Opublikowano 24 lutego 20178 l Pół kilo za mało to zjedz kilo i dowal na to z cztery jaja sadzone co za typ I na to jeszcze troche przesmażonych pieczarek o mamusiu fsg
Opublikowano 24 lutego 20178 l No jakbym trenował wcześnie rano to też bym jadł węgle. Jak chciałem przytyć to też jadłem.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Pół kilo za mało to zjedz kilo i dowal na to z cztery jaja sadzone co za typI na to jeszcze troche przesmażonych pieczarek o mamusiu fsg Ale ty jarzysz typie ze nie chodzi o ilosc a o to jak dlugo mnie taki posilek by trzymal? Lol Kur.wa teraz fachowcy beda mi wmawiac co mam jesc i co jest lepsze dla mnie bo ja nie znam swojego organizmu xD
Opublikowano 24 lutego 20178 l No jakby mi zabrakło te 5kcal to nie rozumiem dlaczego po kolacji miałbym sobie odmówić takiego plasterka ananasa
Opublikowano 24 lutego 20178 l W sumie racja przeciez 100kcal zalozmy z weglowodanow jest tym samym dla organizmu i tak samo dziala na niego jak 100kcal z tluszczow. Kaloria to kaloria przeciez co za roznica skad
Opublikowano 24 lutego 20178 l Oczywiście, że jest różnica. Sam przecież nie jem słodyczy z rana żeby nie zamulać w ciągu dnia. A na wieczór w(pipi)ić trochę owoców albo snickersa żeby szybciej zasnąć, lepiej spać, lepiej się zregenerować, mieć lepsze gainsy i więcej energii następnego dnia? Czemu nie
Opublikowano 24 lutego 20178 l W Biedrze są nowe wafle - gryczane, orkiszowe i owsiane. Zjadłem właśnie gryczane i są mega, lepsze niż ryżowe. Porcja 100g ma 70g węgli, paczka ma 50g.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Alez ten dzial upadl, teraz przed snem polecane jest tutaj dla lepszej regeneracji rakotworcze guvno z tluszczami trans i cukrem w najprostszej postaci. To ja juz nawet ten twarog 5 lat temu tutaj wolalem :/
Opublikowano 25 lutego 20178 l drobiowa wątróbka z cebulka na porost miesni wjechala, 4zł za kilogram, a mowia ze dieta droga.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Sam rzadko robię, mama robi jak jestem w domu na weekend. Mega lubię. Pozdro.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Wątróbka fuj, ale od jakiegoś czasu chodzi za mną potrawka z żołądków, ale nie wiem jak coś takiego zrobić
Opublikowano 25 lutego 20178 l Pamiętam, że jak byłem mały to jadło się u mnie w domu żołądki drobiowe i lubiłem je, ale jakoś potem zaprzestano
Opublikowano 25 lutego 20178 l 18:00-19:00 wjezda 4 posilek taki sam jak 3. Czyli 220g miesa, 100g wegli (ryz, kasza, makaron) i warzywko. Ostatni posilek to odpowiednia podaz wpc i orzechow. Zadne podjadanie i zamienniki z guwna. U mnie to odpada. Tylko czysta micha. Choc wczoraj zrobilem ciasto czerwonej fasoli. Redukcja piekna sprawa.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Propsy, moja robi jutro takie samo ciastko. Ja za to chodzę wiecznie głodny mimo pochłaniania sporej ilości fit-żarcia ;(