krupek 15 475 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 U mnie dziś na kolacje 3 jajka sadzone i 200g tatara z ogórem i czerwoną cebulą. Już dawno tak mi dobrze kolacja po bieganiu nie weszła. Zazwyczaj jakoś jestem zajechany i jem, bo jem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ja zgrzeszyłem. Skończyłem ćwiczenia tak 22:30 i zjadłem po tym szarlotkę . Czuję się okropnie. Cały tydzień ćwiczeń psu w dup... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) hheheh dobre dobre xd Ja dzisiaj wyjątkowo na ósmą na siłownię spompować klatkę i 40cm łapę, a później białeczko i do maka chcę podjechać kupić dwa wieśmaki za dychę, ale nie wiem czy mi sprzedadzą. No i na piłeczkę, a później u dziadka rosołek, jakieś ciasto i na wieczór pizza, tym razem hawajska i zapije pewno białkiem znowu. I znając życie i tak będzie za mało kcal, schudnę i będę musiał cały tydzień nadrabiać :/ Edytowane 26 Lutego 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To plytkie robic to tylko dla sylwetki, nie dla zdrowia. No ale kazdy ma inne cele co nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 ide robic jajecznice z salami i mozzarella, pyszny tłuszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tez wreszcie nie zapomnialem dzis kupic salami i wreszcie sprobuje rowniez pysznego tluszczyku. I doskonalej jakosci bialek z jajeczek. Mmmm tak jak jezus kazal Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jaki rozkład makrosów na redukcję? W40% B40% T20% ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Chyba to zależy jak Twój organizm reaguje na tłuszcze, a jak na węgle. Ja bym jednak podniósł tłuszcz kosztem węgli. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ten boczek/bekon do jajek to był strzał w 10 Sól, pieprz, czerwona papryka w proszku i bym mógł wpie.rdalać jak dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja lubię jajka sadzone posypane ziołami-bazylia, oregano, tymianek, a do tego sól i pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mi wystarcza zwykła jajecznica. Nie do końca ścięte jaja, na koniec trochę soli i już. Jak mam czas to robię jak Gordon Ramsay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja na zmiane z salami albo boczkiem, do tego cebula. "Czysta" mi tak nie wchodzi, no i tez lekko scieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jaki rozkład makrosów na redukcję? W40% B40% T20% ? Tak jak pan wiekszy ziemniak kaze Tnij wegle powoli. Albo wogole zostaw tylko na posliki okolotreningowe. Ale to zalezy jak reagujesz na nie. Jeden lyka wegle jak pelikan drugi az czuje jak sie odkladaja. Ja na zmiane z salami albo boczkiem, do tego cebula. "Czysta" mi tak nie wchodzi, no i tez lekko scieta. Dobrze zrobiona czysta tez jest okej ale juz zaje,biscie przyprawiona to jajecznica choc szybka i prosta to chyba jedne z najlepszych dan ever Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jutro środa popielcowa, a to oznacza, że babcia zrobiła swoje śledzie i będą jedzone z pieczonymi ziemniakami, hehehe. Feels good, man. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Okej, po 2 miesięcznym okresie "IF + masa" stwierdzam, że na mnie to nie działa. Pomimo częstego "obżerania się" przytyłem może 1 kg, parę obwodów troszkę poszło w górę, ale nic specjalnego, a kalorykę miałem też raczej w porządku. Nie wiem czemu tak słabo. Dobrze, że wyniki siłowe jak na mnie na +. Czy moze to powolna masa właśnie tak wygląda? ;s Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 A to Ty miałeś te okna metaboliczne i nie jadłeś w określonych godzinach, czy mylę Cię z kimś? Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Okej, po 2 miesięcznym okresie "IF + masa" stwierdzam, że na mnie to nie działa. Pomimo częstego "obżerania się" przytyłem może 1 kg, parę obwodów troszkę poszło w górę, ale nic specjalnego, a kalorykę miałem też raczej w porządku. Nie wiem czemu tak słabo. Dobrze, że wyniki siłowe jak na mnie na +. Czy moze to powolna masa właśnie tak wygląda? ;s Ale jak IF + częste obżeranie się? Albo IF albo częste obżeranie. Te 16-18h musi być postu. Kawa + ewentualnie jakieś BCAA. Ja tam dobrze na IF się czuje. Weszło mi w nawyk i od ponad pół roku mam regularny post co dzień. Przeważnie 16h, czasem 14, czasem 18. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Okej, po 2 miesięcznym okresie "IF + masa" stwierdzam, że na mnie to nie działa. Pomimo częstego "obżerania się" przytyłem może 1 kg, parę obwodów troszkę poszło w górę, ale nic specjalnego, a kalorykę miałem też raczej w porządku. Nie wiem czemu tak słabo. Dobrze, że wyniki siłowe jak na mnie na +. Czy moze to powolna masa właśnie tak wygląda? ;s Split plus zbilansowana dieta na dodatnim bilansie. Zyebales sezon jakimis wymyslami dla hipsterow. Kombinowac to mozna na redu a nie podczas budowania masy Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Okej, po 2 miesięcznym okresie "IF + masa" stwierdzam, że na mnie to nie działa. Pomimo częstego "obżerania się" przytyłem może 1 kg, parę obwodów troszkę poszło w górę, ale nic specjalnego, a kalorykę miałem też raczej w porządku. Nie wiem czemu tak słabo. Dobrze, że wyniki siłowe jak na mnie na +. Czy moze to powolna masa właśnie tak wygląda? ;s Ale jak IF + częste obżeranie się? Albo IF albo częste obżeranie. Te 16-18h musi być postu. Kawa + ewentualnie jakieś BCAA. Ja tam dobrze na IF się czuje. Weszło mi w nawyk i od ponad pół roku mam regularny post co dzień. Przeważnie 16h, czasem 14, czasem 18. okno żarcia od 12 do 20, okno postu masz od 20-24 i później 24 do 12.00 co daje razem 16h niejedzenia ; - ) Pół roku, ale z tego co kojarzę to Ty na redu byłeś/jesteś? krupek: tak. Ogólnie ten wymysł dla hipsterów jest mega wygodne dla mnie, bo najlepiej pracuje mi się z rana i wtedy nie musiałem się zastanawiać co zjeść, kiedy następny posiłek, przygotowywać tego, jeść itp. kabi: wrócę teraz do "normalnego" systemu, ale do splita się chyba nie przekonam. jade fbw i fajne są te treningi. Może później spróbuje push&pull czy jakoś tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 @Banny Tak jak napisałeś. Wszystko dobrze. Może za mało jadłeś? :) Ja to na utrzymaniu wagi byłem, teraz znowu redukcja będzie. Żona mówi że ręce i klatka trochę większa. Ale to raczej rozciagniecie po ćwiczeniach :). Taki tryb jedzenia jest bardzo wygodny. Właśnie tak jak piszesz wstajesz i się nie martwisz o jedzenie. Ja w pewnym momencie, z lenistwa, miałem 23h godzinny post :). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Może się nie znam, może tego nie zrozumiem, ale dla mnie taka dieta to jest jakiś absurd. Zupełnie by mi nie podpasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Pewnie ze absurd. Raczej kazdemu zalezy aby podkrecac metabolizm nie spowalniac. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Poczytaj badania i później się wypowiadaj. Sorry że tak brutalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Poczytalem. Dlugogodzinne glodowki sprzyjaja spowolnieniu metabolizmu i wiekszemu odkladaniu sie tluszczu. Ale rozumiem ze mogles na jakiejs glupiej stronie przeczytac co innego, to pewnie ci ktorzy nie moga sie zdecydowac czy wedlug badan kawa jest zdrowa czy nie. Sorry ze tak brutalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Pewnie do dieta ze strony polki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi