Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 407,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Do twarogu dwie lyzki mleka zeby nie byl taki suchy, szczypiorek albo rzodkiewka, do tego chleb razowy i nic wiecej mi nie trzeba.

Opublikowano

Teraz są spoko homogenizowane od Maluty, sporo białka mają i dobre. To samo Grani od Piątnicy

Opublikowano

Czasami oddaję krew charytatywnie i mam pytanie co do posiłku po takiej czynności. Co dokładnie zjeść? Jednego razu zjadłem posiłek złożony z brązowego ryżu i mięsa, co nie dało mi za bardzo energii, bo to jednak złożone i wolno uwalniana siła, więc i tak wpadła ta czekolada. Wolałbym jednak uniknąć wchłaniania całej na raz :D

Opublikowano

Też oddawałem ale nie zauważyłem wpływu posiłku na wzrost mocy,po prostu musi się ta ilość krwi odbudować.

Opublikowano

Ile trzeba oddać krwi, żeby zostać honorowym dawcą?

Ja oddałem 3 l i już mam legitymację HDK,ale przywileje są chyba od 18 l.

Opublikowano

Legitymację ma się od razu w sumie (ja za 1 dostałem), przywileje zależy od urzędów ale np w poznaniu juz od 5l

Opublikowano

2 razy chciałem oddać i za każdym razem 13,9 hemoglobiny, a norma od 14 i nie wzięli :(

Opublikowano

Ja tak miałem jak za często oddawałem,z suplami zależy jakie,bo chelatowane żelazo to tez suplement a trza brać na płytki krwi.

Opublikowano

Są tacy co na kacu rekordy biją, bo mają dużo niewykorzystanej energii z alko

xD

to prawda

Opublikowano

A na jakiej zasadzie wykorzystujesz alko jako energię?Pomijam fakt że potoczny kac to upośledzenie wchłaniania glukozy i aby strawić alko organizm zużywa nawet glikogen wątrobowy.

Opublikowano

Energie organizm to czerpie z weglowodanow i tluszczy. Puste kalorie z alko musza byc spalane w pierwszej kolejnosci bo sa puste i organizm ich nie ma jak wykorzystac.

Na kacu bic rekord w martwym czy przysiadach. Polecam od razu zarezerwowac miejsce na sorze.

Jak moze byc energia z alko wogole niewykorzystana po nocy skoro organizm spala ja w pierwszej kolejnosci. Ona nie zalegabo nie ma zadnych wartosci.

Opublikowano

Ja osobiscie smaże na patelni i cenie sobie ten sposób.

Opublikowano

dietetycznie to niby na tych szprejach pam, ale ja pieke albo gotuje, smaze tylko jajecznice ale to na tlustym boczku albo salami i z tego sie tluszcz wytapia.

Opublikowano

Bo nie ma takich właściwości pro zdrowotnych jak ten nie rafinowany,nie kwasu laurynowego który jest przeciw bakteryjny/grzybiczny.

Opublikowano

czemu huyowy?

bo rafinowany