Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Pół kilo za mało to zjedz kilo i dowal na to z cztery jaja sadzone co za typ

I na to jeszcze troche przesmażonych pieczarek o mamusiu fsg

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 414,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

No jakbym trenował wcześnie rano to też bym jadł węgle. Jak chciałem przytyć to też jadłem.

Opublikowano

Pół kilo za mało to zjedz kilo i dowal na to z cztery jaja sadzone co za typI na to jeszcze troche przesmażonych pieczarek o mamusiu fsg

Ale ty jarzysz typie ze nie chodzi o ilosc a o to jak dlugo mnie taki posilek by trzymal? Lol

Kur.wa teraz fachowcy beda mi wmawiac co mam jesc i co jest lepsze dla mnie bo ja nie znam swojego organizmu xD

Opublikowano

No jakby mi zabrakło te 5kcal to nie rozumiem dlaczego po kolacji miałbym sobie odmówić takiego plasterka ananasa

Opublikowano

W sumie racja przeciez 100kcal zalozmy z weglowodanow jest tym samym dla organizmu i tak samo dziala na niego jak 100kcal z tluszczow. Kaloria to kaloria przeciez co za roznica skad

Opublikowano

Oczywiście, że jest różnica. Sam przecież nie jem słodyczy z rana żeby nie zamulać w ciągu dnia. A na wieczór w(pipi)ić trochę owoców albo snickersa żeby szybciej zasnąć, lepiej spać, lepiej się zregenerować, mieć lepsze gainsy i więcej energii następnego dnia? Czemu nie :fsg:

Opublikowano

W Biedrze są nowe wafle - gryczane, orkiszowe i owsiane. Zjadłem właśnie gryczane i są mega, lepsze niż ryżowe. Porcja 100g ma 70g węgli, paczka ma 50g.

Opublikowano

Alez ten dzial upadl, teraz przed snem polecane jest tutaj dla lepszej regeneracji rakotworcze guvno z tluszczami trans i cukrem w najprostszej postaci. To ja juz nawet ten twarog 5 lat temu tutaj wolalem :/

Opublikowano

drobiowa wątróbka z cebulka na porost miesni wjechala, 4zł za kilogram, a mowia ze dieta droga.

Opublikowano

Też dziś jadłem, z ziemniakami i kiszoną kapustą.

Opublikowano

Sam rzadko robię, mama robi jak jestem w domu na weekend. Mega lubię. Pozdro.

Opublikowano

Wątróbka fuj, ale od jakiegoś czasu chodzi za mną potrawka z żołądków, ale nie wiem jak coś takiego zrobić

Opublikowano

Polecam kurze mozgi i serca marynowane z smietana i koperkiem

Opublikowano

Pamiętam, że jak byłem mały to jadło się u mnie w domu żołądki drobiowe i lubiłem je, ale jakoś potem zaprzestano

Opublikowano

18:00-19:00 wjezda 4 posilek taki sam jak 3. Czyli 220g miesa, 100g wegli (ryz, kasza, makaron) i warzywko.

Ostatni posilek to odpowiednia podaz wpc i orzechow.

Zadne podjadanie i zamienniki z guwna. U mnie to odpada. Tylko czysta micha. Choc wczoraj zrobilem ciasto czerwonej fasoli. Redukcja piekna sprawa.

D247F3A1-2282-43B6-AA26-AECA71F1D4EE.jpg

Opublikowano

Propsy, moja robi jutro takie samo ciastko.

Ja za to chodzę wiecznie głodny mimo pochłaniania sporej ilości fit-żarcia ;(