Opublikowano 9 lutego 20178 l No zobaczymy. Ciekaw jestem ile kg po redukcji zostanie. Gdybym tak z 72 wazyl to by bylo fajnie.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Nie wiem o co pytasz, obcialem ryz o 150g kazdego dnia i wy(pipi)alem owoce.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ale co 120 tys ludzi i każdemu inny wariant jedzenia ? ;) Wiadomo wrzuca gotowca,później jak chcesz zmianę to dopłata i nowy wariant,tak robi każdy dietetyk. No, ale ryż i kurczqk na zmianę z jajkami i tuńczykiem to raczej średnia dieta. Potem są właśnie opinie i przekonania ludzi, że dieta musi być monotonna i nudna, a tak przecież nie jest.
Opublikowano 9 lutego 20178 l kumpel ma diete od karmowskiego, sam kurczak w kilku postaciach i ryba jakby wolowina czy swinia nie istnialy
Opublikowano 9 lutego 20178 l Jedzenie codziennie np. 100 gram orzechów arachidowych spowoduje np. nagły zgon albo inne powikłania zdrowotne?
Opublikowano 9 lutego 20178 l Jest spora szansa, że nie umrzesz, ale zależy co jeszcze jesz w ciągu dnia. 100g fistaszków to ponad 600kcal i blisko 50g tłuszczu. Jeśli jeszcze prażone z solą, to możesz sobie ciśnienie podnieść.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Fistaszki to rodzaj fasoli,średnio codziennie tyle fitoestrogenów dostarczać ;) No i trzeba uważać na ich pleśń,bardzo rakotwórcza.
Opublikowano 9 lutego 20178 l kombinuje jak tu podbić kalorie w robocie, ciężko czasem usiąść jak człowiek i zjeść normalny posiłek a takie orzeszki, słonecznik czy pestki dyni potrafią uratować dzień.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Mam dla was swietny przepis 60 gram masła orzechowego 20 gram żelatyny 400 ml wody 52 gramy białka, oczywiscie najlepszy bedzie słony karmel Najpierw w ciepłej wodzie miksujemy 20 gram żelatyny,później masło i na końcu białko.Wlewamy do formy i na 3-4 h do lodówki.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Banan, masło orzechowe plus trochę płatków owsianych, zalać mlekiem i zblendować = Sam koktail bananowy mi sie przejadł, ma ktoś jakieś sprawdzone przepisy?
Opublikowano 11 lutego 20178 l Jedzenie codziennie np. 100 gram orzechów arachidowych spowoduje np. nagły zgon albo inne powikłania zdrowotne? Arachidowych nie ale z tego co pamietam brazylijskich juz moze zaszkodzic mocno. Shen co to jest 4 dzien , zobaczysz jak dojdziesz do momentu w ktorym kalorii nie bedzie gdzie ucinac i nie dosc ze ich malo to jeszcze bedzie trzeba aero wlaczyc. No chyba ze jestes jak yakubu i jesz 3k kcal na redu
Opublikowano 11 lutego 20178 l co ty tam robisz 3 godziny? Chyba razem z prysznicem, jedzeniem, bajerowaniem dupeczek i graniu na konsoli.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Jak można amatorsko siedzieć 3h na siłowni. Tyle to tygodniowo tam spędzam
Opublikowano 11 lutego 20178 l Mi na FBW schodzi coś koło 2h, z przebieraniem i rozgrzewką. Jak słaby dzień to nawet lepiej, bo dłuższe przerwy. Edytowane 11 lutego 20178 l przez TheAceOfSpades
Opublikowano 11 lutego 20178 l co ty tam robisz 3 godziny? Chyba razem z prysznicem, jedzeniem, bajerowaniem dupeczek i graniu na konsoli.pisal przeciez ze przerwy po 5 minut miedzy seriami robi