Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Z batatów z serii Deluxe z Lidka to są sztosy dopiero. A tak, to najlepsze warzywne chipsy jakie jadłem to akurat w Szkocji. Mix buraków, selera, marchewki i czegoś jeszcze, przyprawione solą morską i ziołami. Ło jezu, ale pyszne.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 403,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

chipsy to są z ziemniaków skąpane w głębokim tłuszczu i okraszone starannie dobranymi przyprawami. Zaraz właśnie takie otwieram, top chipsy kebabowe :lapka:

Opublikowano

Ale z całym szacunkiem psuć sobie cheata top chipsami to nieporozumienie. Mi te lays z pieca wchodzą ale szkoda, że nie rozbudowali oferty smaków.

Opublikowano

Wiórowate są takie. Jak już się dojeżdżać chipsami to porządnymi, Top Chipsy są git, choć już nie pamiętam, kiedy ostatni raz jadłem.

Opublikowano

Mi ta konsystencja bardziej robi jak chipsy stawiają opór przy gryzieniu. No i przyprawy w paprykowym są najlepsze, nie znam takich drugich. Mi leżą jak cholera.

Opublikowano

u mnie to żaden cheat, miałem ochotę, byłem w sklepie, kupiłem, zażyłem.  Jutro 30 km biegu, więc śladu po nich nie będzie ;)

no te prosto z pieca są świetne, ale mogli by smaki dorzucić, jakiś pikantny najlepiej

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

nie wiem, nie mierzyłem i nie planuje :P wrzucałem nie dawno fotę, trochę tłuszczyku jest, nie wysuszyłem się do cna :D właśnie dlatego pozwalam sobie na różne różności żeby nie zniknąć całkowicie. Te 30 km to pierwszy raz będę biegł, styczeń miał być mocny kilometrażowo i jest, w lutym będzie bardziej szybkość robiona. 

jak jutro zrobię te 30 to tydzień zamknę na 90 km.

Opublikowano

Ja ten tydzień zamknąłem na 36, 2 razy bieganie i 2 razy siłownia i myślałem, że to sporo... ale już wiem, że nie. Jedbak takiej mocy w nogach jeszcze chyba nigdy nie miałem.

Opublikowano

36 na 2 razy to i tak dużo. 4 treningi w tyg jest spoko, ale już nie zaśmiecajmy tematu :)

Opublikowano

Db cooper ma body fat zero

Opublikowano

Ostatnio to 10 jaj mi schodzi przez 2 tygodnie. Jakos nie mam ochoty.

No ale zawsze jakis sladowy dodatek jaj jest jeszcze w codziennym zarciu.

Edytowane przez _Red_