wronerro 257 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Serek wiejski z wpc robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 517 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Do twarogu dwie lyzki mleka zeby nie byl taki suchy, szczypiorek albo rzodkiewka, do tego chleb razowy i nic wiecej mi nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 449 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Teraz są spoko homogenizowane od Maluty, sporo białka mają i dobre. To samo Grani od Piątnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Czasami oddaję krew charytatywnie i mam pytanie co do posiłku po takiej czynności. Co dokładnie zjeść? Jednego razu zjadłem posiłek złożony z brązowego ryżu i mięsa, co nie dało mi za bardzo energii, bo to jednak złożone i wolno uwalniana siła, więc i tak wpadła ta czekolada. Wolałbym jednak uniknąć wchłaniania całej na raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 154 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Też oddawałem ale nie zauważyłem wpływu posiłku na wzrost mocy,po prostu musi się ta ilość krwi odbudować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 449 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ile trzeba oddać krwi, żeby zostać honorowym dawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 https://krwiodawcy.org/odznaki-zasluzony-honorowy-dawca-krwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 154 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ile trzeba oddać krwi, żeby zostać honorowym dawcą? Ja oddałem 3 l i już mam legitymację HDK,ale przywileje są chyba od 18 l. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Legitymację ma się od razu w sumie (ja za 1 dostałem), przywileje zależy od urzędów ale np w poznaniu juz od 5l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 620 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Podobno jak się bierze suplementy to nie można oddawać krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 536 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 2 razy chciałem oddać i za każdym razem 13,9 hemoglobiny, a norma od 14 i nie wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 154 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ja tak miałem jak za często oddawałem,z suplami zależy jakie,bo chelatowane żelazo to tez suplement a trza brać na płytki krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Są tacy co na kacu rekordy biją, bo mają dużo niewykorzystanej energii z alko xD to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 154 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 A na jakiej zasadzie wykorzystujesz alko jako energię?Pomijam fakt że potoczny kac to upośledzenie wchłaniania glukozy i aby strawić alko organizm zużywa nawet glikogen wątrobowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 277 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Energie organizm to czerpie z weglowodanow i tluszczy. Puste kalorie z alko musza byc spalane w pierwszej kolejnosci bo sa puste i organizm ich nie ma jak wykorzystac. Na kacu bic rekord w martwym czy przysiadach. Polecam od razu zarezerwowac miejsce na sorze. Jak moze byc energia z alko wogole niewykorzystana po nocy skoro organizm spala ja w pierwszej kolejnosci. Ona nie zalegabo nie ma zadnych wartosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Są rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Post pod postem ale na czym najlepiej smażyć? Zdarza mi się kilka razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 277 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ja osobiscie smaże na patelni i cenie sobie ten sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 517 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 dietetycznie to niby na tych szprejach pam, ale ja pieke albo gotuje, smaze tylko jajecznice ale to na tlustym boczku albo salami i z tego sie tluszcz wytapia. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Maslo klarowane i olej kokosowy nie rafinowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 olej koko ten z biedry 12zl za 500g Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ale to jest rafinowany czyli huyowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 046 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 czemu huyowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 154 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Bo nie ma takich właściwości pro zdrowotnych jak ten nie rafinowany,nie kwasu laurynowego który jest przeciw bakteryjny/grzybiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 czemu huyowy? bo rafinowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.