyglądasz.
Opublikowano 11 maja 20168 l Najtrudniejsze w diecie bezglutenowej jest... Powiedzenie rodzicom, że jest się gejem - R. Maklowicz. Tak było. Czyli rodzice, ktorzy do 5 roku karmili mnie bezglutenowym zarciem z powodu podejrzenia celiaklii, uczynili mnie gejem :ZABA: Stad dzis tak lubie kielbase.
Opublikowano 13 maja 20168 l Ciekawy sposób na twraóg http://www.dieta-sportowca.com.pl/2014/11/cudowna-pasta-dr-budwig.html Zrobiłem sobie taką pastę z dodatkiem czosnku, imbiru i pieprzu. Wyszła bardzo dobra polecam.
Opublikowano 15 maja 20168 l Przecież twaróg jest kozacki , jak batona kostkę w łapę w drugą łapę kubek picia i jest zabawa.