Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Same here. Wygladalo na gunwo w panierce i zignorowalem, a tu 25g białka.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 402,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Teraz po skladzie widzę, na foto jednak tak wygladalo.

Opublikowano

Gdzie to to w biedrze?

A dobra widze z biedry. Sprawdzimy. Smakowe chociaz Liti?

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Tak, bjedra. Zaraz ide i tak to oszamam na kolacje jak będzie.

Edyta: srednio oplacalne, 7 zl za 240g za przetworzone papu, to wole juz cycek świeży nasmarowac ziołami i na patelnie.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Gdzie to to w biedrze?

A dobra widze z biedry. Sprawdzimy. Smakowe chociaz Liti?

Dla mnie dobre,z ketchupem jak frytki.

Tak, bjedra. Zaraz ide i tak to oszamam na kolacje jak będzie.

Edyta: srednio oplacalne, 7 zl za 240g za przetworzone papu, to wole juz cycek świeży nasmarowac ziołami i na patelnie.

Ok bo to nie ma być podstawa diety,tylko cheat cheat meala.

Opublikowano

No tak, ale wg składu to po prostu 2x droższy cyc z kurczaka, tylko że pokrojony w belki, więc żadna odskocznia od normalnego żarcia :usmiech:

Opublikowano

No tak, ale wg składu to po prostu 2x droższy cyc z kurczaka, tylko że pokrojony w belki, więc żadna odskocznia od normalnego żarcia :usmiech:

Jadłeś?Bo dla mnie jak frytka smakuje.Okazało się że jest panierka,ale ziołowa i jakby z jajka.

Opublikowano

Skoro smakuje jak frytka, to wolę frytki po 5 zł za kilogram xD

Opublikowano

No tak bo mięso to to samo co ziemniak.Na wszystkie przekąski tak marudzisz czy tylko teraz?Ja nie wiem ze jak ludzie wpierdalają cheaty to nie rozwodzą się nad ceną tylko nad smakiem,jak tu coś jest dobre smakowo i składowo,to nagle za drogie :/

Opublikowano

Patrząc na ten skład to w sumie nie nazwałbym tego czitem. T 5g / W 1g / B 25g. To good shit pod kątem makro.

Na czita to wolę Moa.

I nie denerwuj się już tak, jak tylko odrobinkę pokomentuję żarełko z biedzi :*

Opublikowano

No bo napisałeś że to żadna odskocznia,a dla mnie smakują dobrze(szczególnie z ketchupem) przy zachowaniu fajnych makrosów.

Opublikowano

Exel z kosztami kłóci się z exelem z makrosami, co wygra

Opublikowano

Wygra angus stejk albo kanapka New Yorker z Pastrami. Excel ma dyspensę na takie wydatki.

Opublikowano

KUpiłem tego dipa czoko na probe. 15zl w sklepie Bodyhouse, taniej niz na allegro. Zeby to chociaz znosne bylo to mi wystarczy, by zabijać ochotę na słodycze.

Edit: myślałem, ze posty się skleją ;(

Edit2: pierwsza łyżeczka: "mniam, nawet kakaowe". Chwila pozniej, mózg przeprocesowal: "robi sie gorzkie, jak lekarstwo, metaliczne".

Lepiej zjesc łyżeczkę prawdziwej nutelli i wejsc po schodach z 10x by to spalić :f

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

właśnie zjadłem te kurczakowe frytki. Całkiem niezłe, polecam posypać jakąś przyprawą, bo chyba nie są doprawiane. 

kurczakowe frytki, zwykłe frytki, fasolka szparagowa i na talerzu sporo się dzieje.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

KUpiłem tego dipa czoko na probe. 15zl w sklepie Bodyhouse, taniej niz na allegro. Zeby to chociaz znosne bylo to mi wystarczy, by zabijać ochotę na słodycze.

Edit: myślałem, ze posty się skleją ;(

Edit2: pierwsza łyżeczka: "mniam, nawet kakaowe". Chwila pozniej, mózg przeprocesowal: "robi sie gorzkie, jak lekarstwo, metaliczne".

Lepiej zjesc łyżeczkę prawdziwej nutelli i wejsc po schodach z 10x by to spalić :f

Mowilem, fajny aromat poczatek smaku fajny a potem jak juz przelykasz nakur.wia chemia :/ dlatego sprobuj np z twarogiem, ale tylko cieniutko posmarowac

Opublikowano

Ciekawość zwyciezyla :]

Teraz dla zdrowej odmiany kupie frytki z kurczaka xd (bez szydery).

Opublikowano

Jezu niedobrze mi od 2 lyzek tej brązowej galarety xD

Edit: czemu sie nie skleilo wrr :[ to ma jakis time limit krotki

Opublikowano

No napewno nie 6 minut misiu. Co ty yakubu?

Opublikowano

Myslalem ze e n g i n e forum i do kwadransa da skleic posta, o ile nikt się nie wetnie ;_;

Opublikowano

6 tygodni od konca redukcji, w tym dwa tygodnie choroby i przytylem 4kg i 3 cm w pasie xD

Choc troche dziwne bo wymiary mam podobne jak swego czasu w trakcie redu a waze 2kg wiecej.

Moze poszlo w benis

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Mi w pierwszych tygodniach po redu przybylo 3cm w pasie i teraz w miejscu stoi, a w lapie juz ponad 4cm od marca.