Skocz do zawartości

Odżywianie


Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecasz jakiś konkretny? Lecisz na beztłuszczowym? Akurat ja tłuszczów w diecie chyba nie powinienem unikać, śniadania jadam zwykle białkowo-tłuszczowe. Dasz linka do tego, którym sprejujesz? 

Opublikowano

Nie licze ale grubo ponad miech. A smaze 3 razy dziennie.

 

Wystarczy lekko psiknac i pokryc patelnie zeby bylo ok. Nie ze nakur.wiac jak reksona pod pachami. Zero przylegania , przypiekania. Dobra opcja. Ja juz napewno nie zmienie na smazenie na jakims plynnym oleju

Opublikowano (edytowane)

Ja jem glownie pieczone i gotowane, smazone w weekend jak mam czas. No to dosyc ekonomiczne jest, zamowie sobie na probe.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

No a ja wlasnie tylko smazone. Nie gotuje miesa czy jajec. Ani nie pieke. Za gotowanym nie przepadam a pieczenie zbyt czasochlonne dla mnie.

 

Zamow sobie, nie sadze zebys sie zawiodl. Choc skoro mowisz ze tylko w weekend to raczej ciekawostka ale bedziesz wiedzieal o co kaman ;)

Opublikowano

Skoro zmielone mięso po dwóch dniach w lodówce zaczyna śmierdzieć kupą to się nie dziw, że te pakowane mięsa są nafaszerowane chemią. Trza było sobie do rzeźnika iść i poprosić panią żeby zmieliła świeży kawałek :czesc:

Opublikowano

 

- fat free cooking

- tłuszcz: 0

- skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny

7656283.jpg

 

To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej?

 

Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD

 

 

  • Plusik 1
Opublikowano

 

- fat free cooking

- tłuszcz: 0

- skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny

7656283.jpg

 

To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej?

 

Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD

 

Ludzie robiacy na tym forme musza sie mylic.

 

Ja uzywam klarowanego i smalcu. Smaze tylko mieso i jajowe z rana. Reszta parowóz.

Opublikowano

Oczywiscie na logike yakuby im wiecej tluszczu na patelni tym zdrowiej. Spoko.

Widzialem jak ronnie coleman psikal tym po payelni. Pewnie sie nie zna.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...