Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jem twaróg, pije białko, gazów brak. Tylko nie białko z mlekiem bo to mnie czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 wczoraj Karmowskiego na zywo ogladalem z nudow, strasznie jedzie po nabiale, ze (pipi) do dupy i nie jesc. Sam wywalilem juz dawno z diety twarog, bo gazy po nim mialem.Zachwalałby, gdyby nabiał produkowała firma Trec. Haha w samo sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No nie, wręcz przeciwnie. Mówią jedynie, że mają się kalorie i makroskładniki zgadzać, a czy białko jest z makaronu, hamburgera, twarogu, czy kurczaka nie ma dla nich większego znaczenia. No biorac sterydy jak w ich przypadku to ma mniejsze znaczenie , ale nie kazdy sie ma zamiar kluc Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Będąc na bombce to nie ma najmniejszego znaczenia, Jeśli apteczny i masz gen to porobi cię na ciastkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Przestań z tym aptecznym KoBik bo siejesz dezinformację. Jest kilka dobrych labów poza apteką i dziki rosną na nich zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Przestań z tym aptecznym KoBik bo siejesz dezinformację. Jest kilka dobrych labów poza apteką i dziki rosną na nich zdrowo. Podobno Balkan jest taki pół apteczny. Jem twaróg, pije białko, gazów brak. Tylko nie białko z mlekiem bo to mnie czyści. Nabiał jest fantastyczny. Oczywiście to mięso jest kapitalnym źródłem protein, ale w kuchni, tak jak w łózki, nie powinny być monotonii. Chyba, że finezja i umiejętności kogoś kończą się na rozdrobnieniu kostki twarogu chudego nad makaronem. Osobiście (o czym już kiedyś wspominałem) ok litr mleka dziennie piję. Najzwyczajniej w świecie lubię. Szejki tylko na mleku (chyba, że aktualnie mam Carnivor z MuscleMeds). Twarogu jem sporo i problemu z formą, ani z wycieczkami do toalety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dlatego gurwa tu nie ma schematu a ludzie chca robic to samo co inni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 To raczej są okresy KoBik gdzie dany lab robi dobre koksy. Czasem sprawdzony przez lata potrafi się popsuć. W aptecznym wiadomo, że pewniak ale to nie tak, że tylko apteczny koks kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 TYLKO ZBILANSOWANA DIETA Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 TYLKO ZBILANSOWANA DIETA I DRES Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Nie no jak cukieraski to już wolę normalnie jak człowiek czekoladę opędzlować, albo jakiś torcik sobie bezglutenowy upichcić. Takie pół czekolady szybkowchłanialnej po siłowni i już mam bicka ponad 36cm jeśli mama dobrze zmierzyła. I nawet kreatyny nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 CZEKOLADA TO TYLKO 85% MOSER ROTH ALBO WAWEL 90% i dres Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dobry dresik to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Nie no jak cukieraski to już wolę normalnie jak człowiek czekoladę opędzlować, albo jakiś torcik sobie bezglutenowy upichcić. Takie pół czekolady szybkowchłanialnej po siłowni i już mam bicka ponad 36cm jeśli mama dobrze zmierzyła. I nawet kreatyny nie biorę. Niestety zasmucę ciebie że nie jest Ze względu na tłuszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No nie, wręcz przeciwnie. Mówią jedynie, że mają się kalorie i makroskładniki zgadzać, a czy białko jest z makaronu, hamburgera, twarogu, czy kurczaka nie ma dla nich większego znaczenia. No biorac sterydy jak w ich przypadku to ma mniejsze znaczenie , ale nie kazdy sie ma zamiar kluc No wiadomo, każdy kto wygląda lepiej od Ciebie jest na sterydach. Ja pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Z 36 cm w bicu? Nie no bez zartow Taka ges wyscigowa na sterydach chyba ze Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 https://www.google.pl/search?q=Owca+wk&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjSh7vc4MzOAhWKiCwKHfzSASEQ_AUIBygB&biw=768&bih=1024#imgrc=ED-oaV1KIJ7EgM%3A Zrobione na bialku z makaronu i twarogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Robercik też mi podpada, ale reszta imo 100% natural Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ta cala polska scena jutubowa to banda idiotow, dodac do tego SIEMANO PREZESIE KULTURYSTYKI STOPRO, mam hamerykanski akcent wygladam jak kupa ale krytykuje wszystko co sie rusza. z WK czasem obejrze Sakera i jego wywody na temat biomechaniki i Undre (bo Litwin polecil). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Robercik też mi podpada, ale reszta imo 100% natural Owca tez nie jest natural. Ogolnie wiekszosc z nich nie, juz nie chodzi o sama mase miesniowa ale progres jaki zrobili w krotkim czasie, Zobacz na owce w 2013r. W dodatku juz kij w wielkoscia masy miesniowej bo taka da rade miec i na sucho ale nie przy takim bf. Nie utrzymałby tak duzej masy miesniowej przy wysuszeniu na tak wysokim poziomie jak przy starcie. Nie zebym ich za to gnebił bo kozak wygladaja ale biorac takie rzeczy organizm wiecej wybacza, owca tez jest moim zdaniem ekto ktory ma w chu.j zapotrzebowania energetycznego wiec to tez ma wplyw na to ze gada głupoty "jedz co chcesz". Moze nie głupoty ale to nie odnosi sie do kazdego, sam mam kuzyna co wpier.dala dwa kebaby na raz a ma kostke na brzuchu, ja zjem jednego i juz ide plakac do kąta ze zgrzeszyłem mimo ze ja spalam codzien rano 500kcal cardio a on dupy nie ruszy. W dodatku musieli cos wykombinowac jako chłyt marketingowy bo by sie chłopaki nie przebili na tym ze mowili by jedz ryz z kurczakiem a bedziesz duzy bo tak gada kazdy. Inaczej tez jest na amsie a inaczej na rzezbie. Sam zobaczysz jak zaczniesz robic miesnie czy jakosc bialka czy wegli nie ma znaczenia. Kolega rzezbiarz Shen juz sie o tym przekonał ze to nie takie hop siup z budowaniem czystej masy. Takze pozegnaj sie z żyłką na brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Budowanie czystej masy jest jak szukanie swietego Graala. Bedac chlopkiem roztropkiem (naturalem - jak my wszyscy) praktycznie nie da sie zrobic CZYSTEJ masy. Mase zrobisz jak najbardziej ale kazdy wie jaka ona bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mam jednego zioma z dobrym genem, ile by nie wpierdalał to sie zalac nie moze, kawał dzika z niego. Ja licze kazda kalorie bo mi zaraz w brzuch idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Moj szwagier (22 lata, ekto w chooy, 3 treningi pilki noznej + 4 dni silki ze mna). 192 cm i 77 kg. Aktualnie zre po 4 -4,2k w tym dobija cukrami prostymi o waga lekko drga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi