Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro idę na siłownię na 10:30, a na 14:00 na piłkę. Co zjeść po siłowni żeby mieć siłę na piłeczkę, nie porzygać się i strzelić dużo bramek? Jakieś ciastka owsiane, banany i zapić białeczkiem?

Opublikowano

Ok zalozmy ze nie skomemtujemy tego czasu xD

To w sumie bialeczko i bananki od razu po, a np jakbys sie wyrobil to o 13 mozna by opendzlowac jakis kurczak z ryzem, makaronem czy kaszka, raczej przez godzine powinien ci sie ulozyc i akurat na pilke bys mial sile. Ewentualnie pier.dol to i idz po silce od razu na quritto do kfc . I tak spalisz a kalorie beda cie trzymac napewno jeszcze na pilce.

JEDZ CO CHCESZ SZCZELAJ ILE CHCESZ

Opublikowano

Dzięki Kabi, chyba się wybiorę do maka, bo kilkaset metrów obok jest :lapka:

Dzięki Błażej, ale jednak wolę nie wyglądać jak gry na xboxa. Btw, śmiechłem jak obejrzałem dziś q&a squats&milk xd

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zmieniając temat, wczoraj kupiłem w kauflandzie naleśniki ze szpinakiem firmy virtu. Dzisiaj je zabrałem do roboty i właśnie opędzlowałem, kurde no polecam. Na redukcji będę się tym objadał jak poiebjon.

400g - 552kcal, 20g fatu, 72g węgli, 18,8g białka. Smakują wyjobiaśnie nawet bez podgrzewania ani nic.

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

No ta, ale pewnie cukru w ch.uj, a na redukcji skoków insuliny się raczej unika. Poza tym, ja mam założenie, że jak prowadzę zdrowyvtryb życia to raczej przetworzonego żarcia unikam.

Opublikowano (edytowane)

No ten fakt już pominąłem, bo makro jak w ciężkim gainerze.

Jak faktycznie tak mało cukru to może i ciekawy skład, tyle, że nie na redukcję.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

To moze inaczej, jakosci tych makrosow i laczenia. Np wegli w dodatku z wysokim ig z tluszczami. Oczywiwcie jak sie jada 3500 kcal na redukcji to ma prawo to nie miec znaczenia. Ale nie kazdy ma taki ultra metabolizm jak ty panie Yakier