Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecasz jakiś konkretny? Lecisz na beztłuszczowym? Akurat ja tłuszczów w diecie chyba nie powinienem unikać, śniadania jadam zwykle białkowo-tłuszczowe. Dasz linka do tego, którym sprejujesz? 

Opublikowano

Nie licze ale grubo ponad miech. A smaze 3 razy dziennie.

Wystarczy lekko psiknac i pokryc patelnie zeby bylo ok. Nie ze nakur.wiac jak reksona pod pachami. Zero przylegania , przypiekania. Dobra opcja. Ja juz napewno nie zmienie na smazenie na jakims plynnym oleju

Opublikowano (edytowane)

Ja jem glownie pieczone i gotowane, smazone w weekend jak mam czas. No to dosyc ekonomiczne jest, zamowie sobie na probe.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

No a ja wlasnie tylko smazone. Nie gotuje miesa czy jajec. Ani nie pieke. Za gotowanym nie przepadam a pieczenie zbyt czasochlonne dla mnie.

Zamow sobie, nie sadze zebys sie zawiodl. Choc skoro mowisz ze tylko w weekend to raczej ciekawostka ale bedziesz wiedzieal o co kaman ;)

Opublikowano

Skoro zmielone mięso po dwóch dniach w lodówce zaczyna śmierdzieć kupą to się nie dziw, że te pakowane mięsa są nafaszerowane chemią. Trza było sobie do rzeźnika iść i poprosić panią żeby zmieliła świeży kawałek :czesc:

Opublikowano

- fat free cooking

- tłuszcz: 0

- skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny

7656283.jpg

To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej?

Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD

• Plusik 1
Opublikowano

- fat free cooking

- tłuszcz: 0

- skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny

7656283.jpg

To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej?

Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD

Ludzie robiacy na tym forme musza sie mylic.

Ja uzywam klarowanego i smalcu. Smaze tylko mieso i jajowe z rana. Reszta parowóz.

Opublikowano

Oczywiscie na logike yakuby im wiecej tluszczu na patelni tym zdrowiej. Spoko.

Widzialem jak ronnie coleman psikal tym po payelni. Pewnie sie nie zna.