Opublikowano 28 stycznia 20178 l Z batatów z serii Deluxe z Lidka to są sztosy dopiero. A tak, to najlepsze warzywne chipsy jakie jadłem to akurat w Szkocji. Mix buraków, selera, marchewki i czegoś jeszcze, przyprawione solą morską i ziołami. Ło jezu, ale pyszne.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l chipsy to są z ziemniaków skąpane w głębokim tłuszczu i okraszone starannie dobranymi przyprawami. Zaraz właśnie takie otwieram, top chipsy kebabowe
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Ale z całym szacunkiem psuć sobie cheata top chipsami to nieporozumienie. Mi te lays z pieca wchodzą ale szkoda, że nie rozbudowali oferty smaków.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Wiórowate są takie. Jak już się dojeżdżać chipsami to porządnymi, Top Chipsy są git, choć już nie pamiętam, kiedy ostatni raz jadłem.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Mi ta konsystencja bardziej robi jak chipsy stawiają opór przy gryzieniu. No i przyprawy w paprykowym są najlepsze, nie znam takich drugich. Mi leżą jak cholera.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l u mnie to żaden cheat, miałem ochotę, byłem w sklepie, kupiłem, zażyłem. Jutro 30 km biegu, więc śladu po nich nie będzie ;) no te prosto z pieca są świetne, ale mogli by smaki dorzucić, jakiś pikantny najlepiej Edytowane 28 stycznia 20178 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 28 stycznia 20178 l nie wiem, nie mierzyłem i nie planuje :P wrzucałem nie dawno fotę, trochę tłuszczyku jest, nie wysuszyłem się do cna :D właśnie dlatego pozwalam sobie na różne różności żeby nie zniknąć całkowicie. Te 30 km to pierwszy raz będę biegł, styczeń miał być mocny kilometrażowo i jest, w lutym będzie bardziej szybkość robiona. jak jutro zrobię te 30 to tydzień zamknę na 90 km.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Ja ten tydzień zamknąłem na 36, 2 razy bieganie i 2 razy siłownia i myślałem, że to sporo... ale już wiem, że nie. Jedbak takiej mocy w nogach jeszcze chyba nigdy nie miałem.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l 36 na 2 razy to i tak dużo. 4 treningi w tyg jest spoko, ale już nie zaśmiecajmy tematu :)
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Ostatnio to 10 jaj mi schodzi przez 2 tygodnie. Jakos nie mam ochoty. No ale zawsze jakis sladowy dodatek jaj jest jeszcze w codziennym zarciu. Edytowane 29 stycznia 20178 l przez _Red_
Opublikowano 2 lutego 20178 l próbował ktoś koktajlu z surowej wątróbki? Składniki:100-150 g surowej wątróbki2 średnie dojrzałe banany125 g malinszczypta cynamonu i kurkumy http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/dietoterapia-koktajl-z-watrobka-i-bananem,197306.html