Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BjpIMCS.jpg

U mnie na dzialeczce juz po truskawkach i czeresniach, teraz obrodzilo w pyszne maliny i jeżyny. 

Ale juz je zjadłem. Mam jeszcze od cholery czerwonej porzeczki ale nie wiem co z nia zrobic, moze jakis serniczek je.bne. 

• Plusik 1
Opublikowano

Własnie to taka hybryda jest. Mam tez hybryde agrestu z czarna porzeczka. Wyglada jak ciemny agrest ale smakuje jak czarna porzeczka cąłkiem smaczne. Te jezynomaliny chyba slodsze troche niz zwykle jazyny. Napewno zdrowe jak kazdy owoc ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz jakieś inne tipy na zdrowe jelita oprócz tego grzybka kefirowego? Kefiry, maślanki to dla mnie rzeczy " nie lubię, nigdy nie jadłem", a nie ukrywam, że o jelita powinienem zadbać, bo mam lekkie problemy :/

Opublikowano

ciezka sprawa robienie tej masy zeby sie nie zalac jak swinia. Jak mialem 3x trening silowy i 2x bieganie po 30 minut to waga fajnie do przodu, wy(pipi)alem bieganie bo wrocilem na karate, 4 treningi po 2h i waga w miejscu, trzeba cos dorzucic ;/

Opublikowano

Jak jeść BCAA żeby nie zwymiotować?

Nigdy nie byłem wybredny, zawsze wszystko zjadałem. Różne leki, gorzkie, śmierdzące. Wszystko zjadałem. Jednak przy BCAA wysiada. Od razu mnie na wymioty zbiera. Obrzydlistwo :P

Mam wersję tzn  "Pure" czyste, bez dodatków smakowych, słodzików itp. Z Ostrovitu.

Próbowałem wg przepisu z wodą rozrobić. Niestety robi się duża piana. Wodę wypijam ale żeby tą pianę zjeść to masakra.

Chciałem na sucho sam proszek przełknąć szybko ale też nie daję rady.

Chciałbym to zjeść w ramach postu więc z jakimś shakiem odpada.